Браво!
НАПРЕД ЛИЛАВИЧИИИИИИИ!!!
Етър са емблематичен отбор за БГ футбола, много се радвам за тех и феновете им...
Етър се завърна в професионалния футбол
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Етър се завърна в професионалния футбол
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
През 2013 решихме да влизаме бързо в Б група и взехме "правото на участие" на Ботев Дебелец за В група
Тва ми звучи познато деба...дежа вю...

Освен тва, Етър са с най-якия цвят екипи в България.
Е,след жълто-черното де.....
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- Captain Stottlemeyer
Честито!
Иначе може би някои във форума не знаят, че няколко футболисти от "Етър" бяха в основата на най-големия успех в историята на българския футбол през 1994 година в САЩ. Там където е текло - пак ще тече... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Да, шампионскя им отбор беше страшен.....
Общо взето има два отбора,на гостуванията на които винаги съм ходел със супер кеф и без никво напрежение,знаейки че ше си прекарам добре-Етър и Пирин Благоевград.
Хубаво е че и двата отбора се съживяват...
Общо взето има два отбора,на гостуванията на които винаги съм ходел със супер кеф и без никво напрежение,знаейки че ше си прекарам добре-Етър и Пирин Благоевград.
Хубаво е че и двата отбора се съживяват...
Последна промяна от Цецо Чука на 30 май 2016 12:40, променено общо 1 път.
- Bojko Berojko
- Контакти:
Честито от СТАРА ЗАГОРА!!!
Жалко ,Феро идва при нас,но какво да се прави,директор ще става на ДЮШ.
Жалко ,Феро идва при нас,но какво да се прави,директор ще става на ДЮШ.

Честито Търновци!
Двата етъра ще се слеят до края на годината(третият беше някаква измислица за измислени "бизнЯсмени")
П.П. бобо в медиите пише 2 500, ти казваш близо 3 000, истината е че нямаше повече от 2 000.
Как да е таз година повече, а догодина още! Бил съм на три-пет и тридесет и пет!
Успех Боляри!
Двата етъра ще се слеят до края на годината(третият беше някаква измислица за измислени "бизнЯсмени")
П.П. бобо в медиите пише 2 500, ти казваш близо 3 000, истината е че нямаше повече от 2 000.
Как да е таз година повече, а догодина още! Бил съм на три-пет и тридесет и пет!
Успех Боляри!
Честито !
Завръща се лютото дерби ЛОКО /ГО/ - Етър.
Завръща се лютото дерби ЛОКО /ГО/ - Етър.
-
- Контакти:
Впечатлен съм.Толкова негативи надали съм събирал от Ивайло.Но сълзите на Ферари ми останаха в спомените.Боляртите завинаги при майсторите.
-
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Честито!Иначе може би някои във форума не знаят, че няколко футболисти от "Етър" бяха в основата на най-големия успех в историята на българския футбол през 1994 година в САЩ. Там където е текло - пак ще тече...
Наборе.няма какво да им обесняваш.Етър беше първият отбор пробил двуплоюсният модел.Уникат.После Ловеч и Рчзаянзград ги последваха.Ако искаш може да поспом.За модел различен от вашият...
Warped написа:Честито. Пожелавам и на сегашите Етър и Локо да се слеят с оригиналните клубове. Както се прави по света.
Какво сливане, като си играят на стадионите, феновете си ги подкрепят, школите са запазени, а в нашия случай и футболния клуб е част от обединения спортен клуб Локомотив наследник на ДФС Локомотив?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Върни се в “Футбол - България”