ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот djd » 30 май 2016 11:47

Red_Neck написа:Уморих се да чета за схеми, начини, оздравяване, фалит и т.н. .... :evil:
Дискутира ми се САМО спортно-техническия аспект от играта.

Мисля, че т.нар. "оздравяване" ще означава минимум една нулева година и то без гаранции за положителен резултат (в дългосрочен план).
Аз лично не виждам кой разумен предприемач ще метне 30 милки за да плати чужд масраф, при положение, че ще са нужни още поне толкова инвестиции в стадион и бази. Това са страшно много пари, а възвращаемостта (на този етап) е по-скоро имагинерна.

Имам съмнения, че ГГ и ВБ най-накрая ще си стиснат ръцете и проблемите на ЦСКА ще се решат бързо, но аз лично не бих искал букито да има абсолютно нищо обще с клуба ... отново!

В средата на миналата седмица си мислех, че "мачът е свирен", но може и да не е баш така .....
Остава ни търпеливо да изчакаме още няколко седмици и след това се надявам да си говорим САМО за футбол :!:

Всичко си има цена.
И оздравяването, и фалита.
При оздравяване някой ще даде едни пари на някакви кредитори, но тия пари той няма да ги хариже, ами ще ги пише на ЦСКА. Ако биснес планът нещо не излезе, ЦСКА се връща на изходна позиция.
При фалит се губи част или цялата идентичност на клуба и се създава нов клуб.
Щом сме стигнали дотук, явно ще трябва да направим някакви компромиси. Въпросът е да мръднем напред, да го ева.
И да не се връщаме никога в тая смъртоносна спирала.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 май 2016 11:47

Red joker написа:
icko65 написа:Нали?Тъй ше ви ги набия че до 200кг налягане да държите..

Хем си тъп,хем си неграмотен-НАЛЯГАНЕТО НЕ СЕ ИЗМЕРВА В КИЛОГРАМИ :!: :idea: :idea:

Остави го Бици, ще вземе да се засегне и повече да не стъпи в този подфорум! А, че е "леко" малоумен си личи отдалеч! :lol: :mrgreen:
Последна промяна от CSKA 78 на 30 май 2016 11:48, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 май 2016 11:48

Red joker написа:
tmanolov написа:И все пак нека припомним позицията на ядорото на червената агитка, а именно (цитатът е директно от сайта):
Зад "Фен клуб Сектор Г" стоят следните организации:
„Animals”, „Офанзива”, „Varna Firm”, „Югозападна Офанзива”, „Torcida Plovdiv”, „Бригада Бургас”, „Горди”, „RLP Пазарджик”, „USF”, „МС”, „Червен Младост”, „Дивизия Монтана”, „Велики Търновци”, „Армейци Хасково”, „Ultra Front Vratza”, „Boys Vidin”, „Армейци Карлово”, „Червени шампиони Кюстендил”, „Vendetta Gabrovo”, „Перник”, „Command Yambol”, „Русе брани ЦСКА”, „U.C.S.H.”, „Армейци Кладница”, „Армейци Троян”, „Червени войни Казанлък”, „Стралджа”, „Чирпань”, „Shumen Group”, „Червена граница Свиленград” и редица други.

И сега към декларацията от м. Септември
Декларацията на "Сектор Г":

Поради появилите се слухове из публичното пространство, искаме да припомним!
Позицията ни против всякакво "обединение" и "сливане" с други клубове, което реално е чисто и просто преименуване на друг отбор на ЦСКА, остава непроменена и категорична!
Ние не сме от хората, които за 3 месеца си променят разбиранията, особено пък когато става дума за такива принципни и фундаментални за бъдещето на нашия клуб въпроси.
Преди 3 месеца не позволихме да бъде сложено петно върху името на ЦСКА, сега отново няма да го направим, както няма и да престъпим думите си и да се откажем от решението си. Нека на всички бъде ясно - ние държим твърдо на думата си и няма да подкрепяме друг клуб освен ЦСКА София!
Ще бъдем извън "А" група колкото години е необходимо, ако трябва и с ново дружество, но честта и достойнството за нас са над всичко. Избрали сме си пътя и за нас няма връщане назад! Ще минем през всички трудности и ще бъдем винаги до ЦСКА!
Онези "фенове", които искат по-бързо завръщане на върха с цената на всичко, нека знаят, че няма да позволим тяхното "мнение" да надделее. Ако искат титли и купи веднага, да станат от "Барселона", "Реал", "Лудогорец" или който друг отбор си изберат.
Честта и достойнството са много по-ценни от всички титли и купи на света!

Какво стана, г-да Армейци, защо за 3 месеца не си променихте мнението, но за 8 вече сте на 180 градусов обрат? Нали честта и достойнството бяха по-ценни от всички купи на света? А сега? какво стана? Или въпросните органозации вече не са легитимни? Или пък са маргинални?

