Смартфони - цени и качество!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Смартфони - цени и качество!
За мен най-добрия телефон е САТ S50. Брутално здрав и красив,с добри характеристики.
Red_Neck написа:Тео, ако ше го купуваш от магазин, праи сметка че идва лято ...... т.нар. "джоб-тест" е задължителен - мушкай в задния и ако не паднат гащите го взимай

Добра идея!
Huawei P8. Най - доброто на масовия пазар като съотношение между качество и цена. Особено сега като излезе П9 , цената му трябва да е някъде там.
Взимай смело нокиата и не го мисли. Мани тоя тъп андроид-прозорчето му е майката! Върви леко и мазно, рядко се бъгва, аз бях толкова с резерви към мобилния прозорец, но сега никак не съжалявам! Преди на вилата мъкнех лаптопа, сега обяви, реклами, плащания и всичко си го правя с телефона.
Има и неква глупост( кортана), дето го питаш кво ще е времето и почва да ти ги реди, ама тва е излишна екстра за мен...
Има и неква глупост( кортана), дето го питаш кво ще е времето и почва да ти ги реди, ама тва е излишна екстра за мен...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:прозорчето му е майката! Върви леко и мазно, рядко се бъгва,
Верно ли бе?
Никога не съм се дори замислял за уин телефон, явно требва да взема некой да пробвам, щото Андроида на Самсунг, при тва за Ноут 4 ти говора е тотална смешка в сравнение с iOS на който и айфон да е, надолу до 4еска включително...
А от 6s е на милион години..
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- GA_ veliki
- Контакти:
Rozova_Dolina_FC написа:За мен най-добрия телефон е САТ S50. Брутално здрав и красив,с добри характеристики.

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Цецо Чука написа:sin4ec написа:прозорчето му е майката! Върви леко и мазно, рядко се бъгва,
Верно ли бе?
Никога не съм се дори замислял за уин телефон, явно требва да взема некой да пробвам, щото Андроида на Самсунг, при тва за Ноут 4 ти говора е тотална смешка в сравнение с iOS на който и айфон да е, надолу до 4еска включително...
Ако не се бъзикаш за WindowsPhone бих ти препоръчал да пробваш (ако ти изпадне) Nokia Lumia 930...
От една година съм с него и каквото и да кажа ще е малко...уникален телефон откъдето и да го погледнеш, има една от най добрите камери.
Работата ми налага да имам и Android, и повярвай ми има много разлика...Единствения проблем засега е, че има приложения от Android, които липсват
за WinPhone.
Бих препоръчал Nokia 930 и на Тео, но той ще каже че му е малка...Тео защо не пробваш Nokia Lumia 1520(малко е стара като модел).
По мое мнение читави андроиди в момента правят Xiaomi и OnePlus.
visentii написа:Ако не се бъзикаш за WindowsPhone .
Да бе,сериозен съм, аз съм с айфон и Ноут едновременно открай време и никогаш не се бех замислял за уин, добра идея е да вида за кво иде реч, мерси за идеята..
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
visentii написа:Цецо Чука написа:sin4ec написа:прозорчето му е майката! Върви леко и мазно, рядко се бъгва,
Верно ли бе?
Ако не се бъзикаш за WindowsPhone бих ти препоръчал да пробваш (ако ти изпадне) Nokia Lumia 930...
От една година съм с него и каквото и да кажа ще е малко...уникален телефон откъдето и да го погледнеш, има една от най добрите камери.
Работата ми налага да имам и Android, и повярвай ми има много разлика...Единствения проблем засега е, че има приложения от Android, които липсват
за WinPhone.
Бих препоръчал Nokia 930 и на Тео, но той ще каже че му е малка...Тео защо не пробваш Nokia Lumia 1520(малко е стара като модел).
По мое мнение читави андроиди в момента правят Xiaomi и OnePlus.
Аз имам 720 lumia от над 2 години и единствения проблем, че ще я сменям е това, че тотално го потроших...
@ Няма смисъл от тия стари лумий на nokia.
Ще преценим... ще е китайско 100%... тоя rid-a ме запали с тая Xiоmi.. хаха. Особено тоя http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_max-8057.php .... ще пишем утре на сити тела да видя, дали ще го докарват скоро в магазина им, ако не ще вземем lenovo-то.
@ То каквото и да си вземеш, на другия ден излиза по-добро. Има ужасно голям избор.. това е хубавото.

Teo написа:@ То каквото и да си вземеш, на другия ден излиза по-добро. )
Да бе, за айфон чакаш чаааааак до догодина...