bobmarli написа:язе написа:bobmarli написа:язе написа:bobmarli написа:
Имах предвид, че малко вероятни неща се случват в тоя живот. Дори и неща, които винаги сме си мислели, че са невъзможни.
Освен това грешите. Сравнението е : все едно да вземем книжка за формула Рено 2.0, да се качим на Wiliams FW36, да направим няколко завоя и да засилим болида са 400км / ч и да го блъснем в 20 метрова стена. За вас с кашчей не знам, но аз мисля че ще успея.
То и невероятни неща се случват, ама 2 невероятни неща да се случат почти едновременно... аз бих се позамислил.
Сравнението ти отново буди усмивка. Казах ти вече- обучени летци не можеха да управляват самолет, на който се качват за първи път.
А какво е твоето обяснение за случилото се? Че арабите всъщност са били обучени ли?
Няма никакви араби. ЦРУ спретна този театър, за да се сдобие с безгранична власт в САЩ и веднага след това удари Афганистан, за да се сдобие с контрол над опиума. Както можеш и сам да се досетиш, става въпрос за ужасно много пари...
Изобщо не съм съгласен. Хероина в световен мащаб е замиращ наркотик. Използва се все по-рядко и от по- бедни прослойки, демек вече няма такива профити и не виждам никаква логика САЩ да превземат цяла държава заради това. Те 100 години трябва да избиват от херцата вложеното в превземането на Афганистан.
Ако говорим за абсолютно реални подозрения за връзки на ЦРУ с контрабандата на наркотици трябва да обсъдим кокаина от Колумбия. Там вече има сериозни доказателства, а и цялата схема си струва, щото от кокаина се правят истинските наркопари.
Кокаина отдавна се контролира от ЦРУ. Сега вече и опиума... Какъв хероин те удари не знам. Нещо не си в час...