Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 юни 2016 13:01

Player написа:
И който е много близък с най-компрометирания човек в нашия футбол ГГ, който е правил много мръсно на Левски. И да не се забравя как стоеше мълчаливо при събличането на Петев и сега каза, че би постъпил по същия начин. И също така колко пъти си е бил камшика от Левски все по средата на първенството. Как бездейства в БФС към нас и си затваря очите за авантите към другите. Всички взети заедно в Левски нямат толкова много грехове към Левски, колкото Сираков.

Да добавим и това, дето каза, когато си тръгна предният път.
А именно, че никога повече няма да стъпи в Левски.

Ако "Гонзо" си тръгне, се оттърваваме от един с амнезия, но ако го замести Сираков, значи идва друг, с доста по-сериозна амнезия ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 03 юни 2016 13:36

THE G.A.M.E написа:
bilyaletdinov написа:Най-малкото никой няма да смее да свири като онзи пловдивски смешник на Герена :!:

Проблема е, че Насо отдавна е изгубил авторитета, който имаше ...
Преди имаше и кинти, ама ги проигра из казината.

Нема как да се репчи на Киро Г.

Аха, щом казваш, че е загубил авторитет...баш авторитет не е загубил. Член на Изпълкома на БФС.
За журналистите Директорът Сираков винаги ще бъде по-авторитетен от Директорът Иванов.
Мен ме притесняват съвсем други неща. Но при него примиренчеството и посредствеността ще изчезнат от Левски!

И този път ще победиш шампионе!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 юни 2016 13:47

bilyaletdinov написа:
Аха, щом казваш, че е загубил авторитет...баш авторитет не е загубил. Член на Изпълкома на БФС.
За журналистите Директорът Сираков винаги ще бъде по-авторитетен от Директорът Иванов.

Пфф, авторитет... По-скоро имам на предвид влияние.
Което си е проблем.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 юни 2016 14:02

Колкото и да е изгубил влияние, сегашните нямат и на половината от това, което има той. Иначе, с Киро Г. може да спори само някой, който има неговите финансови възможности. Не може да се чува думата ти в БФС, ако не даваш пари и това го знае всяко хлапе.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 юни 2016 14:08

Тонев пак продължава с грешките, оставяйки гонзо и за новия сезон :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 03 юни 2016 14:18

Гонзо също подава оставка

Спортният директор бил недоволен от процесите на "Герена"

Георги Иванов ще подаде оставка като спортен директор на Левски, това е заявил вчера на УС Гонзо и на този факт се позовава Спортал. бг, без да уточнява подробности. Това почти сигурно щяло се случи малко по-късно днес, но като знаем колко държи на думите си Иванов, това по-скоро ще е поредната му "партенка".

*** е изключителна класика в жанра! Ето заради такива статии продължавам да отварям и чета комичният им сайт.В интерес на истината докато не го обявят черно на бяло не вярвам - инж.Г.Иванов е доказал,че се бори за затриването на Левски като Матросов на амбразурата.Ако все пак това се случи, предлагам да обявим днешния ден за празник, отървахме се от този глупак със съмнителна диплома за висше образование и още по-съмнителни познания за материята футбол.

За феновете на Гонзо и Стоев - моля ви,ако тази новина е истина,не режете вени!Никому не е нужно.

САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 юни 2016 14:25

Гонзо пиявицата няма да се махне :arrow:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 юни 2016 20:52

Player написа:
ralka_levskarka написа:
bilyaletdinov написа:Логиката сочи към Сираков! Махането на Стоев, идването на Люпко, селекцията, освобождаване на павечето играчи дошли през зимата и от вчера оттеглянето на Тонев от УС. Дано да е за добро!

Кое му е доброто за човек, който идва в Левски, когато има кинти..

И който е много близък с най-компрометирания човек в нашия футбол ГГ, който е правил много мръсно на Левски. И да не се забравя как стоеше мълчаливо при събличането на Петев и сега каза, че би постъпил по същия начин. И също така колко пъти си е бил камшика от Левски все по средата на първенството. Как бездейства в БФС към нас и си затваря очите за авантите към другите. Всички взети заедно в Левски нямат толкова много грехове към Левски, колкото Сираков.

Е нямат и толкова много успехи(грешка нямат, никакви) колкото него, все си мисля, че в една фирма (в случая футболен клуб) това е най-важното. Но какво ли разбирам аз от футбол...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 юни 2016 20:58

THE G.A.M.E написа:
bilyaletdinov написа:

Пфф, авторитет... По-скоро имам на предвид влияние.
Което си е проблем.

А защо ни е директор с влияние .Той нека доведе сериозен треньор и да си върши заедно с него работата качествено, пък да видим как ще ни ощетяват и какви ще са резултатите от това.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 03 юни 2016 21:16

За нашите душмани ( венцита, домуси, чавдарчета и др.) евентуалното пропадане на ПФК Левски ( морално, административно и т.н.) е съкровена мечта. А сега се замислете, ако процесите в ПФК Левски вървяха по техните тъмни пътеки, ще им излиза ли тази бясна пяна от устите - пеевски, герб, бойко? Не е ли пределно ясно, че се цели да се разедини синята общественост? Тонев всъщност, съвсем не е толкова черен.. просто помислете!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Върни се в “Левски”