Най-големият тумор в нашият клуб инж.Иванов след 6 години провал след провал НАЙ-СЕТНЕ ще се махне,надявам се най-накрая ЗАВИНАГИ и никога повече да не се връща в нашият клуб,поне не и като ръководител.Наско в интервюто му го каза,всички врагове се молят той да векува при нас,но не би...
Нека никога повече не се връща този "ръководител-инженер" при нас...Толкова много гафове,толкова много провали...То не беше купена диплома, то не го хващаха да преписва на треньорските курсове в НСА,то не бяха 180 футболисти през първият отбор,гафовете със Сьорд Арш и Базил Де Карвальо и т.н и т.н и т.н....
Много е важно след тото-буфера сега да сложат кадърен човек за председател на УС,другото не е важно,може и без спортен директор.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- GA_ veliki
- Контакти:
Желязков пак спортен директор на "Левски"? 

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
- Странджата
- Контакти:
Нито Гонзо, нито Тонев са хора, за които мога да кажа, че знам какво са направили. И в това е проблемът - един управителен съвет досега ясно трябваше да е назовал кое е постижение и кое е не добре свършено или просто несвършено - т.е. да беше дал оценка, под която биха се подписали и феновете.
Не трябваше да се стига до ситуация да валят оставки, подадени публично преди заседание на Управителния съвет. Ако всичко беше нормално, оставки би трябвало да има след оценки на самия Управителен съвет и те трябваше да са част от оздравителни мерки, ако той е решил така. Сега може да се спекулира тези оставки дали са натиск върху този съвет или са израз на недоволства от него. И едното, и другото е вредно за Левски. Както оставката на Стоев, така и оставките на Тонев и Гонзо са депозирани пред съвета в публичното пространство, а това е удар срещу авторитета на съвета и на Левски като цяло.
Който и да дойде, каквото и да стане, петното от това, което се случи и се случва, ще си остане. И недоумявам защо не се оценява и момента - с какво управление ще посрещнем задаващата се подигравка със закони, норми и морал ...
Не трябваше да се стига до ситуация да валят оставки, подадени публично преди заседание на Управителния съвет. Ако всичко беше нормално, оставки би трябвало да има след оценки на самия Управителен съвет и те трябваше да са част от оздравителни мерки, ако той е решил така. Сега може да се спекулира тези оставки дали са натиск върху този съвет или са израз на недоволства от него. И едното, и другото е вредно за Левски. Както оставката на Стоев, така и оставките на Тонев и Гонзо са депозирани пред съвета в публичното пространство, а това е удар срещу авторитета на съвета и на Левски като цяло.
Който и да дойде, каквото и да стане, петното от това, което се случи и се случва, ще си остане. И недоумявам защо не се оценява и момента - с какво управление ще посрещнем задаващата се подигравка със закони, норми и морал ...
GA_ veliki написа:Желязков пак спортен директор на "Левски"?
Знаеш ли на колко години е и кога за последно се е занмавал с мениджмънт?
Н. Илиев
СТД

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- GA_ veliki
- Контакти:
eddie написа:GA_ veliki написа:Желязков пак спортен директор на "Левски"?
Не знам. Преди 5г.?
Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
eddie написа:GA_ veliki написа:Желязков пак спортен директор на "Левски"?
Само с 6 години по-млад от треньора ни. Колкото до второто-май доста отдавна.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:eddie написа:GA_ veliki написа:Желязков пак спортен директор на "Левски"?
Само с 6 години по-млад от треньора ни. Колкото до второто-май доста отдавна.
Ако не ме лъже паметта, беше скаут на Лудогорец преди няколко години, когато все още водеха качествени играчи за смешни пари. Не знам дали би ни свършил работа като директор, но със сигурност има доста качества, с които може да е полезен на клуба, дори и в скаутското звено примерно.
Не знам каква е възможноста да назначат човек от чужбина на този пост.....за Гонзовия говоря.По друго око имат хората отвън и за футболисти и за начин на ръководене на отбор.
Може да мине и без този пост.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!