Суперкупа на България 2016 г. Лудогорец - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Re: Суперкупа на България 2016 г. Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот ham3r » 02 юни 2016 22:43

dindan написа:
DANS написа:
dindan написа:Прогноза 2-1
Първа победа на ЦСКА над Лудогорец

Няма да първа, за купата сме ги били!

Знам,но за тази купа не сме,даже не сме играли

ЦСКА има четири (4) супер купи на България!!!

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 02 юни 2016 22:46

Не знам хора, аз вече се побърках. От една страна подадени / оттеглени молби, фалити, оздравявания, синдици-миндици, Ганчев- Божков и в един момент пише...Георги Китанов подписал с ...ЦСКА :shock:
Сега остава и някой да ми се закълне, че точно Китанов ще пази за Суперкупата :)
Последна промяна от Red thunderstorm на 02 юни 2016 22:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 02 юни 2016 22:47

За съжаление ГГ И неговия копой Паслар, за последните 3-4 дни осраха каквото можеше,

изгониха един куп хора от автентичния ЦСКА, стадиона е разоран, днес са подали заявление за отказ от състезателна дейност! Срам! Намирисва ми на умишлени, престъпни действия за окончателното съсипване на АВТЕНТИЧНИЯТ ЦСКА!

А единственият отбор, който може да играе с Лудогорец, за тази купа, е АВТЕНТИЧНИЯТ ЦСКА!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 02 юни 2016 22:53

ham3r написа:
dindan написа:
DANS написа:

Не сме играли за тази купа срещу гранда Лудогорец
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 02 юни 2016 22:54

Ако ГГ завърши святото дело по ликвидацията,то финала за СК ще бъде между Лудогорец и Монтана :mrgreen:

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 02 юни 2016 23:09

Демба_Ба написа:Ако ГГ завърши святото дело по ликвидацията,то финала за СК ще бъде между Лудогорец и Монтана :mrgreen:

Ааааа не, синьото ПФК е първа кипра като стане дума за служебни победи, класирания, намествания и прочее служебни благинки. Монтана не са дорасли да ви изместят :lol:
На последните две връчвания на купи /на Черно море и на ЦСКА/ бяхте зрители, така че няма да ви липсва мотивация да се пробвате поне за Суперкупа. :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Red thunderstorm на 02 юни 2016 23:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 02 юни 2016 23:11

dindan написа:
ham3r написа:
dindan написа:
DANS написа:

Не сме играли за тази купа срещу гранда Лудогорец

Разбрахме се!

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 02 юни 2016 23:17

DANS написа:За съжаление ГГ И неговия копой Паслар, за последните 3-4 дни осраха каквото можеше,

изгониха един куп хора от автентичния ЦСКА, стадиона е разоран, днес са подали заявление за отказ от състезателна дейност! Срам! Намирисва ми на умишлени, престъпни действия за окончателното съсипване на АВТЕНТИЧНИЯТ ЦСКА!

А единственият отбор, който може да играе с Лудогорец, за тази купа, е АВТЕНТИЧНИЯТ ЦСКА!

Стига с тая автентичност бе.Пфк е урод създаден 1999г.Преди това беше друго а.д. на Илия Павлов.Тогава си припознал един франкенщайн а сега не.Последните ти писания показват,че си платен трол на говедото череп.Бил разкопан терена...Ти акъл имаш ли бе?Нали за да се направи добър и нов терен със най-скъпото и хубаво тревно покритие трябва да се разкопае старото.Ходи на Панчарево да видиш новите терени.Я ела събота или неделя на Армията на турнира на феновете и там си развивай теориите.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 02 юни 2016 23:37

ham3r написа:
DANS написа:За съжаление ГГ И неговия копой Паслар, за последните 3-4 дни осраха каквото можеше,

Стига с тая автентичност бе.Пфк е урод създаден 1999г.Преди това беше друго а.д. на Илия Павлов.Тогава си припознал един франкенщайн а сега не.Последните ти писания показват,че си платен трол на говедото череп.Бил разкопан терена...Ти акъл имаш ли бе?Нали за да се направи добър и нов терен със най-скъпото и хубаво тревно покритие трябва да се разкопае старото.Ходи на Панчарево да видиш новите терени.Я ела събота или неделя на Армията на турнира на феновете и там си развивай теориите.

Предишното АД беше на Любо Пенев, то още съществува и е изчистено от дългове, но Любо нещо се разсърди на ГГ, даже не дойде на бенефиса на Стоичков.

Тогава законите и правилниците бяха други!

Нямаше ТМ, сега ако поискат, Дора Милева и НАП могат да забранят да се използва името и марката ЦСКА, тогава с каква емблема ще излезе ГМО-то на ГГ?

Най чистият начин е ГГ да се бръкне с едни 6 милиона, колкото е главницата към НАП и да получи в замяна марката и клубната история като нематериални дълготрайни активи! Но жужето е скръндзаво!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 02 юни 2016 23:55

DANS написа:Най чистият начин е ГГ да се бръкне с едни 6 милиона, колкото е главницата към НАП и да получи в замяна марката и клубната история като нематериални дълготрайни активи! Но жужето е скръндзаво!

Като усети "дебелия край" може и да кандиса, или...да си бие камшика и да каже "Сори, дотук бях"! ;)

Върни се в “Кошче за отпадъци”