Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левск
А......Лупи е свободен и винаги е готов да удари едно рамо....
Това което изигра вчера пред микрофоните, още веднъж доказа, че този отвратителен тип е едно голямо лайно. Слаб като актьор, негоден и като ръководител.
PFC Litex написа:Странно ми е защо некоментирате, че клуба е финансово обезщетен за следващите два сезона, а коментирате единствено отрицателните неща?
Че си плащате редовно и навреме задълженията и дълговете, а не като дедесаря?
И на мен ми е странно защо. Каза много хубави неща, освен с финансовата част, за юношите, за план на развитие на отбора, за по-ниските цени на билетите, за плащането към НАП, за козирката която ще я има скоро. Много важно и за целта догодина - шампионска титла. Все много хубави неща, на фона че преди 15 месеца висяхме за лиценз и нямаше заплати и направо всичко беше с главата надолу. Сега има всичко това и почти всички плюят все едно не сме мръднали за последната година. Съветвам ги всички да се осъзнаят и да спрат. Защото както каза Тонев, как пък никой не написа две хубави дума за него. А си е заслужил и много повече от две. Само му се чудя защо обръща чак такова внимание на обидите, които няма как да ги няма в нашата родна среда.
Player написа:PFC Litex написа:Странно ми е защо некоментирате, че клуба е финансово обезщетен за следващите два сезона, а коментирате единствено отрицателните неща?
И на мен ми е странно защо. Каза много хубави неща, освен с финансовата част, за юношите, за план на развитие на отбора, за по-ниските цени на билетите, за плащането към НАП, за козирката която ще я има скоро. Много важно и за целта догодина - шампионска титла. Все много хубави неща, на фона че преди 15 месеца висяхме за лиценз и нямаше заплати и направо всичко беше с главата надолу. Сега има всичко това и почти всички плюят все едно не сме мръднали за последната година. Съветвам ги всички да се осъзнаят и да спрат. Защото както каза Тонев, как пък никой не написа две хубави дума за него. А си е заслужил и много повече от две. Само му се чудя защо обръща чак такова внимание на обидите, които няма как да ги няма в нашата родна среда.
За козирката по-добре да не говори много, защото нещата се объркаха доста. Към днешна дата трябваше да са завършени сектори "А", "Б", "В" и да се работи по последния етап, а ние още нямаме козирка на първия сектор. Кой е виновен аз не мога да кажа, защото не знам подробности около строежа, но е факт, че нещата не се получиха както бяха замислени. Все пак трябва да сме благодарни, че поне разрушеният сектор придоби хубав вид, а не остана на ниво груб строеж.
За юношите не знам какво е казал, но според мен нещата има накъде да се подобряват.
Планът за развитие дано да го има, дано да е добре направен и дано да се изпълнява в бъдеще, а не да се работи на парче, както се случваше.

По-ниските цени идват, след като видяха, че грешат с високите цени.

За финансовата част заслужават поздравления, че ни извадиха от най-тежкото състояние. Но никой не показва цялата финансова картина, за да може да се направят някакви анализи и изводи. Казват с две думи "платили сме това и това", ама няма цялостни отчети и такива екстри.

П.П.: Пиша в множествено число, защото за мен ръководството се състои от всичките членове и всички носят еднаква отговорност, без да ги деля на добри и лоши.
Последна промяна от Tommi на 03 юни 2016 10:59, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:
За козирката по-добре да не говори много, защото нещата се объркаха доста. Към днешна дата трябваше да са завършени сектори "А", "Б", "В" и да се работи по последния етап, а ние още нямаме козирка на първия сектор. Кой е виновен аз не мога да кажа, защото не знам подробности около строежа, но е факт, че нещата не се получиха както бяха замислени. Все пак трябва да сме благодарни, че поне разрушеният сектор придоби хубав вид, а не остана на ниво груб строеж.
Може би се объркаха, защото Тонев беше "в оставка" близо година или там колкото време издържа кабинета на Орешарски. Една тухла не се вдигна докато БСП бяха на власт, виж като се върна ББ и всичко тръгна. Може пък и да греша, съвпадение просто

