delqnski47 написа:PFC Litex написа:Не падаме от Марс, ЦСКА с милиони дългове получават лиценз, Пирин за 50 000 изхвърлени от групата... защото?
В момента много народ е хлътнат по "Ши ва издържам", а не по ЦСКА, след две години ( по моя преценка ) същите тези ще го псуват по такъв начин, че чак на Марс ще се чуе.
От цялата му династия единствено ме е яд за Дани (лично се познаваме) адски умно момче, адски трезво мислещо, но заложник на баща си, който е готов да го жертва само и само да оцелее.
Защото Пирин не е интересен и някои хора няма как да станат ''спасители'' на негов гръб като му ''дадат''(..назаем) някой лиценз поради простата причина че няма фенската маса на ЦСКА.
Пък аз до сега съм си мислел, че законите важат с еднаква сила за всички...
Не, не... тоя изобщо не се е побъркал http://gong.bg/bg-football/b-grupa/v-lo ... lub-380562
Тео, все още неродения захарен урод за да вземе частица от настоящия ЦСКА трябва се разплати най-малко с държавата и ФИФА/УЕФА... в противен случай ще е просто дърво без корен, а УЕФА изобщо не им дреме... приема измамата и казва чао на тоя отбор завинаги в ЕКТ, пък ти си го подкрепяй, колкото искаш.