Да припомним и друга подобна статия, но нея само с картинка - пак от същия фенски сайт номер 1 на червената общност, поправете ме, ако греша?

Изображение

Изводите са за вас и все пак е най-малкото странно поведението на един от двата най-големи отбора у нас. Странно и срамно или може би греша?

Отговорът е:ЕВОЛЮЦИЯ НА МИСЛЕНЕТО ПОРАДИ НАСТЪПИЛАТА ПО-ГОЛЯМА ЯСНОТА С ПРОБЛЕМИТЕ НА КЛУБА ЦСКА :idea: :!:

аз ви пожелавам успех, но все пак не мога да разбера подобна категоричност като тази през септември, която сега преминава в още по-голяма категоричност, но точно в противоположната посока :oops: Знам, че феновете искат силен отбор, няма фен, на който и да е отбор, който да не иска същото и все пак, когато си поръчвал музиката, следва и да си платиш накрая, а не да се изнижеш, а след това дори да си горд с това си деяние, оправдавайки се с любимото "ама те циганите какви неща правят", което в случая преминава в "ама те рогатите", ама те жАлтите" и т.н. Щом се водите радетели за армйския морал, трябва и да го отстоявате - казвам го от позицията на внук на царски офицер!!!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 май 2016 11:55

tmanolov написа:
Red joker написа:
tmanolov написа:И все пак нека припомним позицията на ядорото на червената агитка, а именно (цитатът е директно от сайта):
Зад "Фен клуб Сектор Г" стоят следните организации:
„Animals”, „Офанзива”, „Varna Firm”, „Югозападна Офанзива”, „Torcida Plovdiv”, „Бригада Бургас”, „Горди”, „RLP Пазарджик”, „USF”, „МС”, „Червен Младост”, „Дивизия Монтана”, „Велики Търновци”, „Армейци Хасково”, „Ultra Front Vratza”, „Boys Vidin”, „Армейци Карлово”, „Червени шампиони Кюстендил”, „Vendetta Gabrovo”, „Перник”, „Command Yambol”, „Русе брани ЦСКА”, „U.C.S.H.”, „Армейци Кладница”, „Армейци Троян”, „Червени войни Казанлък”, „Стралджа”, „Чирпань”, „Shumen Group”, „Червена граница Свиленград” и редица други.

И сега към декларацията от м. Септември
Декларацията на "Сектор Г":

Поради появилите се слухове из публичното пространство, искаме да припомним!
Позицията ни против всякакво "обединение" и "сливане" с други клубове, което реално е чисто и просто преименуване на друг отбор на ЦСКА, остава непроменена и категорична!
Ние не сме от хората, които за 3 месеца си променят разбиранията, особено пък когато става дума за такива принципни и фундаментални за бъдещето на нашия клуб въпроси.
Преди 3 месеца не позволихме да бъде сложено петно върху името на ЦСКА, сега отново няма да го направим, както няма и да престъпим думите си и да се откажем от решението си. Нека на всички бъде ясно - ние държим твърдо на думата си и няма да подкрепяме друг клуб освен ЦСКА София!
Ще бъдем извън "А" група колкото години е необходимо, ако трябва и с ново дружество, но честта и достойнството за нас са над всичко. Избрали сме си пътя и за нас няма връщане назад! Ще минем през всички трудности и ще бъдем винаги до ЦСКА!
Онези "фенове", които искат по-бързо завръщане на върха с цената на всичко, нека знаят, че няма да позволим тяхното "мнение" да надделее. Ако искат титли и купи веднага, да станат от "Барселона", "Реал", "Лудогорец" или който друг отбор си изберат.
Честта и достойнството са много по-ценни от всички титли и купи на света!

Какво стана, г-да Армейци, защо за 3 месеца не си променихте мнението, но за 8 вече сте на 180 градусов обрат? Нали честта и достойнството бяха по-ценни от всички купи на света? А сега? какво стана? Или въпросните органозации вече не са легитимни? Или пък са маргинални?

Да припомним и друга подобна статия, но нея само с картинка - пак от същия фенски сайт номер 1 на червената общност, поправете ме, ако греша?

Изображение

Изводите са за вас и все пак е най-малкото странно поведението на един от двата най-големи отбора у нас. Странно и срамно или може би греша?

Отговорът е:ЕВОЛЮЦИЯ НА МИСЛЕНЕТО ПОРАДИ НАСТЪПИЛАТА ПО-ГОЛЯМА ЯСНОТА С ПРОБЛЕМИТЕ НА КЛУБА ЦСКА :idea: :!:

аз ви пожелавам успех, но все пак не мога да разбера подобна категоричност като тази през септември, която сега преминава в още по-голяма категоричност, но точно в противоположната посока :oops: Знам, че феновете искат силен отбор, няма фен, на който и да е отбор, който да не иска същото и все пак, когато си поръчвал музиката, следва и да си платиш накрая, а не да се изнижеш, а след това дори да си горд с това си деяние, оправдавайки се с любимото "ама те циганите какви неща правят", което в случая преминава в "ама те рогатите", ама те жАлтите" и т.н. Щом се водите радетели за армйския морал, трябва и да го отстоявате - казвам го от позицията на внук на царски офицер!!!

САМО ЧЕ,ТИЯ ДЕТО СА ПАЗАРИЛИ МУЗИКАТА СА СЕ ИЗНИЗАЛИ И СЕГА ОЧАКВАТ ДРУГ ДА Я ПЛАТИ :idea: :!: Падна в собственият си капан,кво ше кажеш 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 май 2016 11:55

1982 написа:
CSKA 78 написа: Преименуваният Литекс могат да го спрат само някои анти-медии, при това виртуално! :mrgreen: :mrgreen:

Хайде, ще видим ..... после само да не се отречеш от думите си, когато пак ти се смеят, че си се изложил ?! ;) ;)

Виж сега брато, нали не мислиш, че оздравяването е възможно?! Защото, ако е така, тогава си много скаран с действителността! :shock:

ПП Кои са тези, които са щели да ми се смеят?! Ако говориш за "великолепната петорка"- Беладона, Кашчей, 1982, Ицко65, и най-новия член- Литекс, тези хора, са много ниска топка за мен! Както и за целия форум! Все едно тумба роми да се подиграват на депутат! :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 30 май 2016 11:56

CSKA 78 написа:
Red joker написа:
icko65 написа:Нали?Тъй ше ви ги набия че до 200кг налягане да държите..

Хем си тъп,хем си неграмотен-НАЛЯГАНЕТО НЕ СЕ ИЗМЕРВА В КИЛОГРАМИ :!: :idea: :idea:

Остави го Бици, ще вземе да се засегне и повече да не стъпи в този подфорум! А, че е "леко" малоумен си личи отдалеч! :lol: :mrgreen:

Мога ли да те помоля да не ми даваш квалификации без да ме познаваш?Това е сериозно.На майтап нося за разлика от други но ти се уливаш!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 май 2016 11:58

Beladona написа:
baraba написа:
Beladona написа:Чувам , че некви момчета ударили днес 2/3 тояги на Дърпатката ....вече не е безопасно и да си трол ...в каква държава живеем !!!

Я се огледайте кой липсва от феновете на Ганчев, да видим кой е дърпатката ?

Абе ти и 220 милиона беше обещал и с Кокалис се беше разбрал , ама ..... нещо уйде у реката :roll: И внимателно с изразите , че да не залитнеш към обвинение в клевета , защото аз не съм чувал досега Ганчев да е осъден , а ти :roll:

Хахаха ! Я бегай на свиждане на дърпатката !

Много ли те кефи това , което се е случило снощи на Никола ? Пробихте дупка на дъното в безсилието си . Човека винаги е стоял с името и визията си за разлика от такива анонимници , като теб . Емиле , след като можете трима да нападнете и да биете сам човек пред децата му само заради това , че защитава мнението си , считай , че с кодекса е свършено . Следващия път факта , че има жена в колата ти , няма да те спаси .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 май 2016 11:58

CSKA 78 написа:ПП Кои са тези, които са щели да ми се смеят?! Ако говориш за "великолепната петорка"- Беладона, Кашчей, 1982, Ицко65, и най-новия член- Литекс, тези хора, са много ниска топка за мен! Както и за целия форум! Все едно тумба роми да се подиграват на депутат! :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кой каква топка е, се видя с "ФК ЦСКА", цял месец писа глупости за встъпвания, А група и т.н., ти, "високата топка", видя се накрая кой какъв калибър е.

Имай късмет само прекръстен Литекс да не играе в А група този сезон, пак ще отнесеш много подигравки. ;) :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 май 2016 11:59

icko65 написа:Мога ли да те помоля да не ми даваш квалификации без да ме познаваш?Това е сериозно.На майтап нося за разлика от други но ти се уливаш!

Можеш! Разрешено ти е! 8-)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 май 2016 12:01

1982 написа:
CSKA 78 написа:ПП Кои са тези, които са щели да ми се смеят?! Ако говориш за "великолепната петорка"- Беладона, Кашчей, 1982, Ицко65, и най-новия член- Литекс, тези хора, са много ниска топка за мен! Както и за целия форум! Все едно тумба роми да се подиграват на депутат! :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Имай късмет само прекръстен Литекс да не играе в А група този сезон, пак ще отнесеш много подигравки. ;) :mrgreen: :mrgreen:

И пак ли "великолепната петорка" ще ми държи сметка?! :lol: :lol: Не ставай смешен! Не се отчитам пред никой! Още повече пред тези петима! :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”