Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ЕМИЛ » 06 юни 2016 18:21

korteneca написа:
ЕМИЛ написа:Днес е един добър ден за ФК Левски .

Чакай първо да стане реалност, а след това е много важно кой ще замени напусналите.

Изображение
И ще ги смачкаме :evil: 8-)
В краката ще ни лазят .

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 06 юни 2016 18:24

Еми поредно лято на циркове в Левски, от години не помня да е имало нормално лято на селекция, подготовка, контроли без драми и жълти ленти в Гонга :evil:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 06 юни 2016 18:26

Кой ще мачкаме бе, Емиле? Те може да приключат курса и да престанат да съществуват до няколко дни/седмици.... :roll:

Литекс (Етрополе) е друг отбор, нищо специално няма да има от мачовете с тях, пък онези ако искат и Барселона да прекръстят на цска :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 юни 2016 19:13

Тоя отгоре освен да си свали гащите и да вземе комисионна за това, за друго не става.

futbolqga написа:Не отговарям на сегашните изисквания. Не съм на преклонна възраст, а и думите достойнство и морал значат нещо за мен. Освен това, не страдам и от деменция и не "забравям" думите, които съм изрекъл само месец-два по-рано. Не ставам...

Хубаво каза какво ти липсва, но не каза какво имаш?

Между другото Сър Алекс е по стар от Люпко, Юп Хайнкес също, чудна работа ще да. Е те все пак май не са имали честа да ги оценяват разни мрънкачи и подобни спецове.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 06 юни 2016 19:15

futbolqga написа:
Thsmith написа:
futbolqga написа:
korteneca написа:
ralka_levskarka написа:
Thsmith написа:Може, може. И да вземем Вили Вуцов за треньор, Градев за директор и кой, кой...а да Лечков, че го бива още повече в далаверите и от Наско. Той за баш бос.

:mrgreen:
Вуцката ще ходи в Монтана. Просто- по техни думи, Люпко бе назначен от Тонев и Гонзо, и..

Люпко остава. Сега Тонев го казва в Спортно шоу Гонг.

Лошо. Отървахме се от два тумора, но третият остава. Не, че съм очаквал някаква чест или морал от този, ама... Какво да се прави, ще изтърпим още един провален сезон. То вече ни е навик. Дано поне следващия избор за треньор да е точен!

Аз предлагам теб.

Не отговарям на сегашните изисквания. Не съм на преклонна възраст, а и думите достойнство и морал значат нещо за мен. Освен това, не страдам и от деменция и не "забравям" думите, които съм изрекъл само месец-два по-рано. Не ставам...

Идеален си батко, отговаряш на критериите зададени от теб.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 юни 2016 19:21

От години е пълно с ревльовци, които не са дали 1 цент за отбора, но постоянно мрънкат и изискват. 99% не дават никаква идея как нещата да се подобрят, а само как да се разрушат. На същия принцип се работеше и със сектора. Дай да бутнем нещо което го има, а след това ще мислим как ще се прави. Важното е да разрушим каквото може. После се почва едно въртене и чудене как и защо се получава така.
От онзи сезон с титлата на Ловеч правим само това и всяка година разрушаваме малкото което имаме и го заменяме с нещо по лошо. Браво, аплаузи!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 юни 2016 19:24

Thsmith написа:Тоя отгоре освен да си свали гащите и да вземе комисионна за това, за друго не става.

futbolqga написа:Не отговарям на сегашните изисквания. Не съм на преклонна възраст, а и думите достойнство и морал значат нещо за мен. Освен това, не страдам и от деменция и не "забравям" думите, които съм изрекъл само месец-два по-рано. Не ставам...

Хубаво каза какво ти липсва, но не каза какво имаш?

Между другото Сър Алекс е по стар от Люпко, Юп Хайнкес също, чудна работа ще да. Е те все пак май не са имали честа да ги оценяват разни мрънкачи и подобни спецове.

Сър Алекс и Юп Хайнкес не помня да са си тръгвали с подвита опашка от клубове от Руанда. Виж, на Люпко му се случи - миналата година. А и като говорим за години, хубаво е да имаме предвид и в какво физическо и ментално състояние са изброените хора. Защото един от тях е болен алкохолик, на когото му е трудно да запомни имената на собствените си играчи. И не, май не е Хайнкес.

Иначе ми харесват двойните ти стандарти. Значи като критикуваме безмозъчния алкохолик, сме "мрънкачи и подобни спецове". Но когато ти лепиш определения на Сираков, то си е напълно в реда на нещата. Ще обясниш ли къде е разликата или ти е трудно?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 06 юни 2016 19:33

Тези двамата показаха днес истинското си лице.Особено собственикът.
Такива ЕГОисти скоро в Левски не е имало и се надявам повече да няма.
Собственикът-обиден.Още малко и ще се разреве.
Някой му спретнал "интрига".Ами нали ТЕ направиха този УС? Другите двама собственици мълчат , като риби.Шефа на Надзорния съвет-и той.
Директорът -и той обиден.
Женска им работа.На ти си куклите, дай си ми парцалките.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 06 юни 2016 19:35

Каква поредна футболна драма...
Посредствеността ни обгръща все повече!
Най-фатално изглежда, как цялата ситуация в клуба, ще рефлектира върху мисленето на повечето фенове!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 юни 2016 19:35

Предстоят вълнуващи дни във Левски.Лесно е да плюеш по някого работил без пари за трансфери.Тонев криво ляво направи трибуна.Колкото и изпълнители да се смениха стана.Интересно е кои ще наследи Гонзо. Кандидати сигурно има много....гладни недоказани бивши някакви.Със Сираков положението е много деликатно.Никога не е имало такава излагация бивш футболист и легенда да храни така клуба и играчите....Да се връща Батков....

Върни се в “Левски”