Денят за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Денят за отбора

Мнениеот paceto » 31 май 2016 00:35

Madridist написа:
Furious_Monk написа:И като стана дума за Пепе. След като гледах повторение на мача-потресаваща дузпа, този човек просто не може да мисли. Голът на Караско е по вина на Данило, който не успява да го покрие навреме, макар вторият да има предимството да атакува директно пространството с лице към вратата, но и там, при едно по-добро пласиране в собственото си наказателно поле, Пепе вадеше топката.

Рамос, Карвахал, Каземиро, Модрич, Кроос и Бейл. За пореден път останалите заспиват някъде и то по време на финал. Зидан върна много ранно целият отбор в защита.

Аз останах с впечатление, че Васкес не покри Караско при гола :?

Прав си. Караско проби от неговата зона и Данило също се опита да го спре но уви не успя.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 31 май 2016 00:35

Thsmith написа:Такива промени за мен се правят след провален сезон... В момента няма как да станат.

Игрово си бе доста провален сезон. :lol: Ще го оправдаят с Бенитес, но според мен не е само той. Ще видим идния сезон, пък и ако има нещо ще се дооправя в движение. Дано няма гафове на трансферния пазар.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 май 2016 00:37

Супер Купа на Европа срещу Севиля (пак :mrgreen: ) на 9 август, Световно клубно през декември. :)

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 31 май 2016 00:45

С такава програма ще е тегаво да се печели шампионат. Трябват здрави ротации, което означава оставане за Хесе, Ковачич и Хамес.Иско мисля че няма да се пипа скоро.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 май 2016 01:08

Абе хора тези каталунци да не би да имат комплекс от нас? Това не може да е нормално вече, а и за капак онова на първата страница на вестника им на предната страница.
Това ако не е каталунски журналист здраве му кажи иначе нямаше да се опита да тролне Перес така насред Сан Сиро, ама и нашият им го върна хубаво де. :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9vgvtxTyCZ0[/youtube]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 31 май 2016 01:23

paceto написа:Абе хора тези каталунци да не би да имат комплекс от нас? Това не може да е нормално вече, а и за капак онова на първата страница на вестника им на предната страница.
Това ако не е каталунски журналист здраве му кажи иначе нямаше да се опита да тролне Перес така насред Сан Сиро, ама и нашият им го върна хубаво де. :lol:

Ти това сериозно ли? :lol: Те ръсят навсякъде клевети по наш адрес и лъжат за историята на съперничеството и как едва ли не сме ги убивали, за да печелим титли, а ти за комплекс.. Аз заради това ги намразих.

Иначе няма неутрален испанец, който да изпитва топли чувства към Реал. На Атлетико запалянковците ходят с шалове, на които пише ''antimadridistas'' и се гордеят. :lol: Смисъл това не означава, че няма фенове, които изпитват уважение де. Аз лично познавам такива, и на Барселона, и на Атлетико. Според мен всичко идва от интернет. Извън Испания няма да срещнеш злобен фен на улицата. Най-много някой майтап да си вкарате и толкова. На мен баща ми е фен на Барселона по принцип. :lol: Тролим се взаимно, когато гледаме Ел Класико заедно. :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 май 2016 01:34

Знам, че звучи налудничево, ама това тяхното вече точно на това прилича. Омраза, омраза да речем и към Мадрид, ама към Атлетико дори са готови на любов нали видя какви изказвания имаше преди финала към тях. Омразата е пак някакъв вид комплекс, защото ние сме доста над тях по титли, престиж, фенове в цял свят и прочие. :roll:

Бас държа, че баща ти е станал фен на Барса след 2005 година или от ерата на Стоичков т.е. щом той е в Барса ставаме му фенове. Братовчед ми е един от тези хора и сам си казва, че е техен фен само заради Стоичков, а странно аз как пък не се вписах в тази групичка, а бях фен на Стоичков през тези години и то чисто като футболист - качества. След 1994 година дори си купих и тениска на националният отбор с неговият номер и име отзад. :lol: Уви не станах фен на Барса през онези години, а на Реал и то в период, в който не печелиха ШЛ и дори не бяха шампиони в Испания от няколко години. :)

