ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Голям ден! Днес ЦСКА се завръща в „А“ група

Мнениеот Warped » 07 юни 2016 11:37

Долно уйно написа:
suni написа:
Долно уйно написа:Само едно не мога да разбера, хем всичко е ясно, готово и решено, за какво продължават тези срещи, дори големите франкции да са на друго мнение нима някой си мисли, че ще променят решенията на Ганчев?

Процедура.

Процедура за наивници, то ест среща, от която независи абсолютно нищо за съдбата на Чавдар, Литекс и ЦСКА.

От колко часа е сбирката на клубовете?

14:00. Пу***те от БФС :( 8-) След 14:00 почвам с бъзиците :lol: :lol: :mrgreen:
Последна промяна от Warped на 07 юни 2016 11:38, променено общо 1 път.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 юни 2016 11:38

Долно уйно написа:
suni написа:
Долно уйно написа:Само едно не мога да разбера, хем всичко е ясно, готово и решено, за какво продължават тези срещи, дори големите франкции да са на друго мнение нима някой си мисли, че ще променят решенията на Ганчев?

Процедура.

Процедура за наивници, то ест среща, от която независи абсолютно нищо за съдбата на Чавдар, Литекс и ЦСКА.

По ракиено време, 14:00 :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Ники.Габрово

Мнениеот Ники.Габрово » 07 юни 2016 11:39

Дано УЕФА да вземе отношение !
ХЕГЕМОНИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ - ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 07 юни 2016 11:39

Историята се повтаря. Четете Уикипедия, бре хора! Забележете по-специално началото на описанието за периода 1948-1984 г. и сравнете със сегашната ситуация. "Открийте разликите", както се казва. Да се смееш ли, да плачеш ли?! Даже и името "Чавдар" пак е замесено.
На мен едно не ми става ясно, след като тогавашното обединение с цел завръщане в елита, създава нов отбор, защо сегашното такова да не го прави? Това, новото ЦСКА (вече не знам как правилно да го изпиша, че много станаха вече), кога ще се брои за създадено - през 2016 или през 1948 година? И колко титли ще има на сметката си?
Предполагам ще станем свидетели на нов парадокс. След като преди почти 68 години отбор на 4 месеца става шампион на страната, в днешните велики времена може да сме свидетели и на отбор, който е създаден 2016 година, към момента на създаването си да има 31 титли.
И всичко това, благодарение на безумията на самозабравили се джуджета (джуджета не ръстово, а заради липсата на чисто човешки качества), имащи непреодолимата нужда да се докажат като силните на деня.
Това, горното, го написах за всички фенове интересчии, които забравят, че има важни неща, неписани закони, морал, и които си повтарят непрекъснато пред себе си и пред света мантрата, че целта оправдава средствата. Оправдание. Лицемерие!

Но от цялата ситуация, за мен предадени остават истинските фенове на оригиналния червен отбор. Въпреки, че е доста мъгляво кой точно е оригинален, те си обичаха досегашните любимци, и тези от тях, които не са златотърсачи и титлопоклонници, предполагам се чувстват предадени и огорчени. И раздвоени, разбира се. Но те си остават предани на морал, който отдавна не съществува по всички нива на българския футбол и заради това заслужават уважение. Фенове, които предпочитат обичта към своето, пред омразата към чуждото. Фенове, които избират да останат преди всичко хора. Фенове, които мислят по този начин:
River Plate написа:Аз не виждам какъв е тоя фетиш на някои наши фенове да сме в А група. Видя се, че А група е там където сме ние. Най-посещавания и следения от медиите отбор сме ние. Ония вдигнаха сектор за 15 млн. лева и пак стои празен и никой не го вълнува. Вижда се, че над 70% от мненията във всяка една тема за ЦСКА са от фенове на други отбори.
Не виждам какъв е проблема да се разсрочат тези дългове за 15-20 години, като на запад и да се плаща по 1-2 млн. на година и да играем вместо със 6-7 млн. бюджет, с 5-6 млн. лева?
След като имаш претенции да си собственик на ЦСКА 20 млн. лева не трябва да са ти проблем, плащат и получаваш!

