1982 написа:boabbb написа: окончателния фалит на държавата
ГолЕм праз ..... ще си припозная някоя друга държава. Може да слея, примерно, Германия и Великобритания, и да ги припозная за моята нова държава.![]()
После и нея да съсипеш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:boabbb написа: окончателния фалит на държавата
ГолЕм праз ..... ще си припозная някоя друга държава. Може да слея, примерно, Германия и Великобритания, и да ги припозная за моята нова държава.![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:1982 написа:А аз пък не искам да се заробваме с разни тоталитарни държави, дето утре ще ни рекетират точно с това.
Затова се заробихме с тоталитарния ЕС и САЩ, дето хич не ни рекетират за щяло и нещяло, а
Кашчей написа:
важното е да не е от Русия.
THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:1982 написа:А аз пък не искам да се заробваме с разни тоталитарни държави, дето утре ще ни рекетират точно с това.
Затова се заробихме с тоталитарния ЕС и САЩ, дето хич не ни рекетират за щяло и нещяло, а
20 пъти по-добре от Запада, от колкото от Русия.
Факт, не оспорим при това.![]()
Alexx написа:
Това е все едно да предпочетеш да те блъсне БМВ, отколкото Лада.
THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:1982 написа:А аз пък не искам да се заробваме с разни тоталитарни държави, дето утре ще ни рекетират точно с това.
20 пъти по-добре от Запада, от колкото от Русия.
Факт, не оспорим при това.![]()
Alexx написа:Не,че нещо ама на запад никой не взема под внимание нашата история и постиженията ни. Най-вече през средните векове, когато сме били развити,а западняците са били диваци. Гледайки документални филми по разните му "научни" кАнали имам чувството,че средни векове е имало за в Англия и още няколко държави на запад плюс ислямския свят(щото нали са си пращали рицарите там).
CTAHKO написа:
Ама какво разправяшНямаме вече рафинерия, нямаме ТЕЦ Марица-Изток, нямаме вече няколко реактора от АЕЦ-а, пенсионните им фондове са посредници между българското енерго и българските граждани, токът ни поевтиня, горивата ни поевтиняха, американските ястребинчета, германската вещица и люксембургския кмет се разпореждат като у тях си...кое да ни е по-зле
THE G.A.M.E написа:Alexx написа:
Това е все едно да предпочетеш да те блъсне БМВ, отколкото Лада.
След 1393-та г. ни се налага да правим непрекъснато подобен избор.
От Запад поне не ни се пишат братя и не ни подменят ( крадът ) историята.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта