Аз не твърдя како е станало с точност. Стоя и недоумявам къде са останките (и не само те, самолети също не се виждат). Две 110 етажни сгради липсват някак си. За мен е прикрито нещо, аз не мога да приема официалната версия да достоверна поради научни разминавания. Ако знаех нещо конкретно, вероятно сега нямаше да пиша

Държа да отбележа, че според това, на което съм попадал като четиво и съм сметнал, че може да има доза истина НЕ ПОПАДА опцията за контролиран взрив, т.к. има снимки на основите (достатъчно на брой), има снимки и при кота нула (пак достатъчно), които игнорират опцията за взрив. Защо само сградата пуши, но не и да гори - това за мен е загадка. Защо сградата пада като при контролиран взрив - пак е загадка. Дори и да е с "омекнала" конструкция, шанса и двете сгради да паднат по абсолютно идентичен начин е нищожен. Липсват елементарни останки от сградите, примерно тоалетни. Наброявали са около 1200 броя, но никъде не се вижда керамика (вероятно са се изхождали в поцинковани кофи? :D ). Етажите от кота 0 са незасегнати въпреки огромната маса, стояща над тях - същата тази маса, която е поддала от тежестта отгоре. В подземните етажи няма и помен от срутване, няма и помен от огън. Отломките в страни от сградите са съмнително малко. И още, и още въпроси, които за мен нямат лесно обяснение.
Всичко, което казвам е, че не вярвам на официалния доклад, но и не мога да си обясня какво точно се е случило.