Честитка на Мугуруса!
Днес от 16:00 Джокович- Мъри. Джокович имаше по-леки съперници до финала и е по-свеж, а това на РГ си е голямо предимство. Очаква се добър и оспорван мач, който според мен в никакъв случай няма да е в 3 сета, може да го докарат и до 5 и нека по-добрият да вземе мускетарската.
Ролан Гарос 2016
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ролан Гарос 2016
Най- яко щеше да е, ако Мъри имаше 1 титла от Австралия и сега и двамата се бореха за Кариерен Шлем. Вярвам, че Ноле няма да пропусне шанса си този път, тази година не може да има никакви оправдания, ако не вземе титлата.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Финал-Ролан Гарос
Нормално ли е, днес от 16:00 да се играе финал на турнир от големия шлем, и вече повече от час и половина, толкова голяма медия, като gong.bg да не напише и 2 реда??? След малко приключва втория сет , а от гонг няма и буквичка. Аз считам това за "ненормално"!?!
Re: Финал-Ролан Гарос
Нормално е. Все пак .."Талант на Левски подписа с агентите на Гарет Бейл" ...не мислиш ли, че е доста по-важно от някакъв си турнир по тенис и някакъв измислен финал там.. 

Имаш право!

Ако сте свършили с федероските, може да напишете и нещо за срещата. За момента Джокович си взима неговото.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Честито на Джокович!
Тази година ако не направи голям шлем няма кога да е!
Остават му още два турнира!
Тази година ако не направи голям шлем няма кога да е!
Остават му още два турнира!
Re: Ролан Гарос 2016
Историческо постижение на Джоко, браво.
Браво на Ноле, че тоя Мъри нещо ме дразни много.
- Drunken_Master
- Контакти:
Гришо не игра ли ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".