Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Съгласни ли с решението на Иво Тонев да си попаде оставката

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

honda
Контакти:

Re: Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левск

Мнениеот honda » 02 юни 2016 22:09

ММ1914 написа:
ivaka написа:
Посочи ми поне един отбор в България, в който не работят, като любители.
Само не ми споменавай Лудопилец, защото знам кой е Домуса, откъде е тръгнал и какъв точно експеримент са тия.
При първия удобен случай, ще изгърми и тоя бушон, както стана с Литекс.
Истината е съвсем друга, приятел.
Микренският ГГ вкара в българския футбол неща, които са повече от отвратителни и няма да се изчистят с десетилетия.
Я се замисли дали той не извъртя тоя гнусен номер на Левски с изваждането на Литекс?
Единствените, които му мътят водата сме ние - ЛЕВСКИ!
Помията тръгна от там, а Венци Стефанов е само рупор!
Какво очаквате ние пак сме сами срещу всички!

Веднага ще ти кажа, Литекс на ГГ в периода от някъде към 2008 до 2013 - бизнеспроект с разумен бюджет, правилно харчене на средства, да не бяха доминант на терена, но отборът се издържаше сам и правеше добри трансфери с умна политика. Микренския ГГ има вина за много неща, но в България всички работят по втория начин, включително и Левски, това че сега нямаме пари за такива неща, не означава че ръководството ни не би прибягнало до тях при нужда и възможност. Левски в момента е мечта за съперниците ни, ние не мътим водата на никого. Мярка за работата на Иво Тонев и всеки един служител в Левски е публиката по трибуните, Когато директор започне да ти говори че няма вина, то те хваща за канарче. Ако не шефовете, кой е виновен за това че една фирма не върви? Изказването за вторите начини беше пример за умствения багаж на този глупак. Докато такива дебили са в Левски, няма как нещата да вървят.

Надявам се не сериозен за Литекс в периода 2008-13. Да ти напомням ли как станаха шампиони през 2009 и 2010 , тогава аз стоя гледам и се чудя аз ли имам халюцинации ,нещо се случи със зрението на съдията или има някакъв ное правилник. Мога да ти посоча едно над 10 мача в които най-добрия им играч се казваше я Ст.Тодоров, а Н.Йорданов(този държи своеброзен рекорд за една годиан три пъти го наказваха след мачове на Литекс ,като имаше случаи наказват го за неограаничено време след мача на Литек връщат го и директно отново на мач на Литекс и там отново беше най-силния играч на Литекс , отново го наказват за неограничено време , връщат го отново и веднага пак на мач на Литекс и пак същото) ,я А.Ангелов и т.н. Да ти напомням ,че има един съдия ,който за един полусезон имаше цифром и словом свирени 6 мача на Литекс. Максимално разрешените мачове за цял сезон на един съдия,който може да свири един съдия на един отбор са 4 (по изключение - 5 ако отбора стигне до заключителната фаза на Купата).
Аз лично не одобрявам оставката на Тонев-най-малкото не е сега момента. Точно когато е момента когато се прави селекция . Кой ще решава колко паари да се отпуснат за селекция и колко за този и колко за онзи?

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 02 юни 2016 22:10

шивача написа:Бах мамаму, Батков скоро рева на раздяла, Тонев сега, Тити по всяко време е готов, има ли мъже в Левски?

На теб скоро не ти бях чел излиянията!
БЕгай ги лей на предстоящото опело на твоя отбор, защото там краят е толкова близо, колкото не си и представяш.
Джуджето от Микре, не прощава, ще налапа базите, та ако ще не едно, а пет ЦСКА-та да заличи!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 02 юни 2016 22:17

Единственото спасение е да става спортен директор Наско Сираков със старши треньор Димитър Димитров - Херо !
Колкото до Иво Тонев някой му казва какво да прави той е същият, като Венци Стефанов - важното е кой е баш собственика. ;)

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 02 юни 2016 22:20

ivaka написа:
bilyaletdinov написа:Идва ли Сираков е въпросът!