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 31 май 2016 01:45

Не сме доста над тях. Барселона си е велик клуб, с велика история и най-вече философия. Имат си своите уникални черти, също както и ние. И двата клуба са сред най-големите. Просто не знам, сякаш се предава от поколение на поколение тази част да ни опорочават успехите и да надценяват себе си. Някак не виждат реалността. Ето сега чувам, че МСН-то било най-доброто трио в историята на спорта. Въобще възможно ли е да си помислиш нещо такова? Дори нашето ББС има повече европейски купи, а изобщо не сме в класацията. :lol: Откъм престиж сме много над тях и ще е така вероятно завинаги. Реал се уважава из цял свят, макар Перес да прави и невъзможното да промени нещата. :oops: Не че Барселона не бива уважавана, но не е същото. Ако щете и изразът uefalona идва от мнозинството, а нас основно те ни обиждат. :roll:

Та да се върна на първото изречение. Водим ги откъм най-важните трофеи, но цялостно сме г/д изравнени. Те имат 28 купи на Испания, ние 19. Те имат 24 титли на Испания, ние 32. Те имат 5 ШЛ, ние 11. При малките титли ни водят и с това компенсират цялостния брой. Даже не знам дали не ни водят.

paceto написа:Бас държа, че баща ти е станал фен на Барса след 2005 година или от ерата на Стоичков т.е. щом той е в Барса ставаме му фенове.

Ти пък след 2005-та. :mrgreen: Той последните години не гледа толкова футбол дори. Ами те испански футбол доста късно почнаха да дават по тв-то. Доста е запознат иначе с историята на клуба си, което мисля е най-важното. Наистина не знам откога е фен обаче. Иначе то по времето на Стоичков бе огромна еуфория в БГ. Аз бях леко малък тогава, но помня перфектно как целият град се събираше на центъра да празнува случилото се през 94-та. Не си мислете обаче, че легендите на Барса са само от дрийм тийма и сега след 2006-та. Това, че са клуб от 2009-та са теории на медийното пространство.

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 31 май 2016 02:07

Нормално е футболните фенове в Испания да се мразят бая реално, за разлика от тези, които сме в чужбина и нямаме такъв досег с техния бит. Не сме част от тяхното общество (поне повечето от нас, може някой и да живее в Испания, знам ли, ама да се застраховам преди гневния коментар :mrgreen: ) и си гледаме само футбола, за тях отборите са символи на разделението Мадрид-Каталуния, борба за независимост-цялост на държавата. Неща, в които ние не можем да вникнем. Което за нас е футболно съперничество, за тях е сблъсък на култури.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 май 2016 02:08

На големи успехи са от тогава, защото сам може да видиш какво бяха преди това. Една Купа на КЕШ от 1992, предимно само Купи на Испания, и тук там се печелеха титлите в Испания те и затова имаха толкова малко до преди няколко години и бързо ни настигнаха. 90-те години имаха 4 поредни титли в Испания в периода 1990 - 1994 после чак през 98 и 99 взеха две и тогава вече идват с титлата от 2005 година и славните години с много купи. Имаха не малко години лутане из таблицата и дори имаха класирания на 5-6 място и то не един или два сезона да кажеш, че е нещо случайно. В Европа изобщо не ги смятаха за страшилище, че дори след като вдигаха първата си купа в ШЛ на следващата година отпаднаха още преди групите от ЦСКА Москва и то като действащ шампион, финала през 1994 да не го споменавам и как Милан ги утрепа с 4 парцала и то това им беше като успехи в ШЛ до 2005. Виж им статистиката в ШЛ, че имат две-три години без класиране изобщо за ШЛ, две отпадания още в групите, две проблясвания на 1/2 финал и то разпокъсани един път ги бие Валенсия (после ние играем с Валенсия на финал и ги клатим :mrgreen: ), един път ние, отпадане на 1/4 финал (тогава няма 1/8 финал) и идва избухването през сезон 2005/06 с втората си купа и се почва. :)

Върни се в “Реал Мадрид”