Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот futbolqga » 03 юни 2016 21:25

milen.hristov написа:
THE G.A.M.E написа:
bilyaletdinov написа:
Аха, щом казваш, че е загубил авторитет...баш авторитет не е загубил. Член на Изпълкома на БФС.
За журналистите Директорът Сираков винаги ще бъде по-авторитетен от Директорът Иванов.

Пфф, авторитет... По-скоро имам на предвид влияние.
Което си е проблем.

А защо ни е директор с влияние .Той нека доведе сериозен треньор и да си върши заедно с него работата качествено, пък да видим как ще ни ощетяват и какви ще са резултатите от това.

Видяхме го днес онзи, сериозния треньор, който Сираков го доведе при миналия си престой. Хайде не, мерси!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 юни 2016 21:41

Sinite ot Sofia написа:За нашите душмани ( венцита, домуси, чавдарчета и др.) евентуалното пропадане на ПФК Левски ( морално, административно и т.н.) е съкровена мечта. А сега се замислете, ако процесите в ПФК Левски вървяха по техните тъмни пътеки, ще им излиза ли тази бясна пяна от устите - пеевски, герб, бойко? Не е ли пределно ясно, че се цели да се разедини синята общественост? Тонев всъщност, съвсем не е толкова черен.. просто помислете!

За Тонев си абсолютно прав, все пак всеки човек греши. Останалото което си написал е параноя, и търсене на проблемите на чуждо място, най-големите душмани сме си ние.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 юни 2016 21:43

futbolqga написа:
milen.hristov написа:
THE G.A.M.E написа:
bilyaletdinov написа:
Аха, щом казваш, че е загубил авторитет...баш авторитет не е загубил. Член на Изпълкома на БФС.
За журналистите Директорът Сираков винаги ще бъде по-авторитетен от Директорът Иванов.

Което си е проблем.

А защо ни е директор с влияние .Той нека доведе сериозен треньор и да си върши заедно с него работата качествено, пък да видим как ще ни ощетяват и какви ще са резултатите от това.

Видяхме го днес онзи, сериозния треньор, който Сираков го доведе при миналия си престой. Хайде не, мерси!

Явно ослепявам вече, щем не виждам къде съм написал Сираков.
Ей голям страх, голямо нещо.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 03 юни 2016 22:35

milen.hristov написа:
futbolqga написа:
milen.hristov написа:
THE G.A.M.E написа:
bilyaletdinov написа:

Което си е проблем.

Като кажеш "А", кажи и "Б". Не визираш Сираков, окей - дай да видим предложението. Защо ни е директор с влияние?! Не е сериозно да задаваш подобен въпрос.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 юни 2016 23:28

Днес така и не видях потвърждение за оставка на Г.И.
Нито пък, че Тонев напуска Левски.

За евентуално завръщане на Сираков съм раздвоен.
Едно на ръка, че Наско не е същият, като онзи Сираков от преди 10-на години, от който всички трепереха.
А и той ( Наско ) няма подходящ треньор, на който да се опре.
Сърбето ( вече ) не става и комбинация Сираков/Петрович, би била пагубна в спортно-техническо естество.
Другият вариант е, ако действително връщат "Вълка", е да се подготвя връщането на Стоилов.
Тогава би имало смисъл от Насо, но инак ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 03 юни 2016 23:40

milen.hristov написа:
futbolqga написа:
milen.hristov написа:
THE G.A.M.E написа:
bilyaletdinov написа:

Което си е проблем.

Явно ослепяваш. Цитирал си 3 мнения, като и в 3-те става въпрос за Сираков.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 05 юни 2016 15:25

http://www.sportal.bg/news.php?news=607513

Източник: Спортал.бг

До господин спортния директор инж.Георги Иванов:

Господин Иванов,

благодарение на тази и стотиците други поводи с които превърнахте Левски от гранд в жалко подобие на футболен отбор,АЗ ВИ ИСКАМ ОСТАВКАТА!

Време е да си ходите и никога повече да не се връщате в Левски.АМИН!

Успех в Черно море,Монтана или Столипиново.Добре дошли сте и като зрител на Герена.

Само Левски!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 05 юни 2016 15:57

eelche написа:

Господин Иванов,

благодарение на тази и стотиците други поводи с които превърнахте Левски от гранд в жалко подобие на футболен отбор,АЗ ВИ ИСКАМ ОСТАВКАТА!

Успех в Черно море,Монтана или Столипиново.Добре дошли сте и като зрител на Герена.

Само Левски!

Гонзо може без проблем още една-две години да поиграе като център -нападател (това без майтап). Като излезе на терена пържолите от Етрополе пак ще се насерат от страх, както при последния му мач...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 05 юни 2016 19:11

eelche написа:

Господин Иванов,

Само Левски!

Че Гонзо трябва да си ходи - трябва. Но да използваш тази статия, като довод, е меко казано глуповато. Първо, защото не той е човекът, който трябва да вземе Йомов в първия отбор и да го пуска, а треньорът. И второ, защото Йомов не е нищо повече от един средностатистически български ритнитопковец. Да тръгнем да ръсим сълзи за него ще е като да ревем за Боян Табаков, Владислав Мисяк, Иван Цачев, Жак Коен, Ели Зизов (помните ли го този "бъдещ Меси"?) и още куп подобни "звезди", тръгнали си от Герена. Хайде малко по-сериозно!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 юни 2016 19:20

А защо са си тръгнали без да им се даде шанс ?
Пак нещо заради комисионни и липса на храброст в треньора да ги пробва .

Върни се в “Левски”