ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот GOLEADOR » 31 май 2016 19:59

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Държавата в случая има едно име Красимир Стефанов, шеф на НАП през всичките тези години и страстен фен на ЦСКА, а и от БФС си имат име-Красин Кръстев, шеф на лицензионната комисия. През всичките тези години, когато във форума се споменеше за дълговете към НАП, вие отговаряхте стереотипно, че задълженията са обезпечени със земя край морето. Пита се, защо от НАП тогава не продадоха тази земя, за да си вземат дължимото?!

На който иска да си е фен.Държавата е виновна,че не мое си сбере данъците.

Атаките на човечеца към Красимир Стефанов са заради едно интервю в което в прав текст каза,че „през 2008 г. единственият изряден към държавата футболен клуб беше ЦСКА“Там обясняваше как че с изключение на ЦСКА, другите клубове от българския футболен елит са плащали данъци върху заплати от порядъка на 240 лв., а след проверките, обявените възнаграждения са нараснали до нива от 1500 до 50 хиляди лева. При това КС обяви, че само от четири отбора „прекият фискален ефект е осем милиона лева“.За това са тези атаки към Стефанов от Кашчей.Хейтъра само се прави,че го е грижа за парите на държавата,истината е,че го интересува да плюе по всичко хубаво което се пише за ЦСАК!Като се почне с постъпката на Томов през 2008 и се стигне до оспорване на победата на ЦСКА в Стара Загора тази година.Това е на прима виста,сети се нещо добро написано за ЦСКА и мога да се обзаложа,че Кашчей по един или друг начин го е оплюл или омаловажил.Между другото ти виждал ли си Красимир Стефанов на мач на ЦСКА?Не?Но това не попречи на хейтъра да му вмени тази "вина",въпреки,че Стефанов е фен на Левски.Знай,имай едно на ум когато Кашчей твърди нещо против ЦСКА.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 31 май 2016 19:59

angelco77 написа:И твои съфорумници,и други колеги ти казваха,че грешиш,ама ти си знаеш твоето!

Какво става ще ходиш ли на мачовете на новия ви отбор в А областна? Или ще ставаш ЦСКА-р? :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 31 май 2016 20:00

1982 написа:Какво му обясняваш, виж че днес пак стана за смях с неговите "капацитетни" прогнози и тълкувания.

Аве, ти още ли не си се удавил в уиски? :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 май 2016 20:02

percival написа:Така и така има много тесни специалисти,та да попитам:Кога е създадена дружеството което контролира ЛУдогорец ? Кога е създадено дружеството което контролира сегашния НЕфтохимик ? По правилата ли тези два отбора се състезават в професионалния футбол >? Едните дори играха в турнирите на УЕФА с едногодишно дружество.
Та всички мантри и правила може да си ползвате някъде в белите страни ,тук е друго.Правилата са за това ,за да се нарушават у нас !Или по точно ,са написани така ,че да може да се заобикалят.

Ай кажи ни ти, кога е създадено дружеството, което контролира "Лудогорец", че да се посмеем и за твоя сметка!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 май 2016 20:03

percival написа:
Beladona написа:
percival написа:Аматьор бил,човек доказал се в областта на спорта като ГГ със свещ не можеш да намериш друг такъв у нас !
Виж колко си преднамерен,още повече доказваш.че ти не си ЦСКА-р ,ти си АНТИ ГГ !Не знам какво ти е направил в живота ,ама да ти направи още 5 пъти по толкова.

Кво е направил бе ??? Няма една редовна победа !!!

Не виждам за какво има нужда някой да комуникира повече с теб.Не си само смешен ,дори си жалък в напъните си !
Помогни на околните във форума и се самоизтрий.

На Бе ,ще пишеш на родата сладурано!Или като преспим заедно ,те тогава може.

Само това за преспиването не го споменавай-чакате букет Венерически болести :o
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 май 2016 20:04

Конане, 31-и май е към края си, а ти ни обеща, че ще си режем вените днес. Аз седя с изваден скалпел и само чакам новината, за да ги режа. Кога ще я пуснат от БФС?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 31 май 2016 20:05

PFC Litex написа:
icko65 написа:Да попитам:Когато даден отбор фалира и се откаже от членство в БФС друг може ли да участва с неговото име?

Пет години това име няма право да бъде използвано... поне така съм чел, може да греша, нямам претенции за достоверност.

Ми тогава що търсят бърз фалит като любимия ЦСКА няма да играе? :roll:
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 31 май 2016 20:07

Кашчей написа:Конане, 31-и май е към края си, а ти ни обеща, че ще си режем вените днес. Аз седя с изваден скалпел и само чакам новината, за да ги режа. Кога ще я пуснат от БФС?!

Чакай си! Аз съм доволен от днешния ден! А, ти ако не си, тогава отиди да изпиеш едно уиски, или няколко с 1982! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: DANS

Мнениеот Странджата » 31 май 2016 20:07

Не е моя работа, но да се вярва на българска медия е все едно да приемам за чиста монета думите на някой футболен бос.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 31 май 2016 20:08

angelco77 написа:Преди време бях написал че левия ми чорап е по умен от теб! 8-)
Не съм бил съм прав-чорапът е в пъти по умен! :lol:

Не, брато, явно съм доста по-умен от теб! Кой остана без отбор? ;)

Върни се в “Архив”