Крайно класиране 2016
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Крайно класиране 2016
Дребния в една друга тема се хвали как го разбирал българското първенство, а колко назад бил и в него 

Честито на всички печеливши!
Честито и от мен на победителя! Благодарности на staria за старанието и усилията! Пожелавам на всички едно страхотно лято и както написах вече на едно друго място, който има желание и път към Варна, може да пием по бира! 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
- Пловдив1926
- Контакти:
Хаххах логан шуър бетонг ли бе
тия жултите съвсем изперкаха. Има такива двеста във фейса дето познават един път на пет кръга и щракат фиша, а през останалото време избиват с о пеесе евра за тип. Ако вярваш на тия значи вярваш и че тия хапчета детонгинпиеш ще ти уголемят пениса хахах тъпи жълти мотики.

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Честито на победителя ! Евала и на старчето, че намира време да се занимава с тия неща
Чакаме новия сезон !

Изключително разочарован съм че не виждам името си в тази класация.
Факта че не съм участвал, не е повод да ме дискриминирВате така..
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- Пловдив1926
- Контакти:
На вас от малцинствата само дискриминация ви е в главата.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Цецо Чука написа:Изключително разочарован съм че не виждам името си в тази класация.
Цецо почвай да "чукаш" от новия сезон, тъкмо започва.