Помощ от инженер/физик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

il4o_iliew
Контакти:

Re: Помощ от инженер/физик

Мнениеот il4o_iliew » 30 май 2016 07:11

Ти вярно си дървен философ. Приятел, колко самолета се блъскат в wtc7 преди рухването му? И там ли сградата рухва от сблъсък с Боинг.

За да повярвам на теорията с Боинга изобщо, за последен път ти казвам да ми намериш Боинг развил 900 км/ч на морско ниво с пилот останал жив.

До тогава не ни занимавай с теориите си без да можеш да ги докажеш. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 май 2016 09:10

il4o_iliew написа:Васко, терминът се нарича electromagnetic jamming и е рутинна част от начина на водене водене на съвременни войни. Прекъсва се телекомуникацията и се обърква врага чрез хаос. Любителските gsm-и не са заснели нищо, защото не са имали апаратура, която да противодейства на това замъгляване. Същото се отнася и за камерите. Това са реални факти, а не теории на конспирациите.

Понеже отново ми споменаваш пожар като причина за ругването. И теб ще те помоля. Намери един пример на небостъргач рухнал до основи със скорост на свободно падане след пожар. Само един извън Деня и тогава ще приема теорията ви на конспирацията за вярна. Ако приемем, че двете кули падат от удар на самолет, третия пада само заради пожар. Там самолет няма.

Кадрите са от телевизията и са излъчени на живо. Постнал съм ти стоп кадър, който е показва носа на самолета от другата страна на Кулата. Можеш да си намериш видеото и сам и да свериш формата на носа преди сблъсъка и формата му след него. Напълно са идентични. Но аз не ти налагам теории на конспирацията като 1982. Това са факти, които при добро желание сам можеш да свериш.

Кадрите от Пентагона се намират не само на камери на самата сграда. В района е пълно с охранителни камери от околни хотели, административни сгради, които са заснели цялото събитие.

Значи, новинарските камери имат апаратура за заглушаване на тоя джеминг. Хеликоптера има такава апаратура. Един куп любителски кадри, в които се вижда Боинг всъщност не са любителски, а са на хора на ЦРУ, които също разнасят из улиците такава апаратуа. Реални факти, викаш? Интересно каква апаратура са имали камерите при живото предаване, когато на живо се вижда Боинг?
Докато продължаваш да виждаш само пожара, но да не отчиташ силата на удара и да се запиташ какви щети е нанесъл, не виждам смисъл да говорим за това.
Аз и на клипчето и на стоп кадъра виждам просто едно нещо. Никога не бих заложил не само главата си, но дори една бира, че това е нос на самолет. Вероятно на теб ти изнаса да виждаш в това размазано петно нос на самолет, но пък ако наистина е нос на самолет, кажи от къде се е взел, след като не говорим за Боинг, а за Чесна или пък ракета или пък ядрен взрив?

Както казах, всички камери в района - на хотели, адм. сгради, както и на самия Пентагон са насочени с лек ъгъл надолу, просто защото следят за потенциални опасности на земята. Ако не ти се вярва, пообиколи града, в който живееш и се опитай да намериш дори една камера, насочена някъде на горе.

А що се отнася до "невъзможната" скорост, хайде първо ти си кажи каква е твоята теория, дай за нея някакви доказателства и току виж си ме убедил. Ама просто да ми размахваш голи въпроси без самият ти да имаш отговор и през цялото време да си на контра... просто забрави. По-горе даже няква лелка била задала съкрушаващия въпрос защо останките били толкова малко. Е колко трябва да са и ако наистина са малко, то къде е отишла половината сграда? Бай Мангал е гепил арматурата ли, какво?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 30 май 2016 09:15

Този форум е пълен със деца,незнаещи и малоумници.Шие знаете ли че ако един граждански сааолет не отговаря на обажданията или е отвлечен на втората минута е прихванат от Ф16,След като не изпълняват указанията е свален.Как тези не са прехванати и не са свалени.Я се опитайте да мините с делтапланер над Белият дом или Пентагона.Гледайте камерите и телефоните на обикновените хора.Президента олигрофен го бил гледал по време на среща с ученици.Аз го гледах директно.Или е артист като Рейгън,или наистина не е знаел за ,,инцидента''.Гледайте ,,въпрос на гледна точка 9-11 атака срещу сащ'.Сценарий от всякъде.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 30 май 2016 09:25

il4o_iliew написа:Ти вярно си дървен философ. Приятел, колко самолета се блъскат в wtc7 преди рухването му? И там ли сградата рухва от сблъсък с Боинг.

За да повярвам на теорията с Боинга изобщо, за последен път ти казвам да ми намериш Боинг развил 900 км/ч на морско ниво с пилот останал жив.

Не е възможно този вид самолет да развие тази скорост управляван от аматьор.Не е възможно,да ,,свива през небостъргачи''.Това е ракета с насочено действие,а останалото е разработкк,с миниатомни бомби.Не случайно 90 нации с погребани хора ииат претенции.Бутнаха два блока които са на загуба за да вземат петрола и наркотика за да командват в на света

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 май 2016 10:50

il4o_iliew написа:До тогава не ни занимавай с теориите си без да можеш да ги докажеш. ;)

Моето момче, "теориите" са аргументирани в официален доклад, ти прочете ли го въобще или Илчо писател, не читател ??! Там всичко е обяснено от хора, разбиращи много повече и от теб, и от мен. И от разни други лаладжии-конспиратори.

И стига си ми задавал повече въпроси по темата, няма да отговарям. После ще кажеш, че ти налагам мнение. :mrgreen: :mrgreen: И без това ти желаеш да чуеш само едно, не приемаш нищо друго. ;)
Последна промяна от 1982 на 30 май 2016 11:00, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 май 2016 10:57

vaskonti написа:Докато продължаваш да виждаш само пожара, но да не отчиташ силата на удара и да се запиташ какви щети е нанесъл, не виждам смисъл да говорим за това.?

Човек, 30 пъти се опитах да му обясня това, и то не вдява, и не вдява. Вика "посочи ми друг небостъргач, паднал от пожар??". :mrgreen: :mrgreen: Ама, че в него не се е ударил огромен самолет преди това, ама че не е горяло самолетно гориво ..... това не са важни факти, Илчо си настоява да му посочиш "друг небостъргач, паднал от пожар". :lol: :lol:

Няма такъв човек просто ... подбира си само това, което му изнася на тезата за конспирациите. Всичко друго или се отрича, или се пренебрегва.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 30 май 2016 11:23

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Този форум е пълен със деца,незнаещи и малоумници.Шие знаете ли че ако един граждански сааолет не отговаря на обажданията или е отвлечен на втората минута е прихванат от Ф16,След като не изпълняват указанията е свален.Как тези не са прехванати и не са свалени.Я се опитайте да мините с делтапланер над Белият дом или Пентагона.Гледайте камерите и телефоните на обикновените хора.Президента олигрофен го бил гледал по време на среща с ученици.Аз го гледах директно.Или е артист като Рейгън,или наистина не е знаел за ,,инцидента''.Гледайте ,,въпрос на гледна точка 9-11 атака срещу сащ'.Сценарий от всякъде.

Ти нищо не каза.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 30 май 2016 11:26

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
il4o_iliew написа:Ти вярно си дървен философ. Приятел, колко самолета се блъскат в wtc7 преди рухването му? И там ли сградата рухва от сблъсък с Боинг.

Не е възможно този вид самолет да развие тази скорост управляван от аматьор.Не е възможно,да ,,свива през небостъргачи''.Това е ракета с насочено действие,а останалото е разработкк,с миниатомни бомби.Не случайно 90 нации с погребани хора ииат претенции.Бутнаха два блока които са на загуба за да вземат петрола и наркотика за да командват в на света

Вие с Илчо да не сте братовчеди?

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 30 май 2016 11:26

1982 написа:
vaskonti написа:Докато продължаваш да виждаш само пожара, но да не отчиташ силата на удара и да се запиташ какви щети е нанесъл, не виждам смисъл да говорим за това.?

Човек, 30 пъти се опитах да му обясня това, и то не вдява, и не вдява. Вика "посочи ми друг небостъргач, паднал от пожар??". :mrgreen: :mrgreen: Ама, че в него не се е ударил огромен самолет преди това, ама че не е горяло самолетно гориво ..... това не са важни факти, Илчо си настоява да му посочиш "друг небостъргач, паднал от пожар". :lol: :lol:

Няма такъв човек просто ... подбира си само това, което му изнася на тезата за конспирациите. Всичко друго или се отрича, или се пренебрегва.

Да беше казал в началото на темата, че иска такова клипче, че да не се хабим да пишем.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 май 2016 11:31

bobmarli написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Този форум е пълен със деца,незнаещи и малоумници.Шие знаете ли че ако един граждански сааолет не отговаря на обажданията или е отвлечен на втората минута е прихванат от Ф16,След като не изпълняват указанията е свален.Как тези не са прехванати и не са свалени.Я се опитайте да мините с делтапланер над Белият дом или Пентагона.Гледайте камерите и телефоните на обикновените хора.Президента олигрофен го бил гледал по време на среща с ученици.Аз го гледах директно.Или е артист като Рейгън,или наистина не е знаел за ,,инцидента''.Гледайте ,,въпрос на гледна точка 9-11 атака срещу сащ'.Сценарий от всякъде.

Ти нищо не каза.

Е как нищо не е казал ??! Казал е, че сме малоумници, деца, нищо не знаем .... дори от бързане да ни оплюе, е объркал изписването на половин дузина думи. :mrgreen: :mrgreen:

При някои хора е така - ако не им приемеш конспирациите, веднага ставаш лаик и малоумник.

п.п.: и нещо много показателно - виж как е написал САЩ .... "сащ".

Върни се в “Свободна зона”