GA_ veliki написа:Venko123 написа:Тихо.
Добре, ще пазим тишина, явно си се съсредоточил да разчетеш надписа, който крие с ръцете си![]()
Ще го постнеш после нали?
Китанов със Спорт Депо ли е подписал ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
GA_ veliki написа:Venko123 написа:Тихо.
Добре, ще пазим тишина, явно си се съсредоточил да разчетеш надписа, който крие с ръцете си![]()
Ще го постнеш после нали?
PFC Litex написа:Сори, аз бузи пред Тирион никога не съм разтварял и няма да го сторя.
Не приписвай твоите слабости и на другите.
Кашчей написа:Venko123 написа:Кашчей написа:CSKA 78 написа:Започваш да издребняваш, Кашчей! Пази си нервите за другата, и по другата седмица!![]()
Пука ми, че ми дреме за ЦСКА, знаеш ли! Въпросът е, като ще го има, да е по нормален ред, а не с номерцата от 1948-а, 1950-та, 1986-а!
Като не ти пука, що от 4 години не си станал от компютъра, а по цял ден висиш в тоя форум?
Ако беше наблюдателен, щеше да видиш, че са почти 8 годиниИ да, аз пари да си плащам нета изкарвам, като вися във форума.. Болни мозъци под път и над път, ако не си в техния коловоз!
Tommi написа:GA_ veliki написа:Tommi написа:А какво пише на фланелката му с маркер?![]()
Нямате ли една нова фланелка, та сте му дали втора употреба?
Тихо, разчитат написа сега
Е, какви са тия работи сега... Взели някоя фланелка от музея с автограф от някоя легенда на клуба и я дали на момчето да се представи с нея...
baraba написа:шивача написа:ицко, дай малко инфо за Китанов, поне да си полезен с нещо
Не може , в момента е в шоково състояние![]()
Ама много ми е интересно , защо Гонг публикува статия , че ЦСКА е трансферирал Китанов и "доброжелателите" почват да питат , ама как , ама защо , ама точно по какъв начин ....Е има си хора в съответните управи , в БФС и прочие които държат сметка кое , как и защо , а ние феновете можем само да се радваме на един добър трансфер , а "доброжелателите" да завиждат и ... те така
W84me написа:Абе щом това новото е ЦСКА що няма да играе за Суперкупата?
vaskonti написа:CSKA 78 написа:Успокой се! Всяко нещо с времето си! То, няма промяна и на УС на Литекс, но много скоро ще има!![]()
Що, Паслар ли ще влезе и там, тоз титан на мениджмънта?
Промяната на УС не значи нищо за никой, освен за самия УС.
kolokolo написа:vaskonti написа:Нещата изобщо не са разделени, а са пряко зависими едно от друго - правната форма легитимира ФК пред всички. Примерно пред УЕФА. Според теб каква ще е правната форма на това НЕЩО в УЕФА - формата на ЦСКА или на Литекс, предвид факта, че няма промяна в ЕИК на Литекс? Надявам се на конкретен отговор, макар да не тая големи надежди.
Питах те нещо , но се правш на унуфри . Какво е становището на УЕФА по този случай ?
Да чуем експертното ти мненийце , като с кого са подписали играчите на Нефтохимик ,примерно ? И е ли този нефтохимик аФтентичния . Какво е становището на УЕФА ФЪФА И ФИФА по въпроса .
"През сезон 2013/14 г. ФК Мастер (регистриран като ЮЛНЦ) печели промоция за професионалния футбол ("Б" ПФГ).
На 23.06.2014 г. е основан ПФК Бургас ЕАД (ЕИК: 203123031), чийто собственик е СНЦ "Обединен футболен клуб "Мастер - гр. Българово", описва Градев хронологията на страницата си в социалната мрежа.
Той посочва също така, че нито ПФК Бургас, нито ПФК Нефтохимик Бургас 1962 са били регистрирани в Министерството на младежта и спорта като членове на Българския футболен съюз- постоянни или временни, каквито имат единствето право да участват в първенството. Това всъщност е един и същи клуб, тъй като има един и същ Единен идентификационен код (ЕИК) по БУЛСТАТ.
"Незнайно по кои правила и закони въпросното ЕАД се озовава директно в "Б" ПФГ през сезон 2014/15 г., заменяйки титуляра ФК Мастер (ЮЛНЦ), който е извоювал промоцията. Правоприемство между ЮЛНЦ и АД няма и не може да има. Уставът на БФС не предвижда възможността едно дружество да изкупи членството в БФС на друго.
На 11.06.2015 г. е регистрирана в ТР промяна в името на ПФК Бургас ЕАД, който става ПФК Нефтохимик Бургас 1962 ЕАД, който клуб наследява цветовете, спорната история, спортния директор и др. на ПФК Нефтохимик 1962 АД - клубът, който беше изхвърлен от професионалния футбол през лятото на 2014 г. с решение на БФС и който се състезаваше в "Б" областна ФГ през сезон 2014/15 г.
През лятото на 2015 г. ПФК Нефтохимик 1962 АД преустановява участие в "Б" областна ФГ.
Нито ПФК Бургас ЕАД, нито ПФК Нефтохимик Бургас 1962 ЕАД (и двата с ЕИК: 203123031) фигурират в регистъра на ММС като членове на БФС.
1. Основният въпрос към БФС е как СНЦ Мастер е било подменено с ПФК Бургас ЕАД в "Б" ПФГ в началото на сезон 2014/15 г.?
2. Другият въпрос е как ПФК Нефтохимик 1962 АД е изчезнал от "Б" областна ФГ през лятото на 2015 г., за да възкръсне като феникс от пепелта през същото лято като ПФК Нефтохимик Бургас 1962 ЕАД директно в "Б" ПФГ?
3. Последният въпрос е защо нито ПФК Бургас ЕАД, нито ПФК Нефтохимик Бургас 1962 ЕАД (и двата с ЕИК: 203123031) не са регистрирани в Министерството на младежта и спорта като членове на БФС? Кога изобщо е бил приет ПФК Бургас ЕАД за (временен) член на БФС?", завършва футболният юрист. Според него, ако се следват законите на футболния процес, Нефтохимик Бургас 1962 трябва да бъде изваден от всички първенства и турнири.
vaskonti написа:baraba написа:Васконти , мога ли аз да те питем теб , като един виден модераторСега , ако този сайт на Гонг си смени домейна , ние потребители на сайта на Гонг ли ще бъдем или на другио домейн ....
![]()
На Гонг, разбира се. Само да ми кажеш какво общо има този пример? Някой да те е карал да почнеш да пишеш в друг форум и да ти обяснява, че тоя другия е форума, в който си се регистрирал някога, в който пишеш от тогава и който всъщност е Гонг?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта