Разпределението на местата в залата на хотел "Експо" на срещата за новия формат на първенството, е доста интересно. Зад табелата "Литекс" са застанали Данаил Генчев, Милко Георгиев и Трифон Попов, а зад "ЦСКА" синдикът Дора Милева.
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Да напомним кой къде седи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Beladona написа:Teo написа:Beladona написа:Teo написа:Без обиди към момчетата които са на различно мнение!
Щом така смятат, че за тях е правилно нека ги уважим!
Ти ли бе ?! След полвин час си се врътнал ! Хахаах !
Бела Дона, няма да постигнеш нищо, докато аз пиша в тоя форум. Така, че не се ежи!
@ С всяко мнение знам какво целиш. Разбери, няма да го постигнеш
Ти ще се извъртиш за Черепа скоро !!!
Колкото и да се опитваш да разделяш, аз ще обединявам!
Колкото и лъжи и пропаганда да пишеш, аз ще те опровергавам!
Мисията ти тук от както се появи, никога няма да свърши с успешен край!
Re: Голям ден! Днес ЦСКА се завръща в „А“ група
Феновете на ЦСКА са разделени. 
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
manoll написа:HardWork написа:manoll написа:HardWork написа:manoll написа:HardWork написа:Напротив ние си плащаме абсолютно всичко! Покажи ми един фен на ЦСКА който не си плаща за билети, за транспорт, който не плаща данъци и пр.! Сега ми обесни какво не е плащал Гришата? Колко дължат неговите фирми на държавата и частни лица, колко дължи той лично?
Ако имаш претенции към дълговете на ЦСКА, те са натрупани и неплащани от предишните ръководства, и трябва да се обърнеш към тях! Мнението ти е некоректно защото вменява вина на трети лица, нямащи нищо общо със състоянието на ЦСКА! Ако имаш малко достойнство ще се извиниш!
е може ли такава неграмотност бе братче... Старите дългове били на старите ръководства, божее.... Ми нали като идва новия собственик, той си прави сметката и купува фирмата заедно активите (играчи, популярност) и пасивите (ДЪЛГОВЕТЕ)
Всеки цент и всяка стотинка дълг се дължи от Цска, а старите собственици са чисти пред закона като момина сълза. Щом новия собственик се съгласил и е платил цената - край. Как да ви се каже по-ясно ???
Точно така, и клуба фалира! Сега се направи нов! Кое не разбрахте?
Първо, клубът не е фалирал (все още). И второ, "новия" не е нов - той е стар, съществуващ, с история, с титли, с 8:0, с участия в ЕКТ - той просто е ДРУГ клуб, нито вашия, нито нов. Та ти кое не си разбрал, умнико?
Ти нали си фен на дружествата? Дружеството погълнало Литекс и Чавдар е ново, очредено е 2015, значи и клуба е нов по твоята логика![]()
...
Ако е "Очредено" 2015 (колко изкара на матурата?) - значи нула титли, нула купи, нула участия в ЕКТ, и в задачата се пита за колко продадохте вашия си клуб? За черните очи на Гришата?
Еми ще видим колко ще са купите и титлите! Тука вече говориш логично, на мен ми е все едно! Просто дойде времето отново да си сменим дружеството, както вече се е случвало! Фалиралото дружество е основано през 1999 година от Любо Пенев и няма нищо общо с „Септември“ при ЦДВ, но някак си го онаследи, сега ситуацията не е много по различна! Аз ще съм си фен на ЦСКА, а юридическитеподробности не ме интереусват! Това не е прецедент, случвало се е на почти всички клубове, така че е редно да търсите сметка и от останалите 10 клуба в А група сменяли си юридическата форма
Като гледам фракциите отебаха селската мутра от Ловеч 
1982 написа:Да напомним кой къде седи.![]()
Разпределението на местата в залата на хотел "Експо" на срещата за новия формат на първенството, е доста интересно. Зад табелата "Литекс" са застанали Данаил Генчев, Милко Георгиев и Трифон Попов, а зад "ЦСКА" синдикът Дора Милева.
Много интересно Трифон Попов едновремено на срещата при БФС и на срещата с феновете при Гришата , тоя бил некакъв супермен - клонинг бе

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Teo написа:Beladona написа:Teo написа:Beladona написа:Teo написа:Без обиди към момчетата които са на различно мнение!
Щом така смятат, че за тях е правилно нека ги уважим!
Ти ли бе ?! След полвин час си се врътнал ! Хахаах !
Бела Дона, няма да постигнеш нищо, докато аз пиша в тоя форум. Така, че не се ежи!
@ С всяко мнение знам какво целиш. Разбери, няма да го постигнеш
Ти ще се извъртиш за Черепа скоро !!!
Колкото и да се опитваш да разделяш, аз ще обединявам!
Колкото и лъжи и пропаганда да пишеш, аз ще те опровергавам!
Мисията ти тук от както се появи, никога няма да свърши с успешен край!
Скоро ще припознаеш пак ЦСКА и ще се отречеш трижди от Литекс , усещам те !
Графът написа:russia написа:Графът написа:...
Успикай си малко тона бе, да та ева в графа да та ева! И си слагай ръката пред лицето, че фъргаш пенливи субтитри повсеместно
недей ме еви, ами отговори на ей тия въпроси.
ти работиш ли?
плащат ли ти заплата, осигуровки?
ако не ти плащат какво правиш?
ти плащаш ли си сметките?
ако не го правиш знаеш ли какво следва?
от края на юли на кой отбор ще си фен?
Сега видях, че си от "чистия" и "свят" БотевЪ! Автентичен до мозъка на костите! Нъл тъй?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
damyanov1963 написа:Графът написа:БАХТИ НАГЛАТА СГАН! как може да се парадира с такова промушване в най-високото ниво на футбола у нас? голям ден е за наглостта, но не и за българския футбол. един влак пари имат да дават, един рейс футболисти и агенти са с признати вземания, обаче финансовия феърплей тържествува. ся кръщават литекс на цдна и всички шопари доволно грухтят, че ем са нови и нямат на никой нищо да дават, ем са от 48-ма, с 32 титли и два полуфинала. сега имат и риба и кожух. аз искам да питам нещо. оня криволедия мазник, павел колев, нали каза, че в новия урод ще бъдат допуснати само такива отбори, които имат професионален статут и не са изпаднали. цдна няма професионален статут, защото не отговаря на условията за лицензиране, респективно не могат този субект да го разглеждат като читав кандидат. литекса и те тр да си почнат от б група, щото иначе бфс са олигофрени, опровергаващи собствените си санкции.
гледам и си мисля, че в тая смачкана държава е най-добре да имаш- да даваш и да те съдят! вече 1 година съдии и синдици не издават смъртен акт на един юридически труп. това е един цирк. оздравяване? и кво да оздравяваш? вадиш един чувал с пари за нап. 2-3 за делата, по които си осъден и си свиркаш, ако не катинара и разпускай трупата. кой еал еал, как се омъжи.
Поздравления за коментара!+++ С простички изрази им каза истината!
Браво
БОТЕВ Пловдив
1982 написа:Да напомним кой къде седи.![]()
Хахахаахаха ! Само наш Тео го няма и той да застане зад табелата Литекс !!!