Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Иванов-Гонзо
Иво Тонев излезе по- мъжкар от мръсника наречен Гонзо.
Според Спиртал, Гонзо също ще подава оставка. Аз, докато не видя-не вярвам, нито за него, нито за Тонев.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
Както казах страшен професионализъм. Преди старта на подготовката управителя на УС напуска, очаква се и СТД. Не е ясно кои футболисти ще се махат, не е ясно кои ще идват... Ама нищо, за догодина ще градим отбор.
- modor
- Контакти:
rhaegar написа:Според Спиртал, Гонзо също ще подава оставка. Аз, докато не видя-не вярвам, нито за него, нито за Тонев.
Информацията е от приближени до клуба, нали?

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Оставките не е задължително да се приемат ... нали 
... щото Тотонев веднъж го игра този цирк

... щото Тотонев веднъж го игра този цирк

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- MagicMoments
- Контакти:
Ако наистина ще подава оставка и най-важното ако тя му бъде приета в мен ще остане една горчилка.Горчилка от това,че не си тръгна заедно със Стойчо Стоев,защото мъжкаря като футболист Гонзо се оказа пълна мишка като ръководител.Вместо заедно с треньора,който доведе и в който се кълнеше,че му има доверие,вместо двамата да си тръгнат с думите:това са възможностите ни като екип,не можем да се доближим до Лудогорец,не можем да спечелим трофеи,постигнахме финансова стабилност,това е от нас,вместо това да направи,не той остана,назначи нов треньор,за оставащите 2 пародийни мача от първенството и сега изведнъж след като Тонев се оттегля,ще си тръгне и той,и какво ще стане,отново преди началото на ЕКТ ще останем без Спортно-техническо ръководство,отново ще цъфне Наско Бомбата и отново и отново ще се почне при първия провал...дайте ни време,за един месец толкова. Еххххххх Гонзо като футболист ми беше идол,заедно с Борето,Топчо,Мариян Христов,а сега благодарение на твоето ръководене в спортно-технически план,благодарение на неясната собственост и липсата на прозрачност,Левски все повече и повече запада,а най-болното е че за периодите,в които поемаше спортно-техническата отговорност Гонзо се повтаряше едно и също....взимаме 8 човека махаме 10,на полусезона махаме 5 взимаме 4,и така и така колко трансферни прозореца.Днешното поколение няма как да се запали по идеята Левски,идея впрочем която все повече и повече угасва ,заради липсата на успехи,некадърно и непрозрачно управление на клуба,по кои футболисти ще се запалят малките,по тия дето участват в тия обръщалки,дето във всеки по-важен мач се о*ират,дето седят по 6-12 месеца и после си бият камшика,защото за пореден път селекционера Гонзо се проявява като идиот,който като доведе 10 футболисти ,на полусезона маха половината,а другата се маха след края на сезона.Омагьосан кръг мамка му,аз изобщо не съм оптимист,нито за финансирането на отбора,нито за погасяването на дълговете на ПФК Левски,нито за слагането на козирка на Сектор А,нито за изплащането на тоя сектор,нито пък смятам,че поставените лица ще продължат дълго да седят като мажоритарни собственици,пък да не говорим за спортно-техническите качества на отбора,нито с този треньор нещо ще се промени,нито пък интересчията Наско Сираков ще остане задълго. Въобще напълно закъсняла оставка на Георги Иванов,което според мен ще е кулминацията на проблемите,които има Левски.Проблеми,които според мен ще докарат клуба до положението на ЦСКА,особено при падане на власт на управляващата коалиция в момента.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Вече е факт, че ТОТОнев и гонзо са скачени съдове.
Да не стане като при Стоев? Някой от ТОТОнев или гонзо да започне да се обяснява как не може без другия, а да се окаже, че най-нагло лъже!
Да не стане като при Стоев? Някой от ТОТОнев или гонзо да започне да се обяснява как не може без другия, а да се окаже, че най-нагло лъже!
Работата е там че макар и че не е където трябва Левски бележи напредък този сезон.Дано да дойдат кадърни хора който да го напрвят конкурентен на лудогорец.
wilge написа:Иво Тонев излезе по- мъжкар от мръсника наречен Гонзо.
Е те тая злоба и простотия няма обяснение, може би е признак за висок интелект.
Парашутиста Тонев да плаче на рамото на този който го доведе в Левски а не да търси подкрепа от феновете и по точно от кои фенове, ако е от тези дето са в ложата ще я получи.