ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Re: Голям ден! Днес ЦСКА се завръща в „А“ група

Мнениеот -1914- » 07 юни 2016 16:39

fghj написа:Не изчетох всички коментари по темата. Много са! Нормално е "сините" да реват най-много, просто защото така :)
Има, обаче един вариант, който някак се пропуска или в суматохата феновете не се досещат до него. А той е, че ако ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност) приеме оздравителен план, то този план може да включва и продажба на контролен пакет акции на ПФК ЦСКА София ЕАД!
Според мен този вариант е напълно законен от всяка гледна точка - ТЗ, БФС, УЕФА, ФИФА... и т.н. Така всички активи, които сега са собственост на ПФК ЦСКА АД(в несъстоятелност), стават законно притежание на ПФК ЦСКА София ЕАД! Разбира се, в случая цената ще бъде обслужването на дълга към държавата, в лицето на НАП.
Това е врътката, според мен ;) :idea:

Демек, тегля кредит от банката и от приятели/роднини, после не може да ги върна и вместо да почвам да изплащам поне малко, аз се преименувам на някой мъртвец, взимам неговата самоличност и всичко си е точно. Но въпреки това, искам да си ползвам и апартментите от предишната ми самоличност както и жена ми да е същата.
Аре у лево човек, това ако ти се струва честно или по правилник на УЕФА, ФИФА та даже и БФС...

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 07 юни 2016 16:41

1982 написа:Може да сме 100, но ще сме 100 истински цесекара, не разни въртиопашки, ветропоказатели и припознавачи.

И феновете на Славия, са абсолютно същите :!:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 07 юни 2016 16:42

кристи3 написа:
Tatone написа:Ако това стане за мен ЦСКА няма да съществува. Литекс си е Литекс - 4 пъти шампион на България. ЦСКА си е ЦСКА - 31 пъти шампион на България.
Ако Литекс стане ЦСКА за мен винаги ще си остане Литекс. Знам че за вас това е компромис но ме разберете - Литекс си е Литекс.

Този ЦСКА който онзи ден взе купата на България - това е ЦСКА, славен и вечен. Жалко за този отбор. Колко лесно ще се затрие славната история.

История никога не се затрива - тя завинаги си остава в... историята. А докато ни има и нас, феновете, ще има и кой да помни и пренася историята през времето. Докато ги има червените фенове, ще го има и ЦСКА. Под каква форма - времето ще покаже. Ако е с дружество, с което преди е играл Литекс, ще бъде с това с дружество. Историята на ЦСКА идва, създава се и си отива с червените фенове.

Мне, всичките ви титли отиват на кино. Честито

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юни 2016 16:42

Teo написа:
1982 написа:Може да сме 100, но ще сме 100 истински цесекара, не разни въртиопашки, ветропоказатели и припознавачи.

1982, USF и Горди са едни от най-старите фракции в сектора... те не са истински Цесекари.... според твоята логика! :lol:

Всеки сам прави избора си, дори и във въпросните фракции няма единодушно становище. Не желая да деля хората по фракции, просто защото и вътре в самите тях има различни мнения и ще е тъпо да ги слагам под общ знаменател.
Последна промяна от 1982 на 07 юни 2016 16:43, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 юни 2016 16:42

damyanov1963 написа:Сега, понеже толкова объркано стана положението с ЦСКА - новият клуб ще припознае ли и титлите на Литекс - тогава стават 35! Ясно е, че Левски с неговите скромни 26 изостава значително зад вечния си съперник, но ако признае и участието в първенството на Чавдар, да не излезе така, че ЦСКА да се окаже в една и съща година хем шампион на България, хем по същото време участник в Б, или някоя от още по-долните ни групи?

Дамянов.... то на тебе както и да ти се напише, стената не отвръща отговор, но ще ти драсна два реда да мирясаш.

1. Ще се прави ново АД в Ловеч, което ще си продължи дейността на ПФК Литекс.
2. ЦСКА София си продължава с всичко това, което си е постигнал до момента и е в музея на Сашо Манов.

Това е!
Поздрави!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юни 2016 16:42

Teo написа:

1982, USF и Горди са едни от най-старите фракции в сектора... те не са истински Цесекари.... според твоята логика! :lol:

Що му се връзваш , той се доказа отдавна , че не е никакъв ЦСКА-р , ами е ЕИК-ар и един от най-отявлените АНТИ Ганчев , той от девет кладенеца вода ще ти донесе и ще ти обяснява колко е лош Ганчев , без значение какво добро е направил па ако ще и под негово управление станем Европейски Шампион :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

fghj
Контакти:

Мнениеот fghj » 07 юни 2016 16:43

-1914- написа:
fghj написа:Не изчетох всички коментари по темата. Много са! Нормално е "сините" да реват най-много, просто защото така :)
Има, обаче един вариант, който някак се пропуска или в суматохата феновете не се досещат до него. А той е, че ако ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност) приеме оздравителен план, то този план може да включва и продажба на контролен пакет акции на ПФК ЦСКА София ЕАД!
Според мен този вариант е напълно законен от всяка гледна точка - ТЗ, БФС, УЕФА, ФИФА... и т.н. Така всички активи, които сега са собственост на ПФК ЦСКА АД(в несъстоятелност), стават законно притежание на ПФК ЦСКА София ЕАД! Разбира се, в случая цената ще бъде обслужването на дълга към държавата, в лицето на НАП.

Демек, тегля кредит от банката и от приятели/роднини, после не може да ги върна и вместо да почвам да изплащам поне малко, аз се преименувам на някой мъртвец, взимам неговата самоличност и всичко си е точно. Но въпреки това, искам да си ползвам и апартментите от предишната ми самоличност както и жена ми да е същата.
Аре у лево човек, това ако ти се струва честно или по правилник на УЕФА, ФИФА та даже и БФС...

Ами явно нищичко не си разбрал! Свали сините очила или какъвто там цвят си закачил на носа си и прочети отново! След това пак се пробвай да напишеш нещо и може би ще ти се получи. :lol:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Ще си носим кръста до край!

Мнениеот futbolqga » 07 юни 2016 16:45

Достойна позиция! Моето уважение към феновете, които са застанали зад нея.

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 07 юни 2016 16:46

fghj написа:
-1914- написа:

Ами явно нищичко не си разбрал! Свали сините очила или какъвто там цвят си закачил на носа си и прочети отново! След това пак се пробвай да напишеш нещо и може би ще ти се получи. :lol:

Хах, значи ЦСКА-София вече може да се хвали с най-резултатна победа 8:0 срещу ЦСКА София....уникално... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Re: Ще си носим кръста до край!

Мнениеот 1982 » 07 юни 2016 16:46

Чудесно аргументирана позиция. Само аплаузи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”