ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Ще си носим кръста до край!

Мнениеот Teo » 07 юни 2016 16:56

Какъв кръст ще носите бе пичове... вземете се стегнете.
@ Това ли искахте? Да получите уважение от Подуяне, Тича, Коматево и Лаута?
Да пази господ ''автентичното дружество на ЦСКА''!
САМО ПФК ЦСКА АД ЕИК 130212106 ОБИЧАМЕ!

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 07 юни 2016 16:57

1982 написа:
luchoni написа:Няма "Енималс","Варна Фирм", "Торцида Пловдив", "Верни", "Горди","Бригада Бургас"и още много липсват какво стана...?

Те стават от Литекс.

Добре ходи кажи на момчетата от Енималс или Торцида Пловдив че са от Литекс. Или тука от форума е по лесно ;)

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Re: Голям ден! Днес ЦСКА се завръща в „А“ група

Мнениеот -1914- » 07 юни 2016 16:57

fghj написа:
-1914- написа:
fghj написа:
-1914- написа:
fghj написа:Не изчетох всички коментари по темата. Много са! Нормално е "сините" да реват най-много, просто защото така :)
Има, обаче един вариант, който някак се пропуска или в суматохата феновете не се досещат до него. А той е, че ако ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност) приеме оздравителен план, то този план може да включва и продажба на контролен пакет акции на ПФК ЦСКА София ЕАД!
Според мен този вариант е напълно законен от всяка гледна точка - ТЗ, БФС, УЕФА, ФИФА... и т.н. Така всички активи, които сега са собственост на ПФК ЦСКА АД(в несъстоятелност), стават законно притежание на ПФК ЦСКА София ЕАД! Разбира се, в случая цената ще бъде обслужването на дълга към държавата, в лицето на НАП.
Това е врътката, според мен ;) :idea:

Демек, тегля кредит от банката и от приятели/роднини, после не може да ги върна и вместо да почвам да изплащам поне малко, аз се преименувам на някой мъртвец, взимам неговата самоличност и всичко си е точно. Но въпреки това, искам да си ползвам и апартментите от предишната ми самоличност както и жена ми да е същата.
Аре у лево човек, това ако ти се струва честно или по правилник на УЕФА, ФИФА та даже и БФС...

Ами явно нищичко не си разбрал! Свали сините очила или какъвто там цвят си закачил на носа си и прочети отново! След това пак се пробвай да напишеш нещо и може би ще ти се получи. :lol:

Отново се правиш на недоразбрал, явно, само заради спора! Никой няма да закрива ПФК ЦСКА АД, което в момента е в несъстоятелност. Те ще продължат да се състезават във В-група, но вече като футболен клуб, част от ЦСКА София ЕАД! Така, както част от това ЦСКА София ЕАД, чрез ЦСКА-1948 АД, са "Литекс"-Ловеч и "Чавдар"-Етрополе!
Кое не можа да разбереш?

Хах, значи ЦСКА-София вече може да се хвали с най-резултатна победа 8:0 срещу ЦСКА София....уникално... :lol: :lol: :lol:

Ми не мога да разбера как продължава да се съзтезава но ги няма дълговете, обясни ми. Нали знаете, че УЕФА няма да търпи такива игрички? То толкова лесно да беше... :lol:
А титлите на Литекс получавате ли ги?

Потребителски аватар
Ivailo145
Контакти:

Мнениеот Ivailo145 » 07 юни 2016 16:58

Достойно и отговорно поведение, зад което заставам.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 07 юни 2016 16:58

luchoni написа:
1982 написа:
luchoni написа:Няма "Енималс","Варна Фирм", "Торцида Пловдив", "Верни", "Горди","Бригада Бургас"и още много липсват какво стана...?

Те стават от Литекс.

Добре ходи кажи на момчетата от Енималс или Торцида Пловдив че са от Литекс. Или тука от форума е по лесно ;)

викаш, ще налагат идеология чрез насилие. нали уж нищо общо нямахте с бкп?

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 07 юни 2016 16:58

-1914- написа:Ми не мога да разбера как продължава да се съзтезава но ги няма дълговете, обясни ми. Нали знаете, че УЕФА няма да търпи такива игрички? То толкова лесно да беше... :lol:

Не, никой не иска титлите на Литекс, а и Литкес ще продължи съществуването си.
УЕФА няма думата по въпроса. Ограмоти се.

skoda1980
Контакти:

Мнениеот skoda1980 » 07 юни 2016 16:59

Достойна позиция, радвам се че има и такива фенове на ЦСКА, а не само желаещи да врътнат държавата и разни фирми с няколко милиона.

Потребителски аватар
Grisha_Ganchev62
Контакти:

Мнениеот Grisha_Ganchev62 » 07 юни 2016 17:00

Teo написа:Какъв кръст ще носите бе пичове... вземете се стегнете.
@ Това ли искахте? Да получите уважение от Подуяне, Тича, Коматево и Лаута?
Да пази господ ''автентичното дружество на ЦСКА''!
САМО ПФК ЦСКА АД ЕИК 130212106 ОБИЧАМЕ!

Пич, не се обяснявай - виж кои са коментиралите и на кои отбори симпатизират. Тук освен един пуст 1982, всички до един мразят ЦСКА и в кръвтта си. Което само доказва, че този ход е най-правилният за ЦСКА, след като кара всичките ни душмани да се пукат от яд.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот baraba » 07 юни 2016 17:01

Май ще трябва да заличат някоя друга фракция от декларацията
Цитат:
След проведената среща с Гриша Ганчев, Вендета Габрово се разграничава от декларацията, която днес е пусната и застава твърдо зад Гриша Ганчев.

Много рано се появиха доказателства за правотата на това което казах малко по-рано :o :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 07 юни 2016 17:01

Altarf написа:
-1914- написа:Ми не мога да разбера как продължава да се съзтезава но ги няма дълговете, обясни ми. Нали знаете, че УЕФА няма да търпи такива игрички? То толкова лесно да беше... :lol:

Не, никой не иска титлите на Литекс, а и Литкес ще продължи съществуването си.
УЕФА няма думата по въпроса. Ограмоти се.

Литкес пък под каква форма продължават?

Върни се в “Архив”