dindan написа:DANS написа:dindan написа:Прогноза 2-1
Първа победа на ЦСКА над Лудогорец
Няма да първа, за купата сме ги били!
Знам,но за тази купа не сме,даже не сме играли
ЦСКА има четири (4) супер купи на България!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dindan написа:DANS написа:dindan написа:Прогноза 2-1
ham3r написа:dindan написа:DANS написа:dindan написа:Прогноза 2-1
Демба_Ба написа:Ако ГГ завърши святото дело по ликвидацията,то финала за СК ще бъде между Лудогорец и Монтана
dindan написа:ham3r написа:dindan написа:DANS написа:dindan написа:Прогноза 2-1
Не сме играли за тази купа срещу гранда Лудогорец
DANS написа:За съжаление ГГ И неговия копой Паслар, за последните 3-4 дни осраха каквото можеше,
изгониха един куп хора от автентичния ЦСКА, стадиона е разоран, днес са подали заявление за отказ от състезателна дейност! Срам! Намирисва ми на умишлени, престъпни действия за окончателното съсипване на АВТЕНТИЧНИЯТ ЦСКА!
А единственият отбор, който може да играе с Лудогорец, за тази купа, е АВТЕНТИЧНИЯТ ЦСКА!
ham3r написа:DANS написа:За съжаление ГГ И неговия копой Паслар, за последните 3-4 дни осраха каквото можеше,
изгониха един куп хора от автентичния ЦСКА, стадиона е разоран, днес са подали заявление за отказ от състезателна дейност! Срам! Намирисва ми на умишлени, престъпни действия за окончателното съсипване на АВТЕНТИЧНИЯТ ЦСКА!
А единственият отбор, който може да играе с Лудогорец, за тази купа, е АВТЕНТИЧНИЯТ ЦСКА!
Стига с тая автентичност бе.Пфк е урод създаден 1999г.Преди това беше друго а.д. на Илия Павлов.Тогава си припознал един франкенщайн а сега не.Последните ти писания показват,че си платен трол на говедото череп.Бил разкопан терена...Ти акъл имаш ли бе?Нали за да се направи добър и нов терен със най-скъпото и хубаво тревно покритие трябва да се разкопае старото.Ходи на Панчарево да видиш новите терени.Я ела събота или неделя на Армията на турнира на феновете и там си развивай теориите.
DANS написа:Най чистият начин е ГГ да се бръкне с едни 6 милиона, колкото е главницата към НАП и да получи в замяна марката и клубната история като нематериални дълготрайни активи! Но жужето е скръндзаво!
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта