Red_Neck написа:Уморих се да чета за схеми, начини, оздравяване, фалит и т.н. ....![]()
Дискутира ми се САМО спортно-техническия аспект от играта.
Мисля, че т.нар. "оздравяване" ще означава минимум една нулева година и то без гаранции за положителен резултат (в дългосрочен план).
Аз лично не виждам кой разумен предприемач ще метне 30 милки за да плати чужд масраф, при положение, че ще са нужни още поне толкова инвестиции в стадион и бази. Това са страшно много пари, а възвращаемостта (на този етап) е по-скоро имагинерна.
Имам съмнения, че ГГ и ВБ най-накрая ще си стиснат ръцете и проблемите на ЦСКА ще се решат бързо, но аз лично не бих искал букито да има абсолютно нищо обще с клуба ... отново!
В средата на миналата седмица си мислех, че "мачът е свирен", но може и да не е баш така .....
Остава ни търпеливо да изчакаме още няколко седмици и след това се надявам да си говорим САМО за футбол
Всичко си има цена.
И оздравяването, и фалита.
При оздравяване някой ще даде едни пари на някакви кредитори, но тия пари той няма да ги хариже, ами ще ги пише на ЦСКА. Ако биснес планът нещо не излезе, ЦСКА се връща на изходна позиция.
При фалит се губи част или цялата идентичност на клуба и се създава нов клуб.
Щом сме стигнали дотук, явно ще трябва да направим някакви компромиси. Въпросът е да мръднем напред, да го ева.
И да не се връщаме никога в тая смъртоносна спирала.