Сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Re: Сектор Г

Мнениеот CSKA_1948_ » 26 май 2016 23:20

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Снимките говорят достатъчно. Едва ли има нужда от коментар! 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 май 2016 00:11

Първото фото е много яко, с Армията в заден план.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 28 май 2016 13:05

Насладете се :!:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pt_860tizYw[/youtube]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 май 2016 21:31

CSKA_1948_ написа:Насладете се :!:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pt_860tizYw[/youtube]

Сега ще го гледам, че цел ден бех у Герман... сцепихме се от копане... очаквам благородна година и много картофи 8-)

ПП Няма аналог в България... Сектор Г е на друго ниво! Много силен клип!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 30 май 2016 10:05

В България е модерно да подкрепяш силните на деня, да си зад каузи, които са печеливши и стане ли напечено, да си "биеш шута". Модерно е да си "над нещата" и да не вярваш в истинските неща... Едни хора доказаха, че това не е така. Едно ядро от няколкостотин души бе навсякъде с нещо, което е дълбоко скрито в техните сърца. Нещо, което ги водеше сляпо и безрезервно в жеги, в студ и мраз, в градушки и проливни валежи. В градове, села, паланки и в родния дом, тези хора не се предаваха и с гордо вдигната глава преследваха правдата, подкрепяха своята любов, докато тя куцаше и бе ранена. Те обичаха, въпреки всички и всичко и на пук на статуквото се бореха, за да триумфират... победа на вярата!

Поклон пред всеки, който вижда себе си в тези думи! Горди сме, че сме едно цяло с хора като вас!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 май 2016 10:43

ceBep написа:В България е модерно да подкрепяш силните на деня, да си зад каузи, които са печеливши и стане ли напечено, да си "биеш шута". Модерно е да си "над нещата" и да не вярваш в истинските неща... Едни хора доказаха, че това не е така. Едно ядро от няколкостотин души бе навсякъде с нещо, което е дълбоко скрито в техните сърца. Нещо, което ги водеше сляпо и безрезервно в жеги, в студ и мраз, в градушки и проливни валежи. В градове, села, паланки и в родния дом, тези хора не се предаваха и с гордо вдигната глава преследваха правдата, подкрепяха своята любов, докато тя куцаше и бе ранена. Те обичаха, въпреки всички и всичко и на пук на статуквото се бореха, за да триумфират... победа на вярата!

Поклон пред всеки, който вижда себе си в тези думи! Горди сме, че сме едно цяло с хора като вас!

ЕВАЛА :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 09 юни 2016 21:55

CSKA_1948_ написа:Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Снимките говорят достатъчно. Едва ли има нужда от коментар! 8-)

Това са истинските фенове на автентичният, истинският ЦСКА, отборът който спечели Купата на България само преди две седмици!

Само ЦСКА!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2016 23:29

Това на горните снимки са феновете на "ние пеем само за победа" в огромна част от тях!
@ Това са истинските АРМЕЙЦИ в най-лошия сезон в историята на ЦСКА София!

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2016 23:44

Teo написа:Това на горните снимки са феновете на "ние пеем само за победа" в огромна част от тях!
@ Това са истинските АРМЕЙЦИ в най-лошия сезон в историята на ЦСКА София!

Изображение

Тео, в Ловеч имат ли сектор Г?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 11 юни 2016 09:40

ceBep написа:В България е модерно да подкрепяш силните на деня, да си зад каузи, които са печеливши и стане ли напечено, да си "биеш шута". Модерно е да си "над нещата" и да не вярваш в истинските неща... Едни хора доказаха, че това не е така. Едно ядро от няколкостотин души бе навсякъде с нещо, което е дълбоко скрито в техните сърца. Нещо, което ги водеше сляпо и безрезервно в жеги, в студ и мраз, в градушки и проливни валежи. В градове, села, паланки и в родния дом, тези хора не се предаваха и с гордо вдигната глава преследваха правдата, подкрепяха своята любов, докато тя куцаше и бе ранена. Те обичаха, въпреки всички и всичко и на пук на статуквото се бореха, за да триумфират... победа на вярата!

Чакай, че ми стана интересно сега като го прочетох отново и се замислих... Единият ден се гордеете с мен, казвате колко съм истински, на другият се срамувате, че сте делили един сектор с мен и слагате епитети, ако съм готов в някакъв следващ евентуален момент да "припозная" дружество, което е "наследило" (ако е възможно) емблема, история и играе на Армията... Обърках се малко. Последно гордеете ли се с мен или се срамувате? ;) Аз съм зад каузата бази и школа - откакто се помня единствено се съсипват. Все ми е тая кой ще е собственик и в коя група ще играем. На този етап това е най-важното за ЦСКА според мен, преди всичко друго... Ганчев започна първи стъпки към осъществяване на нещо подобно. Ако продължава така - нека да е той, ако ли не - можем и без него. ЦСКА може без всеки!
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”