Блутуг написа:ММ1914 написа:Блутуг написа:Уважаеми,
По-лошо от управника Гонзо е управника Посераков! Това казвам аз!НИКОГА няма да кажа лоша дума за футболиста Георги Иванов - НИКОГА!
За съжаление има една горчилка около футболиста Наско Сираков , която НИКОГА няма а забравя! ПРЕДАТЕЛСТВОТО! Когато за пари отиде в "Ботев" И ОСТАВИ ВСИЧКИ СВОИ КОЛЕГИ ДА ИГРАЯТ ПОЧТИ БЕЗ ПАРИ при Лафчис тогава!Тогава загуби МНОГО ! Страхотен талант и съмнителен морал- това за мен е гражданина Наско Сираков!
Гражданина Иво Тонев за мен си е "цървул" и никога не е бил друг ив "Локо "СФ и след това ! Точка!
В "Левски" има МРЪСНИ пари и още ПО-МРЪСНИ ИНТЕРЕСИ! Точка!
И във футбола ни и в държавата ни е нужна ТОТАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ!
МАФИЯТА УПРАВЛЯВА ВСИЧКО ! Има ли някой нерезбрал!?
Тук вече не си прав. Наско се скара с Лавчис, ако си спомняш в мача с Олимпия пуснаха като титуляр Кънчо Йорданов - изключителен футболен инвалид. Наско влезе като резерва и вкарахме гол/или два/, все пак беше отдавна. В Ботев си игра нормално, но държанието му към нас като футболист на Славия, не беше точно блестящо.
„
И за кое по-точно не съм прав? Аз не коментирам как е играл в "Ботев" , а защо! И кае му даде право да се отнася към родния си клеб и привърженици така "достойно"!?!? А да не се смръщам към годините на "златното точене" с парите от Грашнов и Чорни И МЕГА ЗВЕЗДИТЕ ПРИСТИГНАЛИ С ТРАНСФЕР ОТ 1 МИЛИОН ДОЛАРА!!!Айде нейсе1 ...
Виж недостатъците на Наско ги знам и съм ги изброявал нееднократно. С Лавчис се скараха и май не беше за пари, треньора започна да пуска Наско като резерва и логично Сираков напусна.