Арсенал - Лято 2016 ( трансфери, новини, спекулации и т.н. )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Арсенал - Лято 2016 ( трансфери, новини, спекулации и т.

Мнениеот dreben23 » 30 май 2016 13:50

От Борусия засега отрекоха изобщо че ще напуска. Даниел Кроули ще бъде преотстъпен отново, защото не е готов с физическото предизвикателство на ВЛ.
Ново 20, Жозе Моуриньо май иска върне Дани Уелбек в Юнайтед, коеф 3/1. :cry: Калъм Чеймбърс също като че ли отива под наем.
И последното е, че пак ни свързват с Бензема. Да, това може и да стане накрая, защото носителят на 11 трофея в ШЛ води преговори с Робърт Левандовски. :)

И нещо любопитно- след контузията на Дани Карвахал, съвсем на пожар Ектор Белерин може да бъде извикан и за дебютно участие на Евро 2016! :)

--------------

Emanuele Giulianelli ‎@EmaGiulianelli
Arsenal asked Atletico Madrid to be allowed to make a bid for Carrasco. Atletico available to listen. About €20/25mln
8:25 PM - 30 May 2016 · Corsico, Lombardia, Italia

Такъв трансфер ще ме зарадва много, ако е се осъществи. Братовчедът на Обамеянг пък го посъветва, ако смята роднинката му да ходи някъде, да дойде в Арсенал.

Според "Гадзета дело Спорт", Арсенал се интересува от Джейсън Мурийо от Интер. Тоя не го харесвам нещо, но прави и много силни мачове.

Но един трансфер на Карасо би ми допаднал много, видя се, че е много добър и Чоло само сгреши, че не го пусна титуляр, щеше да убие Реал сам. 8-) По едно време му удариха обаче една балтия за респект малко и тогава малко се постресна. Аз даже казвах на приятелчетата, че като влезе Карасо ще стане страшно за Реал, понеже ще са и изморени. Ако беше старирал като титуляр, Атлети щеше да си вземе мача. Но Симеоне го пообърка този мач. Значи все още не става и за отбор като Арсенал примерно. :)

[offtopic]Не познах резултата, ама отбора си ми беше добре подреденчек. Не може всичко да се предвиди винаги, но ми беше ясно, че няма да сторят нищо и двата отбора в атака. Да викат некакви деца, че не ги разбирам. Пак падат, пак. :) Изображение

Изображение

Винаги ще падат, щот са слаби за мен! :lol: Изображение[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 май 2016 11:35

[offtopic]Хенрик Мхитарян отказа да преподпише с Борусия Д. Настоящият изтича през 2017-та и са длъжни да му търсят нов отбор, иначе си тръгва без пари.[/offtopic]

Алваро Мората потвърди, че има оферти от Англия и смята, че ВЛ е подходяща за него.

Арсенал няма да връща Шчезни и ще опитаме да го преотстъпим отново на Рома. .
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 май 2016 12:17

След като видях как се прадстави на финала и как отпразнува гола, веднага си го пожелах за Арсенал. Атлети ми е другият много любим отбор в Европа, но Висшата Лига е в пъти по-интересна от Премиера и не изтървам мач на Артилеристите. Така, че това ще е супер.

[offtopic]Предните ми две желания се сбъднаха - първо беше Санчез, а после Дани Уелбек. :)[/offtopic]
YA GUNNERS YA

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 01 юни 2016 08:54

Трансфера на Кулибали от Наполи става все по вероятен.Новия Сол Кямпбъл.Сега остава само нападател.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 юни 2016 09:42

Определено съм "за" тоя Кулибали :!: Голям, черен, с ниско чело - перфектен 8-) Нападател е малко вероятно да вземеме ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 01 юни 2016 10:46

Голям, черен, с ниско чело - хаахах!! Иначе Мората ни намигна също. Но всички сделки според мен ще останат за след европейското. Голяма лудница ще е, дано успем се вредим за нещо качествено.
YA GUNNERS YA

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 02 юни 2016 14:57

Алваро Мората е на 24 години и до настоящия момент не е отбелязъл 10 гола в един шампионат-И за такъв нападател да вадим десетки милиона евро......

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 юни 2016 16:52

Мората е пълна тояга - айде без ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 юни 2016 22:26

Според мен за Мората само се пише, без да имаме реален интерес. Аз лично не виждам логика изобщо да се пробваме за нападател, различен от Лукаку. Той е просто нарисуваната най-добра опция!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 03 юни 2016 08:51

Лукаку струва и 50 милиона паунда.Дано стане.

Върни се в “Арсенал”