Илчо, би ли ми обяснил какво си мислиш, че се вижда на тази снимка -
Аз освен размазани петна или пък скрийншот на телевизор Опера от 60-те, опитващ да хване сръбски канал, не виждам нищо друго. Не знам, може би грешката е в мен.
Това са официални кадри, излъчени на живо по телевизията. Не съм ги рисувал аз.
Останалите снимки не се различават кой знае с какво. Контраста им е по-добър, ама какво точно виждаш и най-вече как го тълкуваш... Можеш ли с чиста съвест да кажеш, че от всички тия снимки има поне една, която да е недвусмислена, която да е ясно какво показва и да не оставя място за съмнения?
Това са кадри от живото излъчване по телевизията, а не снимки. показал съм ти ги, за да видиш, че в живото излъчване 5 телевизииз снимат кулите, които са в една перспектива-т.е. от една и съща височина и сходно разположение. Самолетът от живото излъчване във всеки видео материал има различни форма и траектория.
И какво като някакъв аниматор е успял да пресъздаде взрива? Какво доказва това? Ми то същите добри аниматори пресъздадоха и трансформърсите доста добре, да разбираме ли, че трънсформърси съществуват, но ЦРУ ги крие? Това обяснение, че оня, дето направил монтажа му била трепнала ръката и затова бил изпуснал носа на Боинга да излезе, ами това е просто смехотворно. Нелепо. Ти си му светил докато е правил монтажа и знаеш, е баш тогава котката е скочила на клавиатурата и го е уплашила. Това си е чиста проба изсмукване от пръстите на някакви обяснения. Ей така, колкото да има обяснение. Пък че звучи нелепо....на кой му пука.
Не разбрах. мислиш, че снимките са анимирани пресъздавания на сградите ли? Ако ме питаш това-не. Авторите им претендират, че снимките са им автентични Правени са с фотоапарати на живо, в момента на удара/рухването на сградите/при летенето на самолетите. Поне според тях.
Казвам ти, че свидетелите не са сигурно какво са видяли. Не казвам, че само тези, които са видяли ракета казват истината. Едва ли им е било лесно да преценят какво е това тяло движещо се с 900 км/ч в центъра на Ню йорк. Не им се налага всеки ден да виждат нещо подобно.А ще ми кажеш ли защо свидетелите, които ти цитираш са благонадежни, а свидетелите, видели Боинг, всъщност са агенти на ЦРУ!!