Помощ от инженер/физик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Помощ от инженер/физик

Мнениеот vaskonti » 04 юни 2016 19:51

il4o_iliew написа:Нали ти обясних защо. Как ще инсценираш останки на самолет дълъг 50 метра и тежащ сто тона? Ще го измагьосаш като Хари Потър, ще използваш умения на някой илюзионист? Как би трябвало да стане според теб? Едно е да анимираш самолет, който се разбива, друго е да анимираш останки на самолет. Другият проблем е черната кутия. Ти можеш да направиш монтаж на намерена черна кутия. Ама нали идеята е да се види каква информация съдържа тя.

il4o_iliew написа:По-лесно е да не го правят понеже се усложнява много схемата им. Трябва им точния модел на самолета, фирмата производител на двигателя, фюзелажи, кокпити и т.н. Сещаш се, че е трудно някой да влачи останките на такава огромна конструцкия, тежаща стотици тонове посред бял ден. По-лесно е да кажеш, че огненото инферно е изгорило всичко и останки няма. Привърженици на теорията на конспирацията и на забавни фентъзи романи на Тери Пратчет като теб, Боб Марли, и 1982 биха повярвали. Така че какъв е проблема?

Първо, черна кутия винаги могат да подхвърлят, ако се искали конспирацията да е изпипана. Правят се някакви фалшиви записи и готово. Могат да се подхвърлят всякакви части, не да ги анимират, а да ги подхвърлят. Примерно като дори още същата нощ стоварят 3 тира със самолетни части от близката морга за самолети. Не виждам какъв е проблемът. Какво, не са знаели предварително монтажиста какъв самолет ще избере при монтажа ли? Или викаш, с тоя нервозен монтажист никога нищо не се знае?
На мен този сценарий ми се вижда много по-лесен за осъществяване и решава от воле всички въпроси, от колкото да не се прави нищо и да се стискат палци никой да не забележи, че самолет няма. Между другото, има ли останки от ракета?
il4o_iliew написа:Какво има да тълкувам? Може да се е объркала жената. Просто ти цитирах думите й.

Жената се била объркала? Според теб дали тая жена някога е чувала такъв гръм, при това от толкова близо? Ти чувал ли си, знаеш ли за какво става въпрос и дали изобщо можеш да объркаш това с нещо друго?
Искам само да ти покажа какви смешни свидетели ми цитираш. Едните видели ракета, другите Чесна, третите не знаят какво са видели, четвъртите нищо не са видели.
Оня сайт с архитекти и инженери, дето си дал линк, там какво говорят - опровергават официалната версия или лансират друга, която според тях отговаря на това, което се вижда?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 04 юни 2016 21:36

И пак да си питам - къде са останките от сградите? Който иска да вярва на смешния поръчан доклад - особено онея смешки, американците. Майната им на самолетите, тях няма да ги намерите, но къде по дяволите са останките от тези големи сгради? Извинете, не големи сгради - огромни сгради!

Кота 0 - дори и колата на асфалта се вижда!
Изображение

Това ли са?
Изображение
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 юни 2016 22:08

И къде според теб са останките? Изпарили ли са се?
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юни 2016 23:37

ivan56 написа:
язе написа:Въпросче- как се подхвърля незабелязано двигател от Боинг в сърцето на Манхатън, посред бял ден? :mrgreen:

Толкова лесно колкото да натъпчеш СТЦ с бомби в приземните етажи и никой да не види 8-)

И още по-шокиращо - никой да не чуе страшния взрив, съборил сградите. :mrgreen: :mrgreen:

И то не един, а 3 изключителни експлозии, защото са съборени 3 масивни сгради ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юни 2016 23:39

язе написа:
ivan56 написа:
язе написа:Въпросче- как се подхвърля незабелязано двигател от Боинг в сърцето на Манхатън, посред бял ден? :mrgreen:

Толкова лесно колкото да натъпчеш СТЦ с бомби в приземните етажи и никой да не види 8-)

Пич, бомба се носи в чанта, двигател за самолет- с тир... :lol:

Да, точно тея сгради с бомба в чантичка ще ги събориш. :mrgreen: :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юни 2016 23:42

Viv.Brooke написа:И пак да си питам - къде са останките от сградите?

Ми, на втората снимка виждам яко останки ....... разхвърляни навсякъде. Купи си очила.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юни 2016 23:46

vaskonti написа:И къде според теб са останките? Изпарили ли са се?

ЦРУ са създали специален взрив - хем достатъчно мощен да събори такива масивни конструкции, хем безшумен, та да не го чуе никой, хем е и изпарил сградите, та да не се морят после да разчистват отломки. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 05 юни 2016 01:28

Пфф. Яко останки с видими автомобили на кота 0, няма що. Потърси 100+ етажна сграда там някъде. Сграда, която не е рухнала под земята. Сграда, която е рухнала право надолу. Аз също питам защото отговор нямам- къде са двете сгради? Къде са колоните й? Къде е съдържанието на сградите?
Снимки колкото искаш, но аз цялото съдържание от небостъргачите не виждам!
Пък може и да пише нещо в доклада, знам ли...
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 юни 2016 10:20

Viv.Brooke написа:Пфф. Яко останки с видими автомобили на кота 0, няма що. Потърси 100+ етажна сграда там някъде. Сграда, която не е рухнала под земята. Сграда, която е рухнала право надолу. Аз също питам защото отговор нямам- къде са двете сгради? Къде са колоните й? Къде е съдържанието на сградите?

Питам те къде са останките? Защо ще ги изпаряват? Сигурно наистина е била безшумна бомба, чийто страничен ефект е да изпарява това, което взривява? А може би са ги откраднали? Защо някой ще краде арматура и бетон, ако не се казва бай Мангал?
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юни 2016 10:32

vaskonti написа:
Viv.Brooke написа:Пфф. Яко останки с видими автомобили на кота 0, няма що. Потърси 100+ етажна сграда там някъде. Сграда, която не е рухнала под земята. Сграда, която е рухнала право надолу. Аз също питам защото отговор нямам- къде са двете сгради? Къде са колоните й? Къде е съдържанието на сградите?

Питам те къде са останките? Защо ще ги изпаряват? Сигурно наистина е била безшумна бомба, чийто страничен ефект е да изпарява това, което взривява? А може би са ги откраднали? Защо някой ще краде арматура и бетон, ако не се казва бай Мангал?

Аз мисля, че от високата температура при пожара, металът се е нагрял до степен разливане и се е разлял нанякъде, сигурно през шахтите в канализацията :roll:
Другият вариант е носещите колони да не са били стоманени, а от стиропор, което и обяснява защо от прозорците излиза само пушек, без пламъци :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”