Идва, но последният път и с него не бяхте съгласни, съблякохте избранника му за треньор!
Чудя се съгласни ли сте с някой или просто сте против всички и всичко и белите зелката до последния гол кочан!
Няма да е Сираков, няма да е Гонзо, няма да е Тонев, няма да е Батков, няма да е Херо, няма да е Мъри, няма да тоя, няма да е оня, а кой ще иска да е след цялата тая история?
В момента НАШИЯТ ЛЕВСКИ СТРАДА ОТ НЕПРИМИРИМИТЕ ЕГОЦЕНТРИЧНИ ИСТОРИИ ДА НЕ Е ТОЯ И ОНЯ, А ТОВА Е НАЙ-ЛОШОТО!
ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА НА СТАДИОНА ДА НАМАЛЯВА ПУБЛИКАТА, ЗАЩОТО ТОЯ И ОНЯ НЕ ХОДЯТ, ЗАРАДИ ТОЯ И ОНЯ!
Почна се вгелждане в тоя и оня, а не в ЛЕВСКИ!
Мъка ми е да чета храченето в едната и другата посока.
Искам да е моя, а да не е твоя!
И по-горе прочетох, че НЕ СЪМ ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР, сигурно защото написалият го не търпи мнението на друг левскар, иска всички да са съгласни само с него.
После пък тия дето не искат друг ще са против и така докога?
ТЪПО Е, АКО РАЗБИРАТЕ, НО ЯВНО НЕ РАЗБИРАТЕ, ЗАТОВА ПРОДЪЛЖАВАТЕ!
ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ТАКА, ТА ДА ВИ СЕ РАДВАТ РОЗОВИТЕ!

Сираков си е добре във футболният съюз. Как пък не ни помогна толкова години, а се загрижва за Левски само когато има пари в отбора? Избранникът му за треньор беше пълна нула, след това какво постигна? Кипър ? Това е успех.
А ти глупако неден престани да пишеш с главни букви. Никой не ти отговаря с такива, един път си бил ядосан - писал си здраве да е. Но не може във всяко писание да крещиш.
За Сираков има причини да не е. Следващият път да си стои с панталони. Сафарито. Цената на автобуса. Нешко Милованович и тем подобни индивиди с цени от по над половин милион и то не лева. Всичките му плюнки по отбора.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 02 юни 2016 22:20

balef написа:Единственото спасение е да става спортен директор Наско Сираков със старши треньор Димитър Димитров - Херо !
Колкото до Иво Тонев някой му казва какво да прави той е същият, като Венци Стефанов - важното е кой е баш собственика. ;)

Какво ти е направил Наско Сираков та го кълнеш така? На празна маса в Левски да дойде.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 юни 2016 22:31

balef написа:Единственото спасение е да става спортен директор Наско Сираков със старши треньор Димитър Димитров - Херо !

Собственика е кой?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 02 юни 2016 22:37

Ивчо ще се върне
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 02 юни 2016 22:40

ММ1914 написа:
ivaka написа:
bilyaletdinov написа:Идва ли Сираков е въпросът!

Идва, но последният път и с него не бяхте съгласни, съблякохте избранника му за треньор!
Чудя се съгласни ли сте с някой или просто сте против всички и всичко и белите зелката до последния гол кочан!
Няма да е Сираков, няма да е Гонзо, няма да е Тонев, няма да е Батков, няма да е Херо, няма да е Мъри, няма да тоя, няма да е оня, а кой ще иска да е след цялата тая история?
В момента НАШИЯТ ЛЕВСКИ СТРАДА ОТ НЕПРИМИРИМИТЕ ЕГОЦЕНТРИЧНИ ИСТОРИИ ДА НЕ Е ТОЯ И ОНЯ, А ТОВА Е НАЙ-ЛОШОТО!
ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА НА СТАДИОНА ДА НАМАЛЯВА ПУБЛИКАТА, ЗАЩОТО ТОЯ И ОНЯ НЕ ХОДЯТ, ЗАРАДИ ТОЯ И ОНЯ!
Почна се вгелждане в тоя и оня, а не в ЛЕВСКИ!
Мъка ми е да чета храченето в едната и другата посока.
Искам да е моя, а да не е твоя!
И по-горе прочетох, че НЕ СЪМ ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР, сигурно защото написалият го не търпи мнението на друг левскар, иска всички да са съгласни само с него.
После пък тия дето не искат друг ще са против и така докога?
ТЪПО Е, АКО РАЗБИРАТЕ, НО ЯВНО НЕ РАЗБИРАТЕ, ЗАТОВА ПРОДЪЛЖАВАТЕ!
ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ТАКА, ТА ДА ВИ СЕ РАДВАТ РОЗОВИТЕ!

