Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

fiesta
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот fiesta » 29 май 2016 15:41

korteneca написа:Гледам, че Сираков се е изказал за уволнието на Стоев и като се сетя, че в последно време висеше неотлъчно до Тонев започват да ми минават едни мисли. Дали идеята за това не е дошла именно от него. Защото първоначално Тонев каза, че Стоев ще изкара сезона и тогава ще го мислят. Така, че върху това може да се замислят хората, които обвиняват критиците на Стоев за уволнението му. 8-)

Сираков не носи в момента никаква отговорност на Герена. Тонев я носи! Заедно с другите УбаФци от УС на "Левски". Така че ще е още по-зле ако Тонев е послушал Сираков да махне Стоев, отколкото ако сам го беше измислил. Защото така показва не само колко е глупав, а и колко манипулируем е!

Защото Насо Гъза иска да се намърда на всяка цена на топлото местенце на Герена. Защото за пореден път е загубил много пари на хазарт. А Насо Гъза много добре знаеше, че Стоев ще подкрепи паляка Г.Иванов до края. И затова го разкара първо него през Тоневия. За да трепери сега паляка Г.Иванов като женски полов орган за секс. И така да бъде махнат по-лесно. Защото сега се е закачил за "Левски" като пиявица, и смуче ли смуче!

Това ли твърдиш?

Защото ако само част от по-горе написаните неща твърдиш, значи "Левски" е пред закриване. Заради ниски страсти от горе-описаните индивиди.
Последна промяна от fiesta на 29 май 2016 15:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 май 2016 15:47

rhaegar написа:
ralka_levskarka написа:Изкуфелия дядка ги пусна само, за да им види качествата.

Нали уж продаваме мачовете, какво да гледа?

Ако им съди за качествата от мачовете, в които той ги е водил-трябва всичките да ги изгони.

Е нали се сещаш, че не може да излезеш с 11 юноши и да кажеш "няма смисъл, мача е продаден" .
В България се прави така - преди треньора да излезе заедно с отбора, му се казва, че мача трябва да завърши по този и този начин. Чух го от устата на треньор, на който му е поръчвано, така че..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 29 май 2016 15:56

fiesta написа:Това ли твърдиш?

Защото ако само част от по-горе написаните неща твърдиш, значи "Левски" е пред закриване. Заради ниски страсти от горе-описаните индивиди.

Нищо не твърдя. Само казвам какво ми мина през ума като прочетох изказването на Сираков сещайки се, че беше до Тонев през това време. Дали е така няма как да знам. Хубаво е обаче да се помисли и над този вариант вместо да се обвиняваме едни други кой е виновен за махането на Стоев. Аз, съм критикувал Стоев само за играта и представянето на отбора. Не съм го обиждал никога и не съм искал оставка. Просто взе да писва да чета, че ние сме виновни за неговото уволнение като всъщност това е решение на УС, включитлено НКП и Тръста. Това е.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 май 2016 17:01

Не знам за смяната на Стоев дали е прав Сираков, но за друго със сигурност е прав. Това, че феновете на вечния враг пожелават още много години Гонзо да е начело. Именно него визираше в интервюто. И си е баш така.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 май 2016 18:55

ralka_levskarka написа:
rhaegar написа:
ralka_levskarka написа:Изкуфелия дядка ги пусна само, за да им види качествата.

Нали уж продаваме мачовете, какво да гледа?

Ако им съди за качествата от мачовете, в които той ги е водил-трябва всичките да ги изгони.

Е нали се сещаш, че не може да излезеш с 11 юноши и да кажеш "няма смисъл, мача е продаден" .
В България се прави така - преди треньора да излезе заедно с отбора, му се казва, че мача трябва да завърши по този и този начин. Чух го от устата на треньор, на който му е поръчвано, така че..

Е така де, какви качества можеш да прецениш, в продаден мач? И треньор и играчи не се напъват, но някой нещо може да види. Току виж Нар го хванала амнезия и почне да дриблира като Меси.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 май 2016 18:55

Можете ли да си представите как след 10 години изпълнителният директор Гонзо назначава за треньор Гаджев, защото е истински левскар и знае какво означава "Левски", а Тонев търси пари за козирка на новопостроения Сектор В, за да може да се оттели с достойнство от клуба :-D

Журналист най-някрая се сеща за обещанието на Гонзо за Люпко и Гонзо отговаря: Спечелихме титлата при юношите до 17 години, как да не сме спечелили трофей.

Няма нищо смешно в това. Но вероятността да се случи е голяма.Аз вече не съм убеден Гонзо некадърен ли или изпълнява нечия поръчка. Казанската афера, загубата с 1:3 от ЦСКА на "Георги Аспарухов", оставането във втората седмица, назначението и уволнението на Пепе, изгонването на почти цял отбор при назначването на Стоев - това е само част от скандалните събития, в които той има пряко или непряко (мълчанието му по време и след Казанската афера е като съучастие).

Що се отнася до думите на Наско... Да, трябваше да е по-тактичен, защото Стоев от един сбирщайн направи почти-отбор. А не е прав за това за подсмихването, за държанието на Стоев след мачове и цялостното му поведение, така ли...? Колкото и да не е важно е неприятно и поне за мен беше показателно за "професионализма" му. Също и това за как тоя мач не бил важен, оная загуба не знам какво си, мачовете в седмицата били протоколни. Видяхме го на финала за Купата.

Току виж Нар го хванала амнезия и почне да дриблира като Меси.
или даподаде на съотборник, "примерно"
Последна промяна от metodito на 29 май 2016 19:08, променено общо 1 път.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 29 май 2016 19:03

Подписът ми е от поне 4 години. Не е случайно :) Жалка история е тва с Го*ньо, То-тоньо и тем подобни измекяри в Левски.

ПС: Оппа станахме като Локо София от преди години ....уговорени мачове до дупка. Очаквано ..личи си почеркът на тоя калъф със мазната коса
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 май 2016 19:16

futbolqga написа:Ако ни направи шампиони, мога да призная, че съм сгрешил за чисто спортните му качества. Като човек, никога няма да го приема, защото от него нищо не става - на толкова години, едва ли тепърва ще се научи що е то морал.

И какво се опитваш да кажеш, за ЦСКА и Литекс? Че са ги изхвърлили, защото са били конкуренция на Лудогорец? Такава идея и чорбар не би родил. ЦСКА е точно там, където заслужава да бъде, и това няма нищо общо с това дали са били конкуренция за титлата или не. А Литекс точно днес много добре се видя защо са там. Само ти ли пропусна целта зад целия цирк с тях?

ЪЪъъ, извинявай, но колко години БФС се прави на сляпо? Не можеха пак, така ли? В случая с Литекс... не можеше сливането да стане през лятото ли?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 май 2016 19:37

Ексклузивно: Легендата Наско Сираков

http://www.btv.bg/video/shows/120-minut ... rakov.html
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 май 2016 19:44

mikata написа:Ексклузивно: Легендата Наско Сираков

http://www.btv.bg/video/shows/120-minut ... rakov.html

Легендата дали си е обръснал рунтавия гъс? Като ви го появи на новия сектор, да блесне. Или тоя път направо нещо друго , ще ви размаха, да му ръкопляскате там. Остава и тоя да цъфне на Герена, че ни е малко крушовицата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”