ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 01 юни 2016 19:47

GOLEADOR написа:
Teo написа:
sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Интересно защо противниците на ЦСКА обвиняват феновете на отбора,че са се продали заради една купа,сякаш армейците едно тенеке може да ги трогне.На урунгелите колкото и да им обясняваш,че това което направи ЦСКА в този луд сезон е нещото което кара феновете да подкрепят ГГ.Няма как мечтата на хиляди армейци да видят тим съставен от млади българи който да се раздава за емблемата да не бъде зверски подкрепян от феновете.Няма как да виждаш,че този отбор запали много деца за червената идея и да останеш безмълвен на трибуната.Това съм го обяснявал хиляди пъти на урунгелите,но те си повтарят мантрата с тенекето и това е.Пък после се обясняват,че сестра им се оженила,а брат им се развел,сякаш на някой му дреме за това какво се случва с дребните им душички.
П.П.
Дано оздравителния план бъде разумен и възможен за изпълнение,това е по-важно отколкото дали БФС ще съумее да възроди умрялата А група.Елита е там където е ЦСКА,непобедимите 11 го доказаха тази годна!

Не знам кой и кого обвинява. Аз още в началото съм заявил позиция, че ЦСКА трябва и може да бъде оздравен. Ако ГГ ще плаща на нАП и УЕФА, какъв тогава е смисъла от урода? Никакъв.
Никой не е обвинявал и подигравал истинските фенове на ЦСКА. Подигравките бяха и СА за ренегатите, които побързаха да припознаят етрополското изчадие, докато ЦСКА е жив и е актуален носител на Купата!
Мен не ме бърка ГГ, ВБ или трети и четвърти ще ви оздрави отбора. Мен ме бърка да има Дерби. А такова срещу етрополци няма как да има. Ние със селяни дербита не играем.
Пожелавам ви истинско оздравяване и истинско Дерби, дори и да е догодина!

А пожелаваш ли хиените да вземат вместо по 500к евро, 100 лева?
@ Или и това не е "морално", защото сме длъжни да си платим цялата сума?
Това за теб истински или селянски отбор е?

Тео,няма как оздравителния план да мине без намаление на исканите суми.Предполагам,че самите кредитори осъзнават това.Вмест 500К ще са съгласни на 100К и така.Ако обаче алчността им е голяма ЦСКА ще обяви фалит и така...

С НАП ще се оправим тука не ме буди никакво съмнение.
Проблема ще бъде с всички мЕриджей, чернилки и външни кредитори.
@ Последно не разбрах... Лупи ще духа ли супата или ще трябва и на него да се плаща компенсация?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 юни 2016 19:50

Teo написа:Фалшивия ви "морал" и мантрите със "съвестта", "целувки" и "бодат очите" ги пробутват на някой друг. 8-)

Аз нищо не пробутвам-но тези червени фенове, които наистина останаха верни докрай ви се подиграват. И с право. Когато си се насрал и си станал за посмешище, е редно да прибереш малко бибетата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 юни 2016 19:53

sin4ec написа:
Teo написа:Фалшивия ви "морал" и мантрите със "съвестта", "целувки" и "бодат очите" ги пробутват на някой друг. 8-)

Аз нищо не пробутвам-но тези червени фенове, които наистина останаха верни докрай ви се подиграват. И с право. Когато си се насрал и си станал за посмешище, е редно да прибереш малко бибетата.

Sin4ec, няма човек на земята които да ми повлияе психически... разбери го.
Тия неща ги взимам с присмех, човек :lol:
@ Иначе хубаво си се ориентирал с това действие... дано вътрешно се успокояваш с него! 8-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 юни 2016 19:55

Някой от Пазарджик има ли тука?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юни 2016 19:57

Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 юни 2016 20:02

Evil23 написа:
Колега, ти си настояваш твоето да е. Хубаво, нека да е твоето. Аз ще отстъпя, защото сигурно си градил имидж в този форум, а това е много важно за теб. Но инатът не означава, че непременно си прав.

Р.s.Щом сме стигнали да градим имидж по форумите, може би затова Добри Войников е написал преди доста време „Криворазбраната цивилизация“.

Много далеч съм от мисълта да "градя имидж" по форумите. :) Ако имах някакво желание и потребност да се изявявам, представям, рекламирам, популяризирам и т.н. най-малкото щях да застана с имената си, за да имам полза то всичко това. :) И щях да избера по-голяма социална мрежа (примерно Фейсбук), за да ме четат повече хора. ;)
Просто чета коментари по определени теми, изказвам мнение и внасям яснота, ако съм по-запознат с нещо.
Последна промяна от Tommi на 01 юни 2016 20:05, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юни 2016 20:05

1982 написа:[rimg]https://bforbeer.files.wordpress.com/2015/06/arm.jpg[/rimg]

Ти хубаво си я пуснал тази бутилка, но от този етикет дали влизат пари в ЦСКА, защото си мисля, че не.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 юни 2016 20:06

Teo написа:
@ Иначе хубаво си се ориентирал с това действие... дано вътрешно се успокояваш с него! 8-)

Кой ти влияе, бе? Аз коментирам ЦСКА-това е подфорум на ЦСКА, а не на Етрополе! Ти като си се определил за етрополец, това си е твой проблем!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 юни 2016 20:07

sin4ec написа:
Teo написа:

Кой ти влияе, бе? Аз коментирам ЦСКА-това е подфорум на ЦСКА, а не на Етрополе! Ти като си се определил за етрополец, това си е твой проблем!

Цесекар, Sin4ec. Цесекар. 8-)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 юни 2016 20:09

Teo написа:С НАП ще се оправим тука не ме буди никакво съмнение.
Проблема ще бъде с всички мЕриджей, чернилки и външни кредитори.
@ Последно не разбрах... Лупи ще духа ли супата или ще трябва и на него да се плаща компенсация?

Съда не му призна исканията,отделно трябва да се спре с порочната практика,собствениците на клубове да оформят издръжката на клуба като заем.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”