ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 31 май 2016 20:17

petko.h.markov написа:И твоята не е лесна.А кой ще остане без отбор все още не е ясно.

Бай Петко, моята си е лесна, верно е! Но да видим твоята колко ще е трудна?! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 май 2016 20:18

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Конане, 31-и май е към края си, а ти ни обеща, че ще си режем вените днес. Аз седя с изваден скалпел и само чакам новината, за да ги режа. Кога ще я пуснат от БФС?!

Чакай си! Аз съм доволен от днешния ден! А, ти ако не си, тогава отиди да изпиеш едно уиски, или няколко с 1982! :mrgreen: :mrgreen:

От кое си доволен, от това, че оня си е "объркал" ЕГН-то ли ??! .... ако чаткаше нещата, щеше да ти стане ясно, че това е доста лош знак ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Re: Коцето Хазуров: Казаха ми, че ще дойдат играчи от Литекс

Мнениеот Yoda_ » 31 май 2016 20:19

Ха, ха, за оня дръглив кон Бранеков много се кефим - обида и горчилка в сърцето, а ?!
Ама като грухтя гръмогласно против Левски, и се кле в ЦСКА, друга песен пееше, нали... А сега, тъжен и обиден, прелъстен и изоставен...нека ти е, да прозреш истината, макар и късно. :lol:

Честния бизнесмен от Микре, само да му се отдаде случай, ще захвърли всички футболисти със "червените сърца" на боклука, ще разсипе отбора, който по един или друг начин все пак спечели купата, ще разсипе и Чавдар, ще унощожи и Литекс, ще предаде и ще се изплюе в лицето както на феновете на Литекс, така и на тези на ЦСКА, в името на едни селташки комплекси...
Нещо "червената" общност май взе да дава заден, а ?? Що така бе, Миме ?
Че то беше ясно, че мелеза няма да бъде допуснат в профи футбола. Само дето не ви го казваха...

Въпреки, че ако се замислиш, розовите постигнаха целта да минат в друга група... е, вместо в Б, ще е А-Окръжна, ама поне има движение... :lol:

А, и другата цел постигнаха, тая, за която квичаха цяла година, мечтаната цел - да играят там, където им е мястото ! Браво !

:lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 31 май 2016 20:19

Кашчей написа:
Teo написа:Защо никой не си зададе въпроса, защо не се търси отговорност на хората довели ЦСКА София до това дередже?
@ Важно е да се опетни името на ЦСКА и гледат безучастно, но ние едвали не, трябва да спазваме всички възможни правила и закони!
Някой хората падат от космоса :idea:

Имате ръководство, то ще не търси отговорност?! Кой да я търси, Боби ли.. и с какво право?!

Поредното НЕумно заключение, какъв е Боби ( Галчев ли има в предвид , Дилън ли ...) че да разследва закононарушения :roll: За това си има прокуратура , която по закон би трябвало да се самосезира , дори и да няма подаден сигнал :idea: ;)
Не знам колко пъти трябва да ти кажат да не си на всяко гърне похлупак , за да престанеш да наглееш :roll: И какъв интерес имаш ти във нашия форум :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 май 2016 20:20

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Той с какво е останал заеби, но ти кажи, след като има две дружества с отбори на "Др. Цанков" 3 в София, ти на кой отбор си фен :twisted:

На ЦСКА! А, ти фен на кой отбор си? Дунав 1, Дунав 2 или Дунав 3? Знаеш какво те питам! :mrgreen: :mrgreen:

На Дунав 4, защото чаквам в скоро време да преименуват МЮ на Дунав и да го преместят в Русе.
А сериозно- на Дунав 1 бях привърженик, затова и другите не ме вълнуват толкова. Ако ще питаш отново за темата-заеби, заглавието го копирах, но това, в темата си е мое. И официално заявявам, че повече на въпроси за Дунав в темата за оздравяване на ЦСКА няма да отговарям! Пишете си, няма лошо, но отговори..йок!
И да добавя-Заглавието си е точно, защото от 25 години в А група не е имало "Дунав", както искаш го разбирай!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 31 май 2016 20:20

Тео ,точно това питах и аз ,Защо ги оставят да се измъкнат безнаказано.Когато има фалит на дружеството ,то тогава кредитори ще си търсят правата от ръководители на АД-то ,те за това е цялата врява и мантрите за оздравяване,опа покриване на виновниците.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 31 май 2016 20:20

Конане казвай за кое да викаме, че вече много омотано стана.... :lol: :lol: :lol:

Изображение
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 31 май 2016 20:21

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Конане, 31-и май е към края си, а ти ни обеща, че ще си режем вените днес. Аз седя с изваден скалпел и само чакам новината, за да ги режа. Кога ще я пуснат от БФС?!

Чакай си! Аз съм доволен от днешния ден! А, ти ако не си, тогава отиди да изпиеш едно уиски, или няколко с 1982! :mrgreen: :mrgreen:

От кое си доволен? От пореднат абезумна словесна безсмислица ли? Ако ПФК ЦСКА не бъде фалиран бързо, то ще напусне сам БФС..а а ако бъде фалиран ще остане ли?! Ка пъ един припознавач не ми даде отговор на този въпрос!!!

Те и не искат да остане..ПФК-то.Искат с новото АД да играят/нищо че за тях АД -та не са от значение/и да носи името на фалирал клуб.Е тва ако е законния начин на Микрето??!!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 31 май 2016 20:21

1982 написа:От кое си доволен, от това, че оня си е "объркал" ЕГН-то ли ??! .... ако чаткаше нещата, щеше да ти стане ясно, че това е доста лош знак ....

За кое? Щото може би нищо не объркаха с Чавдар? А, може би вече за поличба ми говориш?! :lol: :lol:
ПП Вече са пуснати новите документи, ако не си разбрал! Утре, ако всичко е наред, ще има регистрация! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 31 май 2016 20:22

HekakaB написа:Конане казвай за кое да викаме, че вече много омотано стана.... :lol: :lol: :lol:

ПФК ЦСКА-София! :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”