Ново 20, Жозе Моуриньо май иска върне Дани Уелбек в Юнайтед, коеф 3/1.

И последното е, че пак ни свързват с Бензема. Да, това може и да стане накрая, защото носителят на 11 трофея в ШЛ води преговори с Робърт Левандовски.

И нещо любопитно- след контузията на Дани Карвахал, съвсем на пожар Ектор Белерин може да бъде извикан и за дебютно участие на Евро 2016!

--------------
Emanuele Giulianelli @EmaGiulianelli
Arsenal asked Atletico Madrid to be allowed to make a bid for Carrasco. Atletico available to listen. About €20/25mln
8:25 PM - 30 May 2016 · Corsico, Lombardia, Italia
Такъв трансфер ще ме зарадва много, ако е се осъществи. Братовчедът на Обамеянг пък го посъветва, ако смята роднинката му да ходи някъде, да дойде в Арсенал.
Според "Гадзета дело Спорт", Арсенал се интересува от Джейсън Мурийо от Интер. Тоя не го харесвам нещо, но прави и много силни мачове.
Но един трансфер на Карасо би ми допаднал много, видя се, че е много добър и Чоло само сгреши, че не го пусна титуляр, щеше да убие Реал сам.

[offtopic]Не познах резултата, ама отбора си ми беше добре подреденчек. Не може всичко да се предвиди винаги, но ми беше ясно, че няма да сторят нищо и двата отбора в атака. Да викат некакви деца, че не ги разбирам. Пак падат, пак.

Винаги ще падат, щот са слаби за мен!