Само това ли успя да измисли двуличнико?Както винаги постъпката ти е подла и мерзка,не аз припознавам,а ти.Но важно е да повториш лъжата си 100 пъти и да се надяваш да стане истина.
П.П.
Тук да не ти е бащиния,ще пиша където си искам.Форума е за всички и ако не ти изнася може да се разкараш от него!
След 25 години "Дунав" отново е в А група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: След 25 години "Дунав" отново е в А група
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:Само това ли успя да измисли двуличнико?Както винаги постъпката ти е подла и мерзка,не аз припознавам,а ти.Но важно е да повториш лъжата си 100 пъти и да се надяваш да стане истина.
П.П.
Тук да не ти е бащиния,ще пиша където си искам.Форума е за всички и ако не ти изнася може да се разкараш от него!
Прочети си отново това, което си написал, и се възхити на думите и сравненията, които си използвал! На твое място бих го прочел на глас пред огледалото, за да видя как ми расте аурата!
Да, това не е оня "Дунав", но не е и "Бенковски" Бяла, преименуван на "Дунав" и с молба за профи лиценз!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:GOLEADOR написа:Само това ли успя да измисли двуличнико?Както винаги постъпката ти е подла и мерзка,не аз припознавам,а ти.Но важно е да повториш лъжата си 100 пъти и да се надяваш да стане истина.
П.П.
Прочети си отново това, което си написал, и се възхити на думите и сравненията, които си използвал! На твое място бих го прочел на глас пред огледалото, за да видя как ми расте аурата!
Да, това не е оня "Дунав", но не е и "Бенковски" Бяла, преименуван на "Дунав" и с молба за профи лиценз!
Защо си се отказал от оригиналния Дунав – Русе и си припознал новия клуб не ме интересува,но ако те (истинския Дунав – Русе ) си платят дълга и се стигне до мач между двата русенски тима ти за кой ще държиш?За историята на клуба да не говорим,там мерките ти също са двойни.Както и да е,поздравления за влизането в А група и дръж за отбора си, а не плюй по ЦСКА и многобройните му фенове!
GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Само това ли успя да измисли двуличнико?Както винаги постъпката ти е подла и мерзка,не аз припознавам,а ти.Но важно е да повториш лъжата си 100 пъти и да се надяваш да стане истина.
П.П.
Защо си се отказал от оригиналния Дунав – Русе и си припознал новия клуб не ме интересува,но ако те (истинския Дунав – Русе ) си платят дълга и се стигне до мач между двата русенски тима ти за кой ще държиш?За историята на клуба да не говорим,там мерките ти също са двойни.Както и да е,поздравления за влизането в А група и дръж за отбора си, а не плюй по ЦСКА и многобройните му фенове!
Ти не си добре, сериозно!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Само искам да направя една лека вметка...
Да, Дунав Русе е фалирал и основаван много пъти. Да формално, ние нямаме нищо общо с автентичният Дунав, освен това, че привържениците на отбора припознават този отбор, което има само морален аспект, но разликата с ЦСКА е, че ние след всеки фалит си почваме от "А' окръжна или от "В" група и не претендираме за нещо, което не ни принадлежи. Освен това, нашите дълговете бяха жълти стотинки сравнение с тези на ЦСКА. Ако, ЦСКА още в началото си беше почнал от "А" окръжна, без да има претенции да бъде набутан служебно в елита, то аз съм сигурен, че цяла България щеше да гледа на това многократно по положително, отколкото сега. Сега с тия прийоми, да се обединяват три отбора, които нямат нищо общо помежду си - Чавдар, Литекс и ЦСКА си е направо гавра. Това е някакъв уникален хибрид !
Да, Дунав Русе е фалирал и основаван много пъти. Да формално, ние нямаме нищо общо с автентичният Дунав, освен това, че привържениците на отбора припознават този отбор, което има само морален аспект, но разликата с ЦСКА е, че ние след всеки фалит си почваме от "А' окръжна или от "В" група и не претендираме за нещо, което не ни принадлежи. Освен това, нашите дълговете бяха жълти стотинки сравнение с тези на ЦСКА. Ако, ЦСКА още в началото си беше почнал от "А" окръжна, без да има претенции да бъде набутан служебно в елита, то аз съм сигурен, че цяла България щеше да гледа на това многократно по положително, отколкото сега. Сега с тия прийоми, да се обединяват три отбора, които нямат нищо общо помежду си - Чавдар, Литекс и ЦСКА си е направо гавра. Това е някакъв уникален хибрид !
dunavfc написа:Само искам да направя една лека вметка...
