Ибрахима Гай: Не ме интересува цска

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

djonik
Контакти:

Ибрахима Гай: Не ме интересува цска

Мнениеот djonik » 19 ное 2008 13:35

ЦСКА е затворена страница за бившия защитник на ЦСКА и настоящ на Цървена звезда Ибрахима Гай, предаде пратеникът на SportLine.bg в Белград, където днес ще се изправят един срещу друг националните отбори на Сърбия и България. "Сега съм играч на Цървена звезда и ЦСКА не ме интересува. Не поддържам връзка с никого от "армейците", единствено се чувам с Емил Гъргоров и Христо Янев, които сега играят във Франция. Съжалявам, че Благой Георгиев не успя да се реализира в Цървена звезда", заяви сенегалецът специално за SportLine.bg. Бранителят не пожела да направи прогноза как ще завърши днешният мач между Сърбия и България на стадион "Партизан".

Много добре прави тази печка. Не е хубаво за здравето на човек да мисли за лоши неща

Потребителски аватар
los7

Re: Ибрахима Гай: Не ме интересува цска

Мнениеот los7 » 19 ное 2008 13:59

И негрите вече бягат от вас
От утре съм локомотивец!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 19 ное 2008 14:33

То понеже Омониго Темиле и Серж Йофу изгарят от желание да научават каквото и да е било за ЛеФски :lol:
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 19 ное 2008 14:46

River Plate написа:То понеже Омониго Темиле и Серж Йофу изгарят от желание да научават каквото и да е било за ЛеФски :lol:

Така е. Има мъъъъъничка разлика. Ние не превърнахме Темиле и Йофу в герои, докато вие бяхте готови да се подредите на опашка на армията и извъртите по един минет на Гай

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 19 ное 2008 14:47

Ле-лееее,сега кой ще рита Гонзо? ;)

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 19 ное 2008 15:57

kalo написа:Ле-лееее,сега кой ще рита Гонзо? ;)

ПО-ТОЧНО ГОНЗО НА КОЙ ЩЕ БИЕ ЛАКТИ :D
NON MOLLARE MAI

Върни се в “ЦСКА”