ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 01 юни 2016 15:59

Evil23 написа:
1982 написа:Няма моя теория, момче, ти май въобще не следиш какво става около ЦСКА. Самите Борислав Попов и М. Георгиев признаха тогава, че са обсъждали встъпване в членските права.

А обърнах внимание, че това бе поредната провалена схема на ГГ, нищо повече. Поредният пример.

Аз не твърдя, че еди-коя си схема била пропаднала. Това го твърдите вие, колега. Но пак да попитам какво значение има вече въобще ФК ЦСКА, освен да ви дава някакво съмнително самочувствие? Други са схемите, които са осъществени.

Дадох го просто като пример към твърдението ми, че вярвам в "юристите" на ГГ, които до момента търпят провал след провал във всичките си схеми - бърз фалит, отстраняване на синдика, встъпване на "ФК ЦСКА" в членските права на ПФК ЦСКА АД, картотекиране на играчите на ПФК ЦСКА АД във "ФК ЦСКА" и т.н.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 юни 2016 16:00

Beladona написа:
Red_Neck написа:Айдееееее, ... не остана ...... страница 4 000 е близо !!! ;)
..... Васко и Делянски да почерят после с бонуса ;)

Ти къде бе , ако бяха малко по-досетливи и да не ме банират , отдавна да сме ми али и 5000 !!!

[offtopic]Виде ли как и ................ цензурата е избирателна ;)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 юни 2016 16:01

1982 написа:
Evil23 написа:
1982 написа:Няма моя теория, момче, ти май въобще не следиш какво става около ЦСКА. Самите Борислав Попов и М. Георгиев признаха тогава, че са обсъждали встъпване в членските права.

А обърнах внимание, че това бе поредната провалена схема на ГГ, нищо повече. Поредният пример.

Аз не твърдя, че еди-коя си схема била пропаднала. Това го твърдите вие, колега. Но пак да попитам какво значение има вече въобще ФК ЦСКА, освен да ви дава някакво съмнително самочувствие? Други са схемите, които са осъществени.

Дадох го просто като пример към твърдението ми, че вярвам в "юристите" на ГГ, които до момента търпят провал след провал във всичките си схеми - бърз фалит, отстраняване на синдика, встъпване на "ФК ЦСКА" в членските права на ПФК ЦСКА АД, картотекиране на играчите на ПФК ЦСКА АД във "ФК ЦСКА" и т.н.

Лично аз бих се въздържал до 07.06.2016 преди да давам определения , кои юристи са се провалили ;) :idea: :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юни 2016 16:03

baraba написа:А честито от гросмайстор Ганчев , шах и .., мат :idea: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не разбирам на какво точно се радваш и кого точно сте матирали ??! Нали ще оттегляте членските права ?? :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юни 2016 16:04

baraba написа:
1982 написа:
Evil23 написа:

Лично аз бих се въздържал до 07.06.2016 преди да давам определения , кои юристи са се провалили ;) :idea: :roll:

Всичко, изредено от мен е факт - само провали на "юристите" на ГГ. Натам какво ще става, е отделна тема. ;)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 юни 2016 16:04

baraba написа:
Beladona написа:
Evil23 написа:
Beladona написа:Заради тези молби за унищожение на ЦСКА , Овчар ще бъде даден на Прокурор и е иска. Да бъде отстранен като ИД !!! :) Честито , Етрополци ! Скоро няма да припарите до Армията !!!

Колега, вашето състояние обаче е гранично. Само старото ПФК може да изгони Паслар.

Ти нали нещо ми глаголстваше сутринта , че нямало такова съдебно решение ?! Няма ли да признаеш Превъзходството на Беладона ???

ДО СИНДИК ДОРА МИЛЕВА

ОТ: „ПФК ЦСКА АД“, ЕИК 130212106, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. Драган Цанков 3, представлявано от изпълнителния директор Николай Паслар

Уважаема г-жо Милева,

С решение №1581 от 02.10.2015 год., постановено по т.д. №6292/2013г. по описа на Софийски градски съд, е открито производство по несъстоятелност на „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД.

На 26 май съдът одобри списъка с броя на кредиторите и размера на техните вземания. С оглед решението на съда, аз и моят екип от юристи решихме да изготвим оздравителен план за дружеството, на което съм представител.

Предлагането на оздравителен план и продължаване дейността на дружеството е от съществен интерес както за клуба, феновете, цялата спортна общественост, така и за кредиторите, за чиито интереси се грижите вие.

С настоящото писмо искам да Ви уведомя, че екип от най-добрите правни консултанти и специалисти работи по изготвянето на оздравителната програма, която съвсем скоро ще бъде представена на вас и широката общественост.

С уважение,

Николай Паслар

/Изп. директор/

А честито от гросмайстор Ганчев , шах и .., мат :idea: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Къв мат бе!Нали членство щеше да оттегля?Баш си е бяло знаме..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 01 юни 2016 16:05

baraba написа: ДО СИНДИК ДОРА МИЛЕВА

ОТ: „ПФК ЦСКА АД“, ЕИК 130212106, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. Драган Цанков 3, представлявано от изпълнителния директор Николай Паслар

Уважаема г-жо Милева,

С решение №1581 от 02.10.2015 год., постановено по т.д. №6292/2013г. по описа на Софийски градски съд, е открито производство по несъстоятелност на „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД.

На 26 май съдът одобри списъка с броя на кредиторите и размера на техните вземания. С оглед решението на съда, аз и моят екип от юристи решихме да изготвим оздравителен план за дружеството, на което съм представител.

Предлагането на оздравителен план и продължаване дейността на дружеството е от съществен интерес както за клуба, феновете, цялата спортна общественост, така и за кредиторите, за чиито интереси се грижите вие.

С настоящото писмо искам да Ви уведомя, че екип от най-добрите правни консултанти и специалисти работи по изготвянето на оздравителната програма, която съвсем скоро ще бъде представена на вас и широката общественост.

С уважение,

Николай Паслар

/Изп. директор/

Ново 20 :mrgreen:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 юни 2016 16:06

1982 написа:
baraba написа:А честито от гросмайстор Ганчев , шах и .., мат :idea: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не разбирам на какво точно се радваш и кого точно сте матирали ??! Нали ще оттегляте членските права ?? :mrgreen:

ПФК ЦСКА от 1999 година излиза като член на БФС, но дружеството си остава с дълговете и производството по несъстоятелност. Тук се намесва оздравителния план - поемане на дълговете към НАП и част/всички от спортните дългове срещу марката и стадиона. Правоприемството с новото дружество ЦСКА е осигурено.

Шах и мат. :idea: ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 юни 2016 16:07

...и нали нямаше Оздравяване да има според повечето в темата?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 юни 2016 16:10

icko65 написа:...и нали нямаше Оздравяване да има според повечето в темата?

Според заблудените и "доброжелателите" беше така , а на мен пришка ми излезе на палеца да пиша , че плащане ще ИМА :idea: ;)
Изображение

Върни се в “Архив”