ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот djd » 07 юни 2016 14:36

Да се разболееш от "оздравявания"

ЦСКА в А група.
ЦСКА в Б група.
ЦСКА някъде си, оздравен, боледуващ или почти несъществуващ.
Ако четеш детайлно всичко, което излиза по темата в печатните, онлайн и електронни медии, направо лудваш.
Забравяш в края на всеки ден защо си почнал да се информираш, за кой клуб иде реч и с какви фланелки играеше отборът му.
Гриша Ганчев настъпва към А група и очевидните сигнали са, че новото дружество със старо име ще е в елита.
Васил Божков се явява като някакъв призрак под белия чаршаф (сетете се за немите филми), когото току избутат в стаята, за да плаши и разсейва присъстващите.
Синдик Дора Милева (точно така - лицето, което е назначено да бъде безпристрастно) откровено си лобира за вариант с Божков (или по-точно - анти Ганчев), говори вече за взимане на лиценз, за футбол...
А допреди няколко месеца обясняваше, че е там да си свърши работата и нищо не разбира от играта.
Трима души в една лодка, както е написал Джеръм Джеръм.
Тук са трима (поне) в пробитото корито на ЦСКА, но броим и синдика.
Феновете се разделиха и пишат декларации, карат се из социалните мрежи, забравят приятелство и ръсят ругатни.
Дотам ги докараха.
Думата "оздравяване" ги разболя, по ирония на съдбата и напук на логиката на хубавия ни български език.
Да видим докъде ще се стигне, може би до "възраждане", "възкръсване" или пък пълно умъртвяване.
Тогава може и да мирясат всички страни, но спокойствието им пък да е краят на клуба, който уж всички много обичат.

manoll
Контакти:

Re: Голям ден! Днес ЦСКА се завръща в „А“ група

Мнениеот manoll » 07 юни 2016 14:37

BRF написа:
1982 написа:
кристи3 написа:Не знам кои са тези "нормални хора" и по какви критерии ги определяте, но тази промяна касае единствено червената общност и е нормално нейното мнение да е от значение. ;)

Касае цялата държава, защото именно тя е най-големият кредитор.

Стига бе пич,прекаляваш!Държавата ще си получи парите,нали има земи заложени като обезпечение!

Държавата ще пие една студена вода, какви земи те гонят... ако имаше земи, щяха да се продадат, и парите да отидат в НАП. А това че някой в НАП е за затвор, затова че не са ви фалирали преди време, когато сте купували играчи и сте печелили титли в стил "кредитен милионер" - това е от ясно по-ясно

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 07 юни 2016 14:37

bobmarli написа:
HardWork написа:
komandini написа:Ако това стане ще се допусне предпоставка за финансови злоупотреби от редица клубове у нас и по света. Вие не сте свикнали да плащате. Перди 89 взимахте без пари, сега взимате за пари но не ги давате. Жалкари! Стане ли това първенството, отборите ни и нац.отбор са аут от ФИФА И УЕФА!!!!

Напротив ние си плащаме абсолютно всичко! Покажи ми един фен на ЦСКА който не си плаща за билети, за транспорт, който не плаща данъци и пр.! Сега ми обесни какво не е плащал Гришата? Колко дължат неговите фирми на държавата и частни лица, колко дължи той лично?
Ако имаш претенции към дълговете на ЦСКА, те са натрупани и неплащани от предишните ръководства, и трябва да се обърнеш към тях! Мнението ти е некоректно защото вменява вина на трети лица, нямащи нищо общо със състоянието на ЦСКА! Ако имаш малко достойнство ще се извиниш!

Начи - припознавате бъдещото ръководство, а не припознавате предишните? Бре, бре, бре. Трябва да издадете "Наръчник на припознавача", ще е световен хит, сигурен съм.

Ми след като ги гонихме с протести и ги целихме с камъни, дали ги припознаваме?? Ако все пак мозъкат ти не е тотално мухлясъл, ще ми обясниш, колко от дълговете на ЦСКА са натрупани от мен, останалите фенове, Гриша Ганчев или какава част от дълговете си е натрупало дружеството само, без човешка намеса! Нали казвате - ВИЕ натрупахте дълговете, ВИЕ не плащате, хайде покажи ми документи, които покзват, че НИЕ - феновете на ЦСКА и Г.Г., сме натрупали дълговете! Жалки мизерници опитващи се да мамипулират и вменяват вина, това сте вие! Жалкари :mrgreen: :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 юни 2016 14:38

BRF написа:
Beladona написа:Днес Литекс взима лиценз за А група , утре се прекръства на ЦСКА еди кво си и е заявил Васил Левски за стадион :)

Нали беше ст.Славия?

Васил Левски е по добре за припознаване :) не може да се отрече !

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 07 юни 2016 14:38

Tommi написа:
1982 написа:Ще има люлякови нощи. :mrgreen: :mrgreen:

Ето ги :lol: :lol:

:mrgreen:

Абе вие както сте се засилили тия дни - ще останете без "собственици".
:roll:
Що не се огледате у Божков - докато е "на пазара".

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 07 юни 2016 14:38

Teo написа:
bobmarli написа:
HardWork написа:
komandini написа:Ако това стане ще се допусне предпоставка за финансови злоупотреби от редица клубове у нас и по света. Вие не сте свикнали да плащате. Перди 89 взимахте без пари, сега взимате за пари но не ги давате. Жалкари! Стане ли това първенството, отборите ни и нац.отбор са аут от ФИФА И УЕФА!!!!

Напротив ние си плащаме абсолютно всичко! Покажи ми един фен на ЦСКА който не си плаща за билети, за транспорт, който не плаща данъци и пр.! Сега ми обесни какво не е плащал Гришата? Колко дължат неговите фирми на държавата и частни лица, колко дължи той лично?
Ако имаш претенции към дълговете на ЦСКА, те са натрупани и неплащани от предишните ръководства, и трябва да се обърнеш към тях! Мнението ти е некоректно защото вменява вина на трети лица, нямащи нищо общо със състоянието на ЦСКА! Ако имаш малко достойнство ще се извиниш!

Начи - припознавате бъдещото ръководство, а не припознавате предишните? Бре, бре, бре. Трябва да издадете "Наръчник на припознавача", ще е световен хит, сигурен съм.

Боб Марли... какво ми пука какво мислиш ти? И всички от твоя калибър фенове на Левски?
Живейте си годините както искате бе. :lol:
За нас ПФК ЦСКА АД не е автентичното дружество от 1948 (ТО НЯМА ТАКОВА), а едно от многото които сме задължавани да имаме, за да може да практикуваме професионално футбол :idea:
Привържениците не са феновете на ПФК, АД, ЕАД, ЕИК, а са фенове на ЦСКА София... този от 1948, защото само той е един единствен!

Нали тва обяснявам. Действате по старата ви максима "Интереса клати феса"

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 07 юни 2016 14:39

Тази декларация актуална ли е
http://fanclub.sectorg.bg/news_view.php?news_id=2369
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 07 юни 2016 14:39

manoll написа:
HardWork написа:

е може ли такава неграмотност бе братче... Старите дългове били на старите ръководства, божее.... Ми нали като идва новия собственик, той си прави сметката и купува фирмата заедно активите (играчи, популярност) и пасивите (ДЪЛГОВЕТЕ)

Всеки цент и всяка стотинка дълг се дължи от Цска, а старите собственици са чисти пред закона като момина сълза. Щом новия собственик се съгласил и е платил цената - край. Как да ви се каже по-ясно ???

Точно така, и клуба фалира! Сега се направи нов! Кое не разбрахте?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 юни 2016 14:39

Долно уйно написа:Beladona, много си непостоянен в мненията си, а така определено ти олеква споделеното ;)

То от толкова лъжи и пропаганда вече не му се вижда края !

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 07 юни 2016 14:39

Teo написа:
bobmarli написа:
HardWork написа:

Боб Марли... какво ми пука какво мислиш ти? И всички от твоя калибър фенове на Левски?
Живейте си годините както искате бе. :lol:
За нас ПФК ЦСКА АД не е автентичното дружество от 1948 (ТО НЯМА ТАКОВА), а едно от многото които сме задължавани да имаме, за да може да практикуваме професионално футбол :idea:
Привържениците не са феновете на ПФК, АД, ЕАД, ЕИК, а са фенове на ЦСКА София... този от 1948, защото само той е един единствен!

е как единствен, като в момента има регистрирани 8-9 ? и от тях има един във В група (току що спечели Купата), има и един в Б група. И първия дължи на втория половин милион от трансфера на Чочев. Та ти от кой "Единствен Цска" си, куха лейко?

Върни се в “Архив”