PFC Litex написа:Литекс дали ще е със старото си име или не няма никакво значение, както и да се казва няма право да играе в "А" група, та утре освен лиценз за "Б" група друго не може да получи.
Утре няма ли само за А да кажат?За Б мисля че е рано.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:Литекс дали ще е със старото си име или не няма никакво значение, както и да се казва няма право да играе в "А" група, та утре освен лиценз за "Б" група друго не може да получи.
sin4ec написа:ceBep написа:tmanolov аз ще ти отговоря. Прав си за абсолютно всичко, за същаление се подиграваме на рогата, на папагалите, пеем велбъжд-локо-юве, а стигнахме до там да паднем на същото ниво и да извием опашка. Принципно не ме ебе за гаврата от говедата, тъй като за нищо не стават, но няма как да не се дразня от това как почти целия сектор си сра на принципите. Е, аз поне те уверявам, че не всички ще сменят позицията си и ще останат верни на принципите си . Жалкото е, че ще се ебе майката на сектора това е.
18 ноември 1942. В разрушения Сталинград положението на защитаващата позициите 62-а армия е катастрофално. Командващият генерал Чуйков долага, че няма да може да спре очакваният пореден щурм на Вермахта. Отговарят му да се държи.
Войници и командири се готвят за последен отпор и не хранят илюзии-готвят се за смъртта...
Дори и командващият не знае, че само след няколко часа под грохота на катюшите съветските танкови дивизии ще разпорят немската отбрана по фланговете, а след 4 дни в района на Калач ще хлопнат клещите на обкръжнието, превръщайки очаквания разгром в бляскава и безценна победа.
Не бързай толкова. Има време...
icko65 написа:BRF написа:Това е поне петдесетото нещо ,което ще се "случва" с ЦСКА!Повечето хора си изказаха позициите,кой какво подкрепя или не!
Не може ли да изчакате няколко дни и да видим какво точно ще се случи?Стига сте тролили,особено такива от другите отбори,оставете си ни ние да си коментираме.Когато нещо се случи,ще видим!На този етап ЦСКА си играе под дружеството ПФК ЦСКА АД!Спечели Купата и групата в която играе!
Ми тя темата е точно за това:коментари мнения анализи.Не видях в началото да пише:За фенове на ЦСКА!

suni написа:PFC Litex написа:Литекс дали ще е със старото си име или не няма никакво значение, както и да се казва няма право да играе в "А" група, та утре освен лиценз за "Б" група друго не може да получи.
Има го в играта !.. Само че кво ще стане с Супер Мега Лига ?![]()
П.П. Дано не съсипете основите които Ганчев ви оставя. Кмета и общината да се захващат и достойно да продължат историята,.. базата е налична. Вижте Монтана, от нищо правят футбол.
Red joker написа:Бреййййй,какъв патос,направо ме разплаквашТова го беше писал и миналата година,между другото
Някой наивник може да си помисли,че си от Армейския лагер
Old_death написа:Снощи Ники е ходил на пазар с децата си . На прибиране в къщи е нападнат в гръб от трима маскирани и жестоко пребит . След това е откаран в Пирогов , където са го шили . В момента си е в къщи .
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост