ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
suni

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот suni » 30 май 2016 12:58

Red joker написа:
suni написа:
PFC Litex написа:Литекс дали ще е със старото си име или не няма никакво значение, както и да се казва няма право да играе в "А" група, та утре освен лиценз за "Б" група друго не може да получи.

Има го в играта !.. Само че кво ще стане с Супер Мега Лига ? :?
П.П. Дано не съсипете основите които Ганчев ви оставя. Кмета и общината да се захващат и достойно да продължат историята,.. базата е налична. Вижте Монтана, от нищо правят футбол. :)

Не знам какви основи им оставя,но уикенда минах от там и по улиците няма кой да те напсува ;) А „Монтана“ какъв футбол правят,щом ги би отбор от „В“ група на финала :lol:

:mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 май 2016 13:00

CSKA 78 написа:
PFC Litex написа:Литекс дали ще е със старото си име или не няма никакво значение, както и да се казва няма право да играе в "А" група, та утре освен лиценз за "Б" група друго не може да получи.

Литекс(все още), да не стане като със съда в ТР?! :shock: :mrgreen:

Сега ако ми обясниш, какво общо има ТР, съд и бла-бла много ще се радвам.
Ще го напиша отново...
Литекс, урода и настоящия ЦСКА никой няма право да играе в "А" група, за която утре ще се обяви, които отбори получават лиценз.
Друг формат на същата към момента несъществува...
Литекс, в каквато и да е форма не е подавал документи за лицензиране.

Чакай да мине изпълкома на 07.06.2016 пък тогава помпи балоните.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 май 2016 13:03

suni написа:

П.П. Дано не съсипете основите които Ганчев ви оставя. Кмета и общината да се захващат и достойно да продължат историята,.. базата е налична. Вижте Монтана, от нищо правят футбол. :)

Ганчев след себе си нищо не оставя, но това ще го разберете след някой ден, сега ви е още розово.
Супер дупер гига мига лига няма да има... не защото не я искат, няма кой да покрие критериите, а да се стартира с компромиси е равно на преоблякъл се Илия и пак в тия.
Също така други отбори спокойно може да оспорят същата.
Ако има промяна то тя ще е от следващия сезон.
(лично мнение)
Изображение

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 май 2016 13:04

CSKA 78 написа:
Beladona написа:
CSKA 78 написа:Фалирането на старото ПФК е неизбежно! :shock:

Неизбежно е само за теб !!!

Ми...не, за всички нормални икономисти! Без теб, разбира се, ти си ненормален "икономист"! :lol: :lol:

Остави ме мен ....Божков ще оздравява , не аз ...ще му помагат и още 10 бизнесмена ..

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 30 май 2016 13:05

BRF написа:
icko65 написа:
BRF написа:Това е поне петдесетото нещо ,което ще се "случва" с ЦСКА!Повечето хора си изказаха позициите,кой какво подкрепя или не!
Не може ли да изчакате няколко дни и да видим какво точно ще се случи?Стига сте тролили,особено такива от другите отбори,оставете си ни ние да си коментираме.Когато нещо се случи,ще видим!На този етап ЦСКА си играе под дружеството ПФК ЦСКА АД!Спечели Купата и групата в която играе!

Ми тя темата е точно за това:коментари мнения анализи.Не видях в началото да пише:За фенове на ЦСКА!

Ми то трябва да имаш и някакво усещане за нещата-да не се бъркаш в неща,които не те засягат!Въпрос на възпитание!

Да бе!Те феновете на другите отбори дето пишат тук са без възпитание!Като гледам и как го отнасят от "възпитаните"..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 30 май 2016 13:11

PFC Litex написа:
suni написа:

Ганчев след себе си нищо не оставя, но това ще го разберете след някой ден, сега ви е още розово.
Супер дупер гига мига лига няма да има... не защото не я искат, няма кой да покрие критериите, а да се стартира с компромиси е равно на преоблякъл се Илия и пак в тия.
(лично мнение)

Ганчев си тръгва с 15 футболиста и автобуса /под въпрос/, стадиона никой не може да ви го отнеме, а пък и вече сте записани със златни букви в ,,анала,, на БФС,.. тоест имате не лоша история,.. кво повече ??? За нас не бери грижа, и Б група ни е вариант.
Но, както мечето казва ,,Колкото повече, толкова повече,, !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 май 2016 13:13

PFC Litex написа:
CSKA 78 написа:

Литекс(все още), да не стане като със съда в ТР?! :shock: :mrgreen:

Сега ако ми обясниш, какво общо има ТР, съд и бла-бла много ще се радвам..

Всъщност ти трябва да обясниш какво общо има съдът с ТР, защото ти твърдеше, че преструктурирането на Чавдар минавало през съд! :lol: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 30 май 2016 13:14

Beladona написа:
Остави ме мен ....Божков ще оздравява , не аз ...ще му помагат и още 10 бизнесмена ..

Довечера кой ше пребивате,.. Мишки ? :?

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 май 2016 13:15

icko65 написа:
BRF написа:
icko65 написа:
BRF написа:Това е поне петдесетото нещо ,което ще се "случва" с ЦСКА!Повечето хора си изказаха позициите,кой какво подкрепя или не!
Не може ли да изчакате няколко дни и да видим какво точно ще се случи?Стига сте тролили,особено такива от другите отбори,оставете си ни ние да си коментираме.Когато нещо се случи,ще видим!На този етап ЦСКА си играе под дружеството ПФК ЦСКА АД!Спечели Купата и групата в която играе!

Ми тя темата е точно за това:коментари мнения анализи.Не видях в началото да пише:За фенове на ЦСКА!

Ми то трябва да имаш и някакво усещане за нещата-да не се бъркаш в неща,които не те засягат!Въпрос на възпитание!

Да бе!Те феновете на другите отбори дето пишат тук са без възпитание!Като гледам и как го отнасят от "възпитаните"..

За мен Ицко е , по-цесекар от тия , дето приемат измамата с Литекс, Етрополе и кой ли още не ....Тео бил цесекар ...хахаах ! Ходил на стадиона , браво ! И Левски да му пребоядисат на ЦСКА за него е нормално ...аре мерси от такива цесекари !!!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 30 май 2016 13:15

suni написа:
PFC Litex написа:
suni написа:

(лично мнение)

Ганчев си тръгва с 15 футболиста и автобуса /под въпрос/, стадиона никой не може да ви го отнеме, а пък и вече сте записани със златни букви в ,,анала,, на БФС,.. тоест имате не лоша история,.. кво повече ??? За нас не бери грижа, и Б група ни е вариант.
Но, както мечето казва ,,Колкото повече, толкова повече,, !

Е това вече е прекалено!
Чужд клуб как да е, ама чужд автобус - Н-И-К-О-Г-А!

Върни се в “Архив”