ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот PFC Litex » 31 май 2016 20:45

delqnski47 написа:
PFC Litex написа:Не падаме от Марс, ЦСКА с милиони дългове получават лиценз, Пирин за 50 000 изхвърлени от групата... защото?
В момента много народ е хлътнат по "Ши ва издържам", а не по ЦСКА, след две години ( по моя преценка ) същите тези ще го псуват по такъв начин, че чак на Марс ще се чуе.

От цялата му династия единствено ме е яд за Дани (лично се познаваме) адски умно момче, адски трезво мислещо, но заложник на баща си, който е готов да го жертва само и само да оцелее.

Защото Пирин не е интересен и някои хора няма как да станат ''спасители'' на негов гръб като му ''дадат''(..назаем) някой лиценз поради простата причина че няма фенската маса на ЦСКА.

Пък аз до сега съм си мислел, че законите важат с еднаква сила за всички... Изображение

Не, не... тоя изобщо не се е побъркал http://gong.bg/bg-football/b-grupa/v-lo ... lub-380562

Тео, все още неродения захарен урод за да вземе частица от настоящия ЦСКА трябва се разплати най-малко с държавата и ФИФА/УЕФА... в противен случай ще е просто дърво без корен, а УЕФА изобщо не им дреме... приема измамата и казва чао на тоя отбор завинаги в ЕКТ, пък ти си го подкрепяй, колкото искаш.
Последна промяна от PFC Litex на 31 май 2016 20:48, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Коцето Хазуров: Казаха ми, че ще дойдат играчи от Литекс

Мнениеот miro_rz » 31 май 2016 20:46

damyanov1963 написа:
miro_rz написа:Тези хора сериозно се ебават с ЦСКА !
Феновете защо нямат думата ?

Ти гледай вашия Домус да не ви прецака, че тогава ще видим вашата дума :lol:

Ти сериозно ли може да сравниш ЦСКА и Левски с Лудогорец !?
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 май 2016 20:47

angelco77 написа:
Ми ше прави,нали ако не минат сегашните цигании,ще припознавате него! :lol: :mrgreen:

Не, ще минат отново по исторически утъпкана пътека и ще припознаят Септември. Поне има някаква генетична връзка с историята на ЦСКА!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 31 май 2016 20:48

Държава без ценности е обречена на гибел(в часност и спорта).
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 31 май 2016 20:48

angelco77 написа:
suni написа:
CSKA 78 написа:
angelco77 написа:Преди време бях написал че левия ми чорап е по умен от теб! 8-)
Не съм бил съм прав-чорапът е в пъти по умен! :lol:

Не, брато, явно съм доста по-умен от теб! Кой остана без отбор? ;)

Ше си има отбор, малък Ганчев щел да прави ФК ,, Грейт Уол,, Ловеч.

Ми ше прави,нали ако не минат сегашните цигании,ще припознавате него! :lol: :mrgreen:

Мине като бързия влак, споко... И честито! :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 31 май 2016 20:48

sin4ec написа:
miro_rz написа:Тези хора сериозно се ебават с ЦСКА !
Феновете защо нямат думата ?

Пич, феновете нямат думата никъде в БГ! Тук решава дерибеят. Киро да не ви пита за нещо? Ние сме в УС на Левски, но решението за Стоев бе спуснато отгоре и толкоз! Такива са реалностите...

Да така е , ние сме просто пешките на Шахматната дъска .
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 31 май 2016 20:49

В БФС Не е получавано никакво писмо от УЕФА , касаещо ЦСКА . Ако някой вярва на парцала на Москов , да ми се обади на личен . Ще му дам пистолет за да се гръмне .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 май 2016 20:49

PFC Litex написа:
delqnski47 написа:
PFC Litex написа:Не падаме от Марс, ЦСКА с милиони дългове получават лиценз, Пирин за 50 000 изхвърлени от групата... защото?
В момента много народ е хлътнат по "Ши ва издържам", а не по ЦСКА, след две години ( по моя преценка ) същите тези ще го псуват по такъв начин, че чак на Марс ще се чуе.

От цялата му династия единствено ме е яд за Дани (лично се познаваме) адски умно момче, адски трезво мислещо, но заложник на баща си, който е готов да го жертва само и само да оцелее.

Защото Пирин не е интересен и някои хора няма как да станат ''спасители'' на негов гръб като му ''дадат''(..назаем) някой лиценз поради простата причина че няма фенската маса на ЦСКА.

Пък аз до сега съм си мислел, че законите важат с еднаква сила за всички... Изображение

Не, не... тоя изобщо не се е побъркал http://gong.bg/bg-football/b-grupa/v-lo ... lub-380562

На тебе ако ти дадат 20 лева ей така без да си ги заслужил,ще ги вземеш ли?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 31 май 2016 20:49

Beladona написа:Спокойно ! Дора е обезсилила молбите на Паслар ! И е подала в Съда сигнал за незабавното отстраняване на Паслар ! :)

Паслар е ощетил Държавата и КредитоРиТе като отказа да вземе 300 000 лева за реклама ! Документ !

УС на ЦСКА ощети Държавата с билетче левче !!! Много скоро Съда ще сложи край на селенията на Ганчев !

Не ти ли омръзна бе, колега ?

:mrgreen:

Кака ти Дора е една злоупотребяваща с алкохола лелка, която вече извърши един куп "нарушения".
:roll:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 31 май 2016 20:50

Искахте Гриша Ганчев - ето ви Гриша Ганчев 8-) Сега нямате право да ревете :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Архив”