- bilyaletdinov
- Контакти:
Player написа:PFC Litex написа:Странно ми е защо некоментирате, че клуба е финансово обезщетен за следващите два сезона, а коментирате единствено отрицателните неща?
Да, много хубави неща каза...а тия задължения как са натрупаха ей така, изведнъж? ТодАра хубав, лош при него Левски игра 3 пъти група на УЕФА и веднъж ШЛ? Какво прави и какво спечели Левски откакто Тото Тонев е при нас? Изключително разхищение на пари през сезони 2012-2013 и 2013-2014. Доведоха се маса футболисти и треньори, на които се платиха чутовни неустойки! Тези задължения не са натрупани от само от лицето Батков. Тонев също беше силен тогава. Толкова силен, че плащаше на авера си Генков 17 хил. Евро месечно. Добре е нали? А после се оплаквал, че не го оценявали колко работа бил свършилил и колко задължения бил покрил...защо тогава не покри задълженията на Локо СФ, а заради него и Гигов обикалят софийските ливади?
Последна промяна от bilyaletdinov на 03 юни 2016 11:06, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Tommi написа:Player написа:PFC Litex написа:Странно ми е защо некоментирате, че клуба е финансово обезщетен за следващите два сезона, а коментирате единствено отрицателните неща?
За юношите не знам какво е казал, но според мен нещата има накъде да се подобряват.
Планът за развитие дано да го има, дано да е добре направен и дано да се изпълнява в бъдеще, а не да се работи на парче, както се случваше.![]()
По-ниските цени идват, след като видяха, че грешат с високите цени.![]()
За финансовата част заслужават поздравления, че ни извадиха от най-тежкото състояние. Но никой не показва цялата финансова картина, за да може да се направят някакви анализи и изводи. Казват с две думи "платили сме това и това", ама няма цялостни отчети и такива екстри.Фенските организации ни проглушиха с приказки за финансова прозрачност, а изведнъж се оказва, че през април 2016г. се обявява годишният финансов отчет за 2014г... За някои неща приказките и действията трябва да са с една идея по-координирани, иначе се къса връзката между клуб и фенове и се губи доверието.
Много добър коментар Томи. Беше обещавано нееднократно че строежа на сектор А няма да се отрази на бюджета за заплати и трансфери, не се получи точно така.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
ММ1914 написа:Беше обещаване нееднократно че строежа на сектор А няма да се отрази на бюджета за заплати и трансфери, не се получи точно така.
Това бяха малко необмислени приказки от тяхна страна, защото от първия ден беше казано, че строежът ще се изплаща чрез приходите от сектора. В такъв случай няма как да не се отрази на бюджета, защото се намялават потенциалните постъпления в приходната част на бюджета. Но може би имаха предвид, че Левски няма да плаща по време на строежа, докато секторът не генерира приходи, което е друго нещо.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:ММ1914 написа:Беше обещаване нееднократно че строежа на сектор А няма да се отрази на бюджета за заплати и трансфери, не се получи точно така.
Това бяха малко необмислени приказки от тяхна страна, защото от първия ден беше казано, че строежът ще се изплаща чрез приходите от сектора. В такъв случай няма как да не се отрази на бюджета, защото се намялават потенциалните постъпления в приходната част на бюджета. Но може би имаха предвид, че Левски няма да плаща по време на строежа, докато секторът не генерира приходи, което е друго нещо.
Цялата ситуация беше необмислена. Щом интелект като Вуцан старши каза че не се бута, когато нямаш пари.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Ако не е гледал изказването му от начало до край, нека да го направи. Призна си и за много грешки Тонев и то не са негови но и на всички в клуба на всякакво ниво. Най-важното е че са осъзнали за грешките си и че нещата вървят в момента нагоре. Живеем в настоящето и най-важно е то. Ясно е какво е било, но ако ще се гледа всичко само в минало време и ще се гледат само грешките и ще се съди само за това, ще е много идиотско. Било каквото било. Никой не е казал, че е било правилно, някое грешно действие или решение. Не може когато нещата си идват най-накрая на мястото и да се държат почти всички неадекватно и да плюят. Не знаех че сина му е голям левскар, вчера го разбрах а това за един баща това значи много. Явно е свързан емоционално с Левски заради това и със сигурност му пука за клуба. Това че излезе най-накрая да говори по болезнените теми беше крайно необходимо и показа характер и отговорност. Кой друг началник на клуб у нас е направил това в последната година, че и повече? Да излезе и да се обяснява за много неща и много лични такива? Ако някой мисли, че може да бъде по-полезен за Левски днес от Тонев да излезе да го заяви и да го видим какво ще направи.