Сираков си е добре във футболният съюз. Как пък не ни помогна толкова години, а се загрижва за Левски само когато има пари в отбора? Избранникът му за треньор беше пълна нула, след това какво постигна? Кипър ? Това е успех.
А ти глупако неден престани да пишеш с главни букви. Никой не ти отговаря с такива, един път си бил ядосан - писал си здраве да е. Но не може във всяко писание да крещиш.
За Сираков има причини да не е. Следващият път да си стои с панталони. Сафарито. Цената на автобуса. Нешко Милованович и тем подобни индивиди с цени от по над половин милион и то не лева. Всичките му плюнки по отбора.

Да пишеш с главни букви е същото, като да наречеш някой "глупако неден".
Ако съм повишил тон, не съм нарекъл друг левскар "глупако неден".
Не мислиш ли, че прекали, продължавате да не понасяте чуждо мнение, щом не съвпада с вашето.
Направи си извода кой е глупака неден.
Не можеш да спориш без да чуваш другите, затова се налага понакога да се крещи.
Точно това написах, но и това не си прочел, независимо с малки или главни букви - не чуваш и не приемаш чуждото мнение, затова Левски е на това положение, защото само своето мнение зачитат такива като теб и нищо друго.
99% от вас само чешат езици и никога нищо не са направили.
Само онзи, който прави нещо бърка, ония дето само си чешат езиците все са прави, но от тях нищо не е излязло, защото нищо не правят, само чешат езици.
Разбирач до разбирача, все спецове, но само по приказките и по обидните епитети, а като дойде реч за правенето друг да го направи, ние ще седим отстрани и ще критикарим, защото е най-лесно и НАЙ - БЕЗОТГОВОРНО!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 02 юни 2016 22:49

ivaka написа:
ММ1914 написа:Сираков си е добре във футболният съюз. Как пък не ни помогна толкова години, а се загрижва за Левски само когато има пари в отбора? Избранникът му за треньор беше пълна нула, след това какво постигна? Кипър ? Това е успех.

Да пишеш с главни букви е същото, като да наречеш някой "глупако неден".
Ако съм повишил тон, не съм нарекъл друг левскар "глупако неден".
Не мислиш ли, че прекали, продължавате да не понасяте чуждо мнение, щом не съвпада с вашето.
Направи си извода кой е глупака неден.
Не можеш да спориш без да чуваш другите, затова се налага понакога да се крещи.
Точно това написах, но и това не си прочел, независимо с малки или главни букви - не чуваш и не приемаш чуждото мнение, затова Левски е на това положение, защото само своето мнение зачитат такива като теб и нищо друго.
99% от вас само чешат езици и никога нищо не са направили.
Само онзи, който прави нещо бърка, ония дето само си чешат езиците все са прави, но от тях нищо не е излязло, защото нищо не правят, само чешат езици.
Разбирач до разбирача, все спецове, но само по приказките и по обидните епитети, а като дойде реч за правенето друг да го направи, ние ще седим отстрани и ще критикарим, защото е най-лесно и НАЙ - БЕЗОТГОВОРНО!

Когато за четири изказвания, повишиш тон четири пъти и на третото на някой не му издържат нервите, кой от двамата има основна вина?
Аз нямам проблем с чуждото мнение, стига да е обосновано. До тук от теб само лаладжийство "вие не сте единни, имате лични мотиви и не харесвате личности" и т.н. Аз посочвам причини и то основателни, за това че според мен Сираков не трябва да се връща в Левски, и съм ги изброил не задължавам никой да е на моето мнение. Ти си пишеш или говориш на принципа който вика най-силно е прав. Това е меко казано жалко.

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 02 юни 2016 22:53

ивчо ТОТОнев е пътник. Срока да му "загубят" акциите е след вторият предварителен кръг на Лига Европа. Където "Левски" ще отпадне и едни хора ще станат първо много тъжни, че за поредна година ги лъжат, че ще има пари от УЕФА, които ще са за тях. А след това ще побеснеят и ще си намерят друг бушон. Че тук има ако не друго поне изобилие от бушони има. Все още.

Върни се в “Левски”