Ще подкрепя всеки който реши да оздрави оригиналното дружество!
Имам симпатии към ГГ като ръководител, но това не е сериозно поведение. ЦСКА с 0 лв. дългове и рестарт, ще се навият поне 10 бизнесмени в България да го вземат. Номера е да си сложиш главата в торбата, като се биеш в гърдите, какъв голям армеец си! Те къщите му струват повече от дълговете на ЦСКА, съжалявам, ама това не е сериозно. Марката ЦСКА, с фенския актив струва много повече от тия смешни 20 млн. лева дългове ;)
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Achtung_Juden

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Achtung_Juden » 07 юни 2016 11:40

Що викат ЦСКА на литекс бе?!
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 07 юни 2016 11:40

Долно уйно написа:
suni написа:

Процедура.

14 ч.
Чавдар, ще съществува /школа Хр. Стоичкив Етрополе/
Литекс, ще съществува /ФК Балкан Ловеч/
и ЦСКА, ще съществува / ПФК ЦСКА София/.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 07 юни 2016 11:40

001 написа:
haiobaio написа:ЦСКА е единствения отбор, който никога не е заслужил мястото си в "А" група на футболния терен.
Евала, схема!

Какъв Локомотив 1929 година , като го направиха през 2015 година и от къде накъде , ще играете на стадион Локомотив при положение , че там има право да играе единтвено другаря Касев , президент на истинския Локомотив :lol: ако иска ще го заесее и с пшеница докато си направи отбор

Стадион "Локомотив", както и Армията са държавни и е редно да се стопанисват от дружествата които развиват дейност и към които държавата няма претенции. Дружеството на касев не извършва никаква спортна дейност и няма намерение да прави никакви инвестиции. Държавата даде стадиона на Локомотив който има отбор и ДЮШ и утре играе бараж за В група. Срещу концесията за три години фирма Актавис има сключен договор с ФК и ще инвестира в държавната база 4 млн. лв. (за сведения задълженията на дружеството на касев са малко на д 3 млн и са само къма държавата, т. е няма други кредитори), затова държавата няма претенции за ползването на стадиона.
За Армията ако се договори инвестиция която ще покрие задълженията към държавата на старото АД може да се процедира по същия начин, но при ЦСКА има много претенции от странични кредитори.

Локомотив 1929 е ново АД, което по законите на БФС започва от най-ниското регионално ниво и не купува, обединява и преименува никой друг клуб, още по-малко два такива.
Като футболен клуб Локомотив (а не АД) е основан 1929 год и в момента е член на ОСК Локомотив.
Всички фенове сме единни, че това е един от начините за възраждане на отбора без да се ощетяват другите отбори с тяхното ликвидиране или обединяване.
Последна промяна от LOKOMAN на 07 юни 2016 11:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 юни 2016 11:41

Долно уйно написа:
Първото е сбирката на клубовете, която ще официализира поглъщането на Литекс от страна на ЦСКА на Гриша Ганчев и Христо Стоичков!

Тотална глупост, а и защо тактично все повече се пропуска Инджов, човека на Доган?

От колко часа е тази сбирка?

Журналистите си пишат каквото им дойде на ум. :) Литекс вече е придобит от Етрополе, не знам какво има за "официализиране", сигурно ще им пеят химна. :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 07 юни 2016 11:41

Къв е тоя маняк, написал три реда без никаква защита на твърдението си и вие го взимате на сериозно. :lol:

Иначе до сега всички нормални фенове на ЦСКА си искат оздравяване и нормално изкачване към А група, само някакви псевдо глорихънтъри не си намират мястото.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот boabbb » 07 юни 2016 11:46

Извинявайте, ама ако може да бутнете вратата на обора, че тоя Ахтунг-а се е отвързал :lol: :lol: Аз съм единствено против да се стига до вариант да има два ЦСКА :!: ЦСКА беше изваден от "А" група не на база спортно-технически качества, ами чисто бюрократично :!: Аз питам - с какво бяха виновни играчите и феновете на ЦСКА, че ръководството не е плащало данъци :?: Кой позволи неплатените данъци да стигнат 15 милиона :?: Защо няма хора, които са били МОЛ по време на данъчните престъпления, в затвора :?: Тъй като няма отговор на горните въпроси - аз съм напълно "за" да се изпълни плана на Гришата и разни Нилсоновци, Тангарини, барабар с лилавите "данъкоплатци" да духат супата :!: Моята част от данъците, които ЦСКА "ми дължи" ги опрощавам ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”