Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
TNT написа:Мислим да си отгледаме от новата порода свиня етрополска-ловешка подобрена.![]()
Bojko Berojko написа:TNT написа:Мислим да си отгледаме от новата порода свиня етрополска-ловешка подобрена.![]()
Отгледана в с.Микре от джуджета!
шивача написа:Що не вземете да го засеете терена с марулки и зеле, а го мъчите това непознато вам добиче футболчето? Санди, ти ще ги поливаш, а държавата ще ви изпрати берачи!
Bojko Berojko написа:TNT написа:Мислим да си отгледаме от новата порода свиня етрополска-ловешка подобрена.![]()
шивача написа:Bojko Berojko написа:TNT написа:Мислим да си отгледаме от новата порода свиня етрополска-ловешка подобрена.![]()
[offtopic]То няма лошо да гледате и свине, особено от Тетевенския балкан, расли на чист въздух, ама е малко смешно, след като са ви закривали, сливали, обрязвали няколко пъти, да се подигравате(иначе напълно основателно) на евентуалният урод. Демек : "гарван, гарвану...." затова тетевенци, сопотчани и кюстендилци нямат право да се гаврят. Останалите да![/offtopic]
Зехиров май ще ходи в ЦСКА?
sandi74 написа:Както се очакваше засега само риби и абсолютни анонимници привличаме-Васил Панайотов,Алекс Колев и Ерик Почански.Това е положението.Нека все пак им пожелаем качественно да разхождат зеленото екипче по бг стадиончетата![]()
![]()
![]()
August Burns Red написа:sandi74 написа:Както се очакваше засега само риби и абсолютни анонимници привличаме-Васил Панайотов,Алекс Колев и Ерик Почански.Това е положението.Нека все пак им пожелаем качественно да разхождат зеленото екипче по бг стадиончетата![]()
![]()
![]()
Аз пък си мисля че докато се сработят ще е трудно но, след това ще направят добри мачове стари със нови играчи млади по възрастни и така юли,август,спетември ще са месеците за сработка !!! октомври,ноември ще покажат какво могат както беше миналото лято дойдоха 7-8 нови човека делев,том,божилов 1-воначално колебливо беше и после СЕ Ссработиха,но липсата на керакр се усети той правеше за мен разликата 2014/2015 !! керакр не знам остави ли или не !? след 30 юни ще разберем както и стивън ,божилов,венци, иво,пенев,макенджиев,зехиров делев ясно че иска си тръгва но има още 1 г договор може би 2-ри шанс за делев няма да има !!!! новия треньор може и да иска делев но публиката не го иска феновете. а Феновете решават всичко може и треньо да духне другото лято не се знае !!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта