Evolutiong написа:Мда с разликата, че новото ад е правоприемник на ЦСКА и носи успехите на ЦСКА а не на литекс и всъщност е ЦСКА а не литекс.
Щом е правоприемник на ЦСКА, значи има забрана за трансфери. Нали така ??!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Evolutiong написа:Мда с разликата, че новото ад е правоприемник на ЦСКА и носи успехите на ЦСКА а не на литекс и всъщност е ЦСКА а не литекс.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Кашчей написа:Ай и ти да ни светнеш как "ФК ЦСКА АД" има трудови договори с футболисти, че станахте много "умните"!?!
Beladona написа:Evolutiong написа:Beladona написа:Evolutiong написа:Пак си се объркал душичке. Аз съм фен на ЦСКА СОФИЯ![]()
Миличка , на Чавдаро си !
Хахахаха гавра с труп не е за похвала ама с теб ми е приятно да се гавря.
Не се бой , че те умием и че ти продам водата на циганите !
Evolutiong написа:vaskonti написа:CSKA 78 написа:vaskonti написа:Интересно ако от УЕФА видят тая бележчица какво ще си кажат? Дали пък няма да зачеркнат тоя ОТБОР от картата?
Не знам! Вече има алтернатива, така че...
Е какво неясно има? УЕФА приема новия стар клуб, носещ лиценза и регистрацията на Литекс и готово. За УЕФА няма нищо сложно за решаване. Просто регистират за статистиката новото име на Литекс и до там.
Мда с разликата, че новото ад е правоприемник на ЦСКА и носи успехите на ЦСКА а не на литекс и всъщност е ЦСКА а не литекс.
baraba написа:Beladona написа:CSKA 78 написа:Beladona написа:CSKA 78 написа:Ми...провери, ве, Беладоно, не ставай за смях! Я ми кажи кои са футболистите на старото ПФК?!![]()
![]()
Провери ти и не говори глупости както винаги !
![]()
![]()
Явно не си прочел бележката на Паслар! Нищо аз ще ти я разкажа!От днес старото ПФК вече няма нито един футболист, няма персонал и няма администрация!
![]()
Казах ти, не се излагай за хиляден път !
Е бъди по-точен , ПФК ЦСКА АД сключва договор за предоставяне на футболисти , треньори и ..... т.н. с ФК ЦСКА на 04.08.2015г. Днес просто договора едностранно е прекратен от ФК ЦСКА поради неспазени условия от ПФК ЦСКА АД![]()
1982 написа:Evolutiong написа:Мда с разликата, че новото ад е правоприемник на ЦСКА и носи успехите на ЦСКА а не на литекс и всъщност е ЦСКА а не литекс.
Щом е правоприемник на ЦСКА, значи има забрана за трансфери. Нали така ??!![]()
Кашчей написа:baraba написа:Beladona написа:CSKA 78 написа:Beladona написа:Ясно ! Наистина в кондиция ли си ? Кой каза ?
Ми...няма футболисти-няма футбол! Ти верно си пиян!![]()
![]()
Хахаха ! Кой каза , че няма ?!
Ами от миналата година ги няма , ти чете ли писмото на ИД на ПФК ЦСКА АД до БФСФутболистите са на ФК ЦСКА и са отпускани под наем на ПФК ЦСКА АД
![]()
Ай и ти да ни светнеш как "ФК ЦСКА АД" има трудови договори с футболисти, че станахте много "умните"!?!

Beladona написа:Хаххаха ! Късно ....тууу лейт
Evolutiong написа:1982 написа:Evolutiong написа:Мда с разликата, че новото ад е правоприемник на ЦСКА и носи успехите на ЦСКА а не на литекс и всъщност е ЦСКА а не литекс.
Щом е правоприемник на ЦСКА, значи има забрана за трансфери. Нали така ??!![]()
Я, и втория платенИма как да се избегне забраната за трансфери. Имай търпение
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта