"Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: "Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Мнениеот Jürgen » 06 юни 2016 12:45

Furious_Monk написа:Нали за това показаха момента в който видя когато Куката прибра пистолета и даде паспортите. Просто осъзна, че компанията се променя, но навиците, поведението и начина на живот трудно. С други думи, последната услуга за която го помоли Андонов, прееба зверски приятеля му.

Вярно е че като тръгне да си критикува, има за какво да се хване човек, но точно действията на психоложката си бяха адекватни и разбираеми.

Абе така като се позамисля има логика в това, което казваш. Колко пъти се разделяха, събираха се, но този път чашата май преля.
ПП. Аз ако бях на нейно място щях да искам обяснение, ама тя жената си знае нейното :lol:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 06 юни 2016 18:33

Ми те доста от жените са така.Не вярват да думи, не вярват на действия, просто трябва да си го представят по своя си начин и ако има допирни точки с реалността, може и да те възнаградят.

То за това е измислената бирата, футбола и мъжката компания(чакай да се огледам малко да не ме изненада, че не само посяга, ами и не знае къде да удари) :mrgreen:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юни 2016 19:01

Уж Ерол беше мноооо як и преби от бой легионера,пък после,в болницата,оня с простреляния стомах замалко да го удуши!
Щях да падна от смях...
Сериал,пълен с режисьорски гафове!

Върни се в “Свободна зона”