Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Съгласни ли с решението на Иво Тонев да си попаде оставката

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

ММ1914
Контакти:

Re: Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левск

Мнениеот ММ1914 » 02 юни 2016 23:39

Блутуг написа:
ММ1914 написа:
Блутуг написа:Уважаеми,
По-лошо от управника Гонзо е управника Посераков! Това казвам аз!НИКОГА няма да кажа лоша дума за футболиста Георги Иванов - НИКОГА!
За съжаление има една горчилка около футболиста Наско Сираков , която НИКОГА няма а забравя! ПРЕДАТЕЛСТВОТО! Когато за пари отиде в "Ботев" И ОСТАВИ ВСИЧКИ СВОИ КОЛЕГИ ДА ИГРАЯТ ПОЧТИ БЕЗ ПАРИ при Лафчис тогава!Тогава загуби МНОГО ! Страхотен талант и съмнителен морал- това за мен е гражданина Наско Сираков!
Гражданина Иво Тонев за мен си е "цървул" и никога не е бил друг ив "Локо "СФ и след това ! Точка!
В "Левски" има МРЪСНИ пари и още ПО-МРЪСНИ ИНТЕРЕСИ! Точка!
И във футбола ни и в държавата ни е нужна ТОТАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ!
МАФИЯТА УПРАВЛЯВА ВСИЧКО ! Има ли някой нерезбрал!?

Тук вече не си прав. Наско се скара с Лавчис, ако си спомняш в мача с Олимпия пуснаха като титуляр Кънчо Йорданов - изключителен футболен инвалид. Наско влезе като резерва и вкарахме гол/или два/, все пак беше отдавна. В Ботев си игра нормално, но държанието му към нас като футболист на Славия, не беше точно блестящо.

И за кое по-точно не съм прав? Аз не коментирам как е играл в "Ботев" , а защо! И кае му даде право да се отнася към родния си клеб и привърженици така "достойно"!?!? А да не се смръщам към годините на "златното точене" с парите от Грашнов и Чорни И МЕГА ЗВЕЗДИТЕ ПРИСТИГНАЛИ С ТРАНСФЕР ОТ 1 МИЛИОН ДОЛАРА!!!Айде нейсе1 ...

Виж недостатъците на Наско ги знам и съм ги изброявал нееднократно. С Лавчис се скараха и май не беше за пари, треньора започна да пуска Наско като резерва и логично Сираков напусна.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 юни 2016 23:40

Аре кажете ми кой нормален клуб има такива сътресения по високите етажи, без да е ясно кой на кого е шеф, кой назначава директори, треньори и кой ги гони. Не е ясно кой прави селекцията и кой за какво носи отговорност.

Левски няма да се оправи така. Спускат се едни хора, дето да са буфери... Нищо добро не ни чака. Никакви пробиви в ЕКТ, никакви титли. Всеки успех ще е на мускули и добро стечение на обстоятелства.

Виждате, че червените минаха през един генезис. Напракитка ги закриха и изпаданаха в несъстоятелност, обаче като лешояди около тях кръжат хора с "чист" бизнес. Но в Бъглария е така. Не може един клуб да се издържа без пари, щото от ТВ права и мърчъндайз не се печели нищо.

Иначе попринцип идеята за управление е правилна. За да не е властта в един именит бизнесмен, събират се акционери, дали са 5, 10 или 15 все тая. Назначават се експерти по различни постове. Избира се председател и тн.
Последна промяна от Serafim на 02 юни 2016 23:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 02 юни 2016 23:42

eelche написа:Ей такива клоуни като тебе,оня футболяга и синчеца,който незнайно защо претърпя метаморфоза за мен не сте никакви фенове на Левски.Фенове на Гонзо и Стоев,превърнали клуба ни от гранд в посредствен отбор!Откакто дойде Тонев към края на 2011 в Левски дръпнахме страшно много назад и замалко не фалирахме.

Разкараха Стоев щяхте да режете вените, Тонев си подава оставката днес, вие пак сте в траур и сипете омраза по заслужени легенди като БОГ НАСКО и успели треньори,носители на КЕШ като Люпко Петрович наричайки ги "пияни дядки"...

