Нищо, така също се получи добре.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Captain Stottlemeyer написа:rhaegar написа:modor написа:Warped написа:Киелини не е вратар....:D
Поправено
Край, пропаднаха.
Майтапа настрана, но от последните мачове на Буфон имам чувството, че той вече е оставил най-силните си години като вратар зад себе си. Иначе като фен на германския футбол бих желал, ако бундестимът среща скуадрата, това да стане на възможно най-късен етап от първенството...![]()
П.П. Нойер може да играе спокойно като либеро в някой отбор от втора или трета бундеслига, или от нашата "А" група...
CapO написа:Captain Stottlemeyer написа:rhaegar написа:modor написа:Warped написа:Киелини не е вратар....:D
Поправено
Край, пропаднаха.
Майтапа настрана, но от последните мачове на Буфон имам чувството, че той вече е оставил най-силните си години като вратар зад себе си. Иначе като фен на германския футбол бих желал, ако бундестимът среща скуадрата, това да стане на възможно най-късен етап от първенството...![]()
П.П. Нойер може да играе спокойно като либеро в някой отбор от втора или трета бундеслига, или от нашата "А" група...
Кои мачове си му гледал, защото аз не съм пропускал негов мач с фанелката на Ювентус и бих ти казал, че той е като виното, с времето става все по-добър.
Предполагам, че се правиш на разбирач и си чешеш езика, защото това човек гледал мачове на Буфон не би го казал никога...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта