Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Alkonost
Контакти:

Германия призна Геноцида над арменците, а ние - кога???

Мнениеот Alkonost » 04 юни 2016 18:25

Миналата година нашите пишман политици се измъкнаха "по терлици", услужливо заменяйки правилния термин с обтекаемото "масово изтребление". Време е и ние да кажем истината, ако не за друго, то за да можем да гледаме в очите приятелите и познатите ни арменци. А най-добре и у нас, както е в Русия и Франция, отричането на Геноцида да бъде криминализирано.
Иначе както е тръгнало, Общинските съвети на почти цяла България един след друг ще признаят Геноцида, а в Народното събрание ще си траят, за да не разваляме достлука с комшиите.
Believe in her, if you are able...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот HoUs4oOL » 04 юни 2016 18:26

Шизофрения по европейски...

Меркель высказалась за создание единой экономической зоны с Россией

http://ria.ru/world/20160604/1442865223.html
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Германия призна Геноцида над арменците, а ние - кога???

Мнениеот Балкански Орел » 04 юни 2016 18:39

Боли ме фара за арменците, някой хора станаха по-арменци от арменците.
Тия неща започват да ме дразнят, защо някой трябва да признава чужда болка, когато няма нищо общо с двете страни в конфликта.Ако турчаците не си пирзнаят вината, кво значение има другото.
Примерно мен ме боли шмайзера за евреите и за нацистите, но някой хора ме карат да взимам страна в тия простотии.
На мен ми стига, че образования турски народ (визирам младите) съжаляват за действията на предците си и дори сега да отидете в Истанбул 90% от младите турци гледат на нас като на приятели.Минали заминали неща.
А някакви костюмарчета не остават хората да почиват в мир (загиналите), а днешните да живеят в мир.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 юни 2016 18:39

HoUs4oOL написа:Шизофрения по европейски...

Меркель высказалась за создание единой экономической зоны с Россией

http://ria.ru/world/20160604/1442865223.html

Пък тъпите носители на европейските ценности, да продължават със санкциите, а 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 04 юни 2016 18:53

Някои неща от историята няма как да бъдат заметени с лека ръка и едно от тях е зверското унищожение на повече от половината арменски народ, планирано и осъществено от младотурците. От признаването на Геноцида би спечелила и самата Турция, ако имаше моралната смелост да го направи.
Believe in her, if you are able...

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 04 юни 2016 19:00

Alkonost написа:Някои неща от историята няма как да бъдат заметени с лека ръка и едно от тях е зверското унищожение на повече от половината арменски народ, планирано и осъществено от младотурците. От признаването на Геноцида би спечелила и самата Турция, ако имаше моралната смелост да го направи.

Абе пичове, това е било война на религии и територии.Индианците и те са били избити, на нас 500 години главите са ни се таркаляли по улиците, комунистите са избили сумати народ и те.Американците да не говорим колко чалми са изтребили в изтока.Ако всички се надигнат за тези неща кво правим ? Пак да се мятаме ?Айде ако ще признаваме някакво изтребление поне да е българското.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 04 юни 2016 19:03

Балкански Орел написа:Боли ме фара за арменците, някой хора станаха по-арменци от арменците.
Тия неща започват да ме дразнят, защо някой трябва да признава чужда болка, когато няма нищо общо с двете страни в конфликта.Ако турчаците не си пирзнаят вината, кво значение има другото.
Примерно мен ме боли шмайзера за евреите и за нацистите, но някой хора ме карат да взимам страна в тия простотии.
На мен ми стига, че образования турски народ (визирам младите) съжаляват за действията на предците си и дори сега да отидете в Истанбул 90% от младите турци гледат на нас като на приятели.Минали заминали неща.
А някакви костюмарчета не остават хората да почиват в мир (загиналите), а днешните да живеят в мир.

Недей така братле. Имам приятели арменци, много свестни хора... и работяги при това. Познавам даже арменец стругар. :mrgreen:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 04 юни 2016 19:11

Аз под "боли ме фара" казвам, че просто арменците като народ са ми равно близък на испанците, шведите и т.н.Просто не ме интересуват драмите им с турците, не мисля, че ние сме оправили нашите отношение с турците, че да ходим да се набираме за чуждата тревога и болка.

П.П
Да ви напомням ли как скапаняците се изгавриха с баба Ванга на един мач в циганската им страна ? А как псуваха на етнос българските футболисти при простигането ? Аз там не видях един бял арменец като тези тука, всичко беше бразил мания.Въобще не ме интересуват.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 04 юни 2016 19:20

Е това с псуването, беше отговор от предният мач тук, като им викахме цигани :lol:
А, че са работни спор няма, лимонададжии, кебапчии, златари и други тежки професии :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 04 юни 2016 19:35

ivan56 написа:Е това с псуването, беше отговор от предният мач тук, като им викахме цигани :lol:
А, че са работни спор няма, лимонададжии, кебапчии, златари и други тежки професии :lol:

Казах, че познавам и стругаро- фрезист. Мога да ти дам и телефона му. :mrgreen:
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”