MAXIMUS написа:wilge написа:MAXIMUS написа:Все още няма декларация от нкп, тръстове, дивизии, колко много им вярвате и на Тонев и на Гонзо ! Остава 1 /един/ ден ! Май ще играе шалтера !
MAXIMUS, легитимирай се първо. Кажи ни от кое от седемте ЦСКА-та си, за да знаем всички кой се опитва да ни кодоши. Дали си от това, което иска да играе в А група, но няма право, или от това дето не иска да играе в А група понеже няма право? На теб и твоите съмишленици пожелавам да се осъзнаете овреме, да изгоните микренското джудже, да оздравите любимия си клуб и по нормален начин да се върнете в А група. Истината е една: НЯМА ЛИ СИЛНИ ЛЕВСКИ И ЦСКА, НЯМА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ! Справка: Япония- България 7 : 2. Моят отговор е лесен: Присмял се хърбел на щърбел. Народът го е казал.
Ами от това ЦСКА съм, което ще играе на "Армията" и ще носи "петолъчката" на гърдите. От това ЦСКА ще съм, което ще ви е най-големия дразнител или враг, от това ЦСКА ще съм на което на мач с вас ще му викат "Вечно дерби", от това ЦСКА ще съм на мачовете на които ще има най-много привърженици. Лошото е, че тъкмо тръгнахте по правия път и в момента сами искате да си разбиете клуба. Бяхте на същото /почти/ дередже като нас, ама платихте едни пари, намерихте хора с пари, вдигнахте трибуната, заплатите са прилични, няма закъснения. И изведнъж си създавате излишни проблеми сами. Как намерихте пари, кой ви ги даде, може да си говорим много, но важното е че сте добре финансово в момента. Двамата важни в клуба се правят на сърдити и чакали понеделник !
Без ЦСКА и Левски, че няма футбол е ясно и вече доказано.
Е така е най-лесно, браво истински арме/н/ец!