Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Съгласни ли с решението на Иво Тонев да си попаде оставката

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

SANSIRO7
Контакти:

Re: Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левск

Мнениеот SANSIRO7 » 05 юни 2016 09:55

MAXIMUS написа:
wilge написа:
MAXIMUS написа:Все още няма декларация от нкп, тръстове, дивизии, колко много им вярвате и на Тонев и на Гонзо ! Остава 1 /един/ ден ! Май ще играе шалтера !

MAXIMUS, легитимирай се първо. Кажи ни от кое от седемте ЦСКА-та си, за да знаем всички кой се опитва да ни кодоши. Дали си от това, което иска да играе в А група, но няма право, или от това дето не иска да играе в А група понеже няма право? На теб и твоите съмишленици пожелавам да се осъзнаете овреме, да изгоните микренското джудже, да оздравите любимия си клуб и по нормален начин да се върнете в А група. Истината е една: НЯМА ЛИ СИЛНИ ЛЕВСКИ И ЦСКА, НЯМА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ! Справка: Япония- България 7 : 2. Моят отговор е лесен: Присмял се хърбел на щърбел. Народът го е казал.

Ами от това ЦСКА съм, което ще играе на "Армията" и ще носи "петолъчката" на гърдите. От това ЦСКА ще съм, което ще ви е най-големия дразнител или враг, от това ЦСКА ще съм на което на мач с вас ще му викат "Вечно дерби", от това ЦСКА ще съм на мачовете на които ще има най-много привърженици. Лошото е, че тъкмо тръгнахте по правия път и в момента сами искате да си разбиете клуба. Бяхте на същото /почти/ дередже като нас, ама платихте едни пари, намерихте хора с пари, вдигнахте трибуната, заплатите са прилични, няма закъснения. И изведнъж си създавате излишни проблеми сами. Как намерихте пари, кой ви ги даде, може да си говорим много, но важното е че сте добре финансово в момента. Двамата важни в клуба се правят на сърдити и чакали понеделник !
Без ЦСКА и Левски, че няма футбол е ясно и вече доказано.

Е така е най-лесно, браво истински арме/н/ец!
Последна промяна от SANSIRO7 на 05 юни 2016 09:58, променено общо 1 път.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 05 юни 2016 09:58

Тонев, махай се!!! Вън политиката от футбола :!:

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 05 юни 2016 10:09

Незнам дали висшестоящите четата форуми и сайтчета и не ме изтересува. Абсурдно, недопустимо, грозно и незнам каква дума да използвам още е футболен отбор да е политически зависим. Ако е действително, така изглеждаше след падането на правителството по едно време, като фен немога да го приема нали комунизма си отиде. Да се говори друго няма смисъл трябва да се почне от тук.Кой?

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 05 юни 2016 10:56

realno написа:Тонев разбра през последния месец как се е почувствал Стоев, който свърши много черна работа за да стабилизира отбора, да има резултати и въпреки това беше изгонен. От нищо направи нещо. Тонев също е положил много труд и сега той се чувства неоценен. Както исках да се даде още време на Стоев, и да обере плода от труда си като води отбора в ЕКТ, така съм за това да се даде още време и на Тонев. Ако Левски не стане шампион ( както той самият обеща ), нека бъде смемен в УС.
П.С. Не държа да има козирка, но държа да има силен отбор.

Напълно те подкрепям.

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 05 юни 2016 12:40

Бившият футболист и треньор на Левски Иван Вуцов смята, че Иво Тонев трябва да запази поста си на председател на Управителния съвет.

"Мисля, че това, което прави Иво Тонев с тази оставка, не са добри неща. Тези промени не са необходими в момента на Левски. Нека мине следващият сезон пък тогава да преценява. Не може да оставя така недовършена работата си. Аз мисля, че Иво има необходимите качества, за да направи така, че Левски да изглежда по-добре като клуб."

"Не знам защо се правят тези неща. При всички положения това няма да се отрази никак добре на отбора, ако, разбира се, се стигне до промени. Още един път го призовавам да остане, докато свърши новото първенство, а след това да си прави сметка дали ще продължи или не. Не ги разбирам тези неща да казва "Хайде, гледайте си работата, ето я оставката". Не знам дали феновете ще го подкрепят, но за мен е нужно Иво да остане. Кой ще дойде вместо него?! Не трябва да се правят панаири", обясни Вуцов.

Той добави, че решението на Георги Иванов да подаде оставка е закъсняло. "Не ме е яд за него. Той отдавна трябваше да свърши тази работа и да подаде оставка. При него са само приказките, докато при Иво Тонев е друго. Има хора, които да заменят Георги Иванов - Наско Сираков или Андрей Желязков", каза още Вуцов.

Ето че и старата лисица бай Вуцан мисли точно като мен :mrgreen: ...какъвто ще да е Вуцата,в България има не -повече от още двама-трима човека които имат неговия усет по отношение на всичко свързано с футбол!...

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 05 юни 2016 22:34

Мишките са се скрили. Шубето е голям страх ! Синя тишина ? Тонев, кажи им, че оставаш, че от утре няма да има върху кого да си упражняват "журналистическата" некадърност !

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 юни 2016 00:41

MAXIMUS написа:Мишките са се скрили. Шубето е голям страх ! Синя тишина ? Тонев, кажи им, че оставаш, че от утре няма да има върху кого да си упражняват "журналистическата" некадърност !

Колега, като гледам ти май си най-запаления посетител на тази тема, а и на подфорума на Левски като цяло. Знам, че ЦСКА умря и сега ще трябва да припознавате някой друг отбор. Хубаво е, че правиш опити да те приемем тук, при нас. Хубаво е също така, щом си ни припознал, да вземеш да си смениш аватара, че да не те бъркаме с тези от Етрополе.

Иначе, добре дошъл и само Левски!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 06 юни 2016 01:18

mikata написа:
MAXIMUS написа:Все още няма декларация от нкп, тръстове, дивизии, колко много им вярвате и на Тонев и на Гонзо ! Остава 1 /един/ ден ! Май ще играе шалтера !

На там отиват нещата :idea: Тия 15- 16млн. дългове кой ще ги плаща :?:

В момента ни показват и проправят път всеки един отбор никога да не си плаща задълженията.
Нов формат, дива карта, аматьорски отбори около София, колко щеш и обратно в А група без нито една стотинка дълг.

Не го мисли, хората са го измислили.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 юни 2016 08:09

Люпко: Задължително е Гонзо и Тонев да останат в Левски

https://topsport.bg/levski/lyupko-zadal ... evski.html
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 06 юни 2016 08:47

Прав е Люпко за Тонев.Има козирка да се слага на сектора . Има още работа за довършване от Тонев :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Левски”