Историята се повтаря. Четете
Уикипедия, бре хора! Забележете по-специално началото на описанието за периода 1948-1984 г. и сравнете със сегашната ситуация. "Открийте разликите", както се казва. Да се смееш ли, да плачеш ли?! Даже и името "Чавдар" пак е замесено.
На мен едно не ми става ясно, след като тогавашното обединение с цел завръщане в елита, създава нов отбор, защо сегашното такова да не го прави? Това, новото ЦСКА (вече не знам как правилно да го изпиша, че много станаха вече), кога ще се брои за създадено - през 2016 или през 1948 година? И колко титли ще има на сметката си?
Предполагам ще станем свидетели на нов парадокс. След като преди почти 68 години отбор на 4 месеца става шампион на страната, в днешните велики времена може да сме свидетели и на отбор, който е създаден 2016 година, към момента на създаването си да има 31 титли.
И всичко това, благодарение на безумията на самозабравили се джуджета (джуджета не ръстово, а заради липсата на чисто човешки качества), имащи непреодолимата нужда да се докажат като силните на деня.
Това, горното, го написах за всички фенове интересчии, които забравят, че има важни неща, неписани закони, морал, и които си повтарят непрекъснато пред себе си и пред света мантрата, че целта оправдава средствата. Оправдание. Лицемерие!
Но от цялата ситуация, за мен предадени остават истинските фенове на оригиналния червен отбор. Въпреки, че е доста мъгляво кой точно е оригинален, те си обичаха досегашните любимци, и тези от тях, които не са златотърсачи и титлопоклонници, предполагам се чувстват предадени и огорчени. И раздвоени, разбира се. Но те си остават предани на морал, който отдавна не съществува по всички нива на българския футбол и заради това заслужават уважение. Фенове, които предпочитат обичта към своето, пред омразата към чуждото. Фенове, които избират да останат преди всичко хора. Фенове, които мислят по този начин:
River Plate написа:Аз не виждам какъв е тоя фетиш на някои наши фенове да сме в А група. Видя се, че А група е там където сме ние. Най-посещавания и следения от медиите отбор сме ние. Ония вдигнаха сектор за 15 млн. лева и пак стои празен и никой не го вълнува. Вижда се, че над 70% от мненията във всяка една тема за ЦСКА са от фенове на други отбори.
Не виждам какъв е проблема да се разсрочат тези дългове за 15-20 години, като на запад и да се плаща по 1-2 млн. на година и да играем вместо със 6-7 млн. бюджет, с 5-6 млн. лева?
След като имаш претенции да си собственик на ЦСКА 20 млн. лева не трябва да са ти проблем, плащат и получаваш!
Ще подкрепя всеки който реши да оздрави оригиналното дружество!
Имам симпатии към ГГ като ръководител, но това не е сериозно поведение. ЦСКА с 0 лв. дългове и рестарт, ще се навият поне 10 бизнесмени в България да го вземат. Номера е да си сложиш главата в торбата, като се биеш в гърдите, какъв голям армеец си! Те къщите му струват повече от дълговете на ЦСКА, съжалявам, ама това не е сериозно. Марката ЦСКА, с фенския актив струва много повече от тия смешни 20 млн. лева дългове