Тука става въпрос за мерзостта на един човек.Подлеца не се спря да плюе и обвинява ЦСКА за неща които той приема за нормални за неговия отбор.Тоз човечец има 32 000 мнения от които 30 000 за ЦСКА и всичките негативни.Ако оставим настрана парите и се върнем на моралния аспект на ситуацията,няма как да твърдиш,че ЦСКА ако фалира губи историята си,а в същото време да пускаш теми като
"След 25 години "Дунав" отново е в А група",сякаш Дунав не е фалирал.Относно това,че вие почвате от А окръжна и В група ,ЦСКА сега е във В група.Бе изхвърлен там по административен път и си изтърпява наказанието.Ако фалираме съм съгласен да се приложи "Модела Дунав" и за ЦСКА,почваме от А окръжна и си запазваме историята (нещо,което мерзавеца ни наду главите в нашия форум,че е неморално когато ЦСКА бе на крачка от фалита).Това е и моето предложение за възраждането на ЦСКА ако обявим фалит:
[offtopic]
Относно обединението на трите отбора - това си е тяхно решение,феновете на ЦСКА не им се мешат,нас ни интересува какво се случва с клуба ни и чакаме от синдика оздравителния план за спасението на ЦСКА.Ако спасението е невъзможно и фалираме - виж офтопика.Гледам ,че в поста си си слял ЦСКА с Литекс и Чавдар,според теб това възможно ли е (според мен - не)?Да кажем,че аз бъркам и това е възможно,при сливане дълговете остават и за да получи лиценз отбора те трябва да се платят.Щом ще се плащат какъв е проблема?Защо България да гледа негативно на едно такова (невъзможно според мен) обединение?И последно за А група.Без ЦСКА тя умря.За това са сега тези опити да я възкресят под някакво друго име и да ни върнат в нея.Аз не си правя илюзии,че това е от любов към ЦСКА,ясно е,че е заради пари.За това не приемам упреците,че ни набутват служебно в А група.Тя без нас не буди интерес.За армейците е важното съда да оповести размера на дълговете ни и синдика да изготви спасителен план който да ни помогне да върнем парите които дължим.Вземем ли лиценз продължаваме в Б и догодина живот и здраве в А (ако е оцеляла до тогава или там в каквото се е превърнала).И така...
И друга съществена разлика. Този нов клуб Дунав 2010 плати дълговете на предшественика си. Първият му сезон във В група, беше на "хляб и вода", като даже беше средняк във В група, докато се изчистят нещата и чак след това почна да се атакува професионалния футбол. Много ясно си спомням как даже след прераждането се плащаха стари дългове към разни Шанкуловци и прочее, дори въпреки факта, че те бяха част от фалиралия клуб,а този беше нов. Така, че Дунав си плати фалита с лихвите и всичко и преживя няколко доста тежки сезона в аматьорския футбол преди да може да си стъпи на краката.
Кашчей написа:vaskonti написа:[offtopic]Ти не каза ли преди няколко дни, че онзи автентичния Дунав е фалирал и тоя сега е нещо друго за теб, нещо...айде да не е безразлично, но все пак не същото?[/offtopic]
Иначе честито и ако шефовете се отнасят със сериозността, с която се отнасяха към баскетбола, значи има поводи за оптимизъм.
Еми не е същото, но все пак е отборът на Русе, а аз не съм чак толкова придирчив, като софиянец, или пловдивчанин. Русе има отбор в А група след 19 години, ако трябва да съм точен, защото тогава изпадна "Раковски". Не го пишат вече "Дунав 2010", та може и да са купили някои обособени активи на ДФС "Дунав", с което да са придобили историята му
Кашчей,припознавачо,история не се купува!
GOLEADOR написа:Кашчей написа:vaskonti написа:[offtopic]Ти не каза ли преди няколко дни, че онзи автентичния Дунав е фалирал и тоя сега е нещо друго за теб, нещо...айде да не е безразлично, но все пак не същото?[/offtopic]
Иначе честито и ако шефовете се отнасят със сериозността, с която се отнасяха към баскетбола, значи има поводи за оптимизъм.
Еми не е същото, но все пак е отборът на Русе, а аз не съм чак толкова придирчив, като софиянец, или пловдивчанин. Русе има отбор в А група след 19 години, ако трябва да съм точен, защото тогава изпадна "Раковски". Не го пишат вече "Дунав 2010", та може и да са купили някои обособени активи на ДФС "Дунав", с което да са придобили историята му
Кашчей,припознавачо,история не се купува!
Пак нищо не си разбрал и пак четеш само себе си!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашуй, кога в обгазения ви град
имаше 3 отбора - Дунав, Корабостроител и Раковски, ти от кой беше ??

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Върни се в “Футбол - България”