Не ви ли е срам,бе? Що за фенове на Левски сте щом се радвате второто място и се кефите блажено на простотиите на т.нар. "спортен ДИРЕКтор" инж.Гонзо? Айде у лево, седнали сте да правите пир по време на чума, нещо което дори и ония не си позволяват по адрес на нашият отбор.

Най-доброто предстои за Левски, а тази новина е повече от добра. Остава само Матросов да се махне завинаги от отбора ни - той е доказан провал и дано никога повече не се връща при нас.

ШАНС И ПОДКРЕПА ЗА ЛЮПКО!

САМО ЛЕВСКИ!

Клоун ще викаш на баща ти, моето момче. Отивай да онанираш на снимките на косматия гъз на твоя любимец!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 02 юни 2016 23:44

Не искам да Ви се бъркам в работите и да Ви давам акъл, но лично на мен ми се струва, че "силния" човек в "Левски" е Даниел Боримиров. Защо ли ? Защото държи в ръцете си наркоманите, разполага с парите на шурито си Таки и влияе по всякакъв начин и на фенове / зависещи от него / и на ръководството / ако има такова /. В "Левски" и ЦСКА винаги е имало борба за власт, влияние, за доказване на кой е по- по- най! С една дума много баби - хилаво дете ! До като се самоизяждате бате Ви Кирчо ще жъне успехи и в България и в Европа ! Защото там се ЧУВА само неговия глас. Той коли, той беси, той плаща масрафа. Там в Разград не питат - КОЙ, там всички знаят, че е ТОЙ - КД !!! За това не злобейте, подредети си "къщичката", работете като тях и чак след това им бройте парите спечелени от ЛЕ или дай боже ШЛ !!!

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 02 юни 2016 23:44

ММ1914 написа:
Блутуг написа:
ММ1914 написа:
Блутуг написа:Уважаеми,
По-лошо от управника Гонзо е управника Посераков! Това казвам аз!НИКОГА няма да кажа лоша дума за футболиста Георги Иванов - НИКОГА!
За съжаление има една горчилка около футболиста Наско Сираков , която НИКОГА няма а забравя! ПРЕДАТЕЛСТВОТО! Когато за пари отиде в "Ботев" И ОСТАВИ ВСИЧКИ СВОИ КОЛЕГИ ДА ИГРАЯТ ПОЧТИ БЕЗ ПАРИ при Лафчис тогава!Тогава загуби МНОГО ! Страхотен талант и съмнителен морал- това за мен е гражданина Наско Сираков!
Гражданина Иво Тонев за мен си е "цървул" и никога не е бил друг ив "Локо "СФ и след това ! Точка!
В "Левски" има МРЪСНИ пари и още ПО-МРЪСНИ ИНТЕРЕСИ! Точка!
И във футбола ни и в държавата ни е нужна ТОТАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ!
МАФИЯТА УПРАВЛЯВА ВСИЧКО ! Има ли някой нерезбрал!?

Тук вече не си прав. Наско се скара с Лавчис, ако си спомняш в мача с Олимпия пуснаха като титуляр Кънчо Йорданов - изключителен футболен инвалид. Наско влезе като резерва и вкарахме гол/или два/, все пак беше отдавна. В Ботев си игра нормално, но държанието му към нас като футболист на Славия, не беше точно блестящо.

И за кое по-точно не съм прав? Аз не коментирам как е играл в "Ботев" , а защо! И кае му даде право да се отнася към родния си клеб и привърженици така "достойно"!?!? А да не се смръщам към годините на "златното точене" с парите от Грашнов и Чорни И МЕГА ЗВЕЗДИТЕ ПРИСТИГНАЛИ С ТРАНСФЕР ОТ 1 МИЛИОН ДОЛАРА!!!Айде нейсе1 ...

Виж недостатъците на Наско ги знам и съм ги изброявал нееднократно. С Лавчис се скараха и май не беше за пари, треньора започна да пуска Наско като резерва и логично Сираков напусна.[/quotpe]

Значи , просто си забравяш...
Всичко беше за ПАРИ ! ОКОЛО 10 000 USD...Не ,че това са малко пари!
И въобще няма нищо общо с резерва и титуляр...Това нямам представа откаде можа да ти мине през акъла!Честно!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 юни 2016 23:46

hristo1306 написа:Не искам да Ви се бъркам в работите и да Ви давам акъл, но лично на мен ми се струва, че "силния" човек в "Левски" е Даниел Боримиров. Защо ли ? Защото държи в ръцете си наркоманите, разполага с парите на шурито си Таки и влияе по всякакъв начин и на фенове / зависещи от него / и на ръководството / ако има такова /. В "Левски" и ЦСКА винаги е имало борба за власт, влияние, за доказване на кой е по- по- най! С една дума много баби - хилаво дете ! До като се самоизяждате бате Ви Кирчо ще жъне успехи и в България и в Европа ! Защото там се ЧУВА само неговия глас. Той коли, той беси, той плаща масрафа. Там в Разград не питат - КОЙ, там всички знаят, че е ТОЙ - КД !!! За това не злобейте, подредети си "къщичката", работете като тях и чак след това им бройте парите спечелени от ЛЕ или дай боже ШЛ !!!

Боримиров е в пъти по-добър вариант от Наско и от Гонзо, и от Тонев. Обаче ако следваме логиката ти за борбата за власт и грандоманията (неща, които вървят ръка за ръка, още повече сред спортисти (бивши и настоящи), които цял живот са били учени да са номер 1, а не 2, то би следвало Боримиров да седи на стола на Тонев, съвсем открито).

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 02 юни 2016 23:48

И още нещо по темата: За Саид Ибраимов и още доста ,като него - пенсиите ще са им заслега именно на "Посераков"! И на други доста анонимници...

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 02 юни 2016 23:48

Блутуг написа:
ММ1914 написа:Виж недостатъците на Наско ги знам и съм ги изброявал нееднократно. С Лавчис се скараха и май не беше за пари, треньора започна да пуска Наско като резерва и логично Сираков напусна.[/quotpe]

Значи , просто си забравяш...
Всичко беше за ПАРИ ! ОКОЛО 10 000 USD...Не ,че това са малко пари!
И въобще няма нищо общо с резерва и титуляр...Това нямам представа откаде можа да ти мине през акъла!Честно!

Виж, изваждането от титулярният състав беше следствие, а не причина. И наистина тогава съм бил някъде около началото на гимназията и е нормално да не помня подробности, но никъде по вестниците не се споменаваха пари, поне такива са ми спомените.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 02 юни 2016 23:50

Serafim написа:
hristo1306 написа:Не искам да Ви се бъркам в работите и да Ви давам акъл, но лично на мен ми се струва, че "силния" човек в "Левски" е Даниел Боримиров. Защо ли ? Защото държи в ръцете си наркоманите, разполага с парите на шурито си Таки и влияе по всякакъв начин и на фенове / зависещи от него / и на ръководството / ако има такова /. В "Левски" и ЦСКА винаги е имало борба за власт, влияние, за доказване на кой е по- по- най! С една дума много баби - хилаво дете ! До като се самоизяждате бате Ви Кирчо ще жъне успехи и в България и в Европа ! Защото там се ЧУВА само неговия глас. Той коли, той беси, той плаща масрафа. Там в Разград не питат - КОЙ, там всички знаят, че е ТОЙ - КД !!! За това не злобейте, подредети си "къщичката", работете като тях и чак след това им бройте парите спечелени от ЛЕ или дай боже ШЛ !!!

Боримиров е в пъти по-добър вариант от Наско и от Гонзо, и от Тонев. Обаче ако следваме логиката ти за борбата за власт и грандоманията (неща, които вървят ръка за ръка, още повече сред спортисти (бивши и настоящи), които цял живот са били учени да са номер 1, а не 2, то би следвало Боримиров да седи на стола на Тонев, съвсем открито).

Боримиров, не се е доказал че е по-добър от тях. Изключително управленско решение взето от него беше контролата с Вердер, която платихме скъпо и прескъпо.

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 02 юни 2016 23:54

Serafim написа:

Какъв Боримиров , какъв Таки , какви 5 лева бе хора?!?! Всичко е в ръцете на човека над Тиквоча! Тука се КРАДАТ едни ПАРИ ОТНОВО!!!... Нищо де хората обичали зрелища ... като нама хляб , поне зрелища да има!...Жалка картинка...

Върни се в “Левски”