Помощ от инженер/физик
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Помощ от инженер/физик
Чудесно, Илчо, тея ФБР и ЦРУ явно са толкова тъпи, че да пробутат версията, че тоя Ханджур, дето и Чесна не можел да пилотира, пилотирал оня самолет ..... чудно ми е, не можеше ли да му съчинят някакъв солиден бекграунд, сигурен съм, че не е никак сложно, особено за такива могъщи структури ??! Как са се издънили така елементарно, че да пробутат такава евтина версия, дето всеки ще я разкрие ???
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
- Контакти:
Самият факт, че имаш трибуна да си излагаш болните теории тук, говори че никой нищо не ти налага, свободен си да вярваш в каквото искаш. Хората просто са били наети да разследват, разследвали са и са си дали становището. Дали ще им вярваш или не, никой не те насилва. Това е някаква твоя болна теория, че някой ти налага нещо, ти живееш в параноя.
Приятел, болна е само теорията на конспирацията, на която ти, Ванката и бобмарли вярвате. Аз нямам абсолютно никакъв проблем с това стига да не ми го натрапвате. Да ми обяснявате, че САЩ се борели с тероризма и затова отишли в афганистан и другите ви там измишльотини. Просто вярвайте си в тази теория на конспирацията, но не ни я натрапвайте, вие и платените НПО-та, обясняващи ни колко страшни били джихадистите и как трябвало да се води борба с тероризма в Ирак, Афганистан, Сирия и т.н.
Това е цялата идея на темата. Ти самият си обяснявал по теми, че САЩ били прави да водят войни, щото някакви махумрли джихадисти им срутили кулите/похитили самолети. Това ми го натрапвате ти и тези като теб. Така че не се учудвай, че има такива теми.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
Черната кутия от полет 77, която записва звукът от кабината е намерена.Записът е пускан а семействата на жертвите. Също така са намерени части от самолета разбил се в пентагона.
il4o_iliew написа:Приятел, болна е само теорията на конспирацията, на която ти, Ванката и бобмарли вярвате. Аз нямам абсолютно никакъв проблем с това стига да не ми го натрапвате.
Пак те питам - кой ти натрапва нещо ?? Аз ли, Ванката ли, Бобмарли ли пускаме поредна тема за 11-и септември, за да убеждаваме някого ??! Или ти го правиш ?!

Помниш ли и, че други потребители преди време ти правеха забележка, че се опитваш да си налагаш мнението на околните ??!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
- Контакти:
bobmarli написа:Относно т.нар free fall падане на сградата във всяка снимка и всяко видео ясно се вижда, че колоните се чупят много преди пропадането на самата сграда. Не само че, колоните падат по бързо от сградата, но изпреварват и облака с останки, който също ясно се вижда, че пада по-бързо от самата сграда. Това ясно доказва, че сградата пада доста по бавно от free fall скорост

Влизаш в ютюб, отваряш клип на падането на южната кула. Засичаш началото на колапса с хронометър, а после. При края на колапса спираш хронометъра. Получаваш времето. Взимаш формулата h=g.t^2/2, където t e времето, g е земното ускорение, а h височината на сградата. Сверяваш по формулата дали равенството излиза, после идваш пак тук да докладваш.

Обяснението ти за пожара и рухването обаче е култово. Имаш ли основно образование?

THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
Илчо, аз на клиповете виждам самолети, ти ако виждаш нещо друго е значи "Houston, we've had a problem" 

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
- Контакти:
1982 написа:il4o_iliew написа:Приятел, болна е само теорията на конспирацията, на която ти, Ванката и бобмарли вярвате. Аз нямам абсолютно никакъв проблем с това стига да не ми го натрапвате.
Пак те питам - кой ти натрапва нещо ?? Аз ли, Ванката ли, Бобмарли ли пускаме поредна тема за 11-и септември, за да убеждаваме някого ??! Или ти го правиш ?!![]()
![]()
![]()
Помниш ли и, че други потребители преди време ти правеха забележка, че се опитваш да си налагаш мнението на околните ??!![]()
Не ти налагам мнение, приятел. Въпроси ти задавам. Не разбра ли досега? Темата също не е пусната, за да натрапва мнение, а се състои от няколко въпроса. За справка виж първия коментар.
Понеже вие сте вярващите на официалната теория, исках да ме убедите в автентичността й с научни факти и доказателства. Това е идеята на темата. За сетен път ти повтарям. Аз умея да си разбирам грешката и да отстъпвам. Просто чакам да ме убедите. Иначе сте въздух под налягане и уж пораснали хора, вярващи в дядо Коледа и феята на зъбките.

il4o_iliew написа:Обяснението ти за пожара и рухването обаче е култово. Имаш ли основно образование?
Явно и в ЦРУ, ФБР, НТСБ и т.н., също нямат основно образование .... така зле да скалъпят един атентат, направо пръстите са си оставили, и бебе ще ги разкрие.

il4o_iliew написа:Понеже вие сте вярващите на официалната теория, исках да ме убедите в автентичността й с научни факти и доказателства. Това е идеята на темата. За сетен път ти повтарям. Аз умея да си разбирам грешката и да отстъпвам. Просто чакам да ме убедите. Иначе сте въздух под налягане и уж пораснали хора, вярващи в дядо Коледа и феята на зъбките.
Като сме въздух под налягане, защо си губиш времето с нас ??
Искаш да те убеждаваме .... че нали си убеден вече ?? ... нали ние сме въздух под налягане ??! .....
Аз лично не държа да убеждавам никого в нищо, пробвах, за пореден път, като човек да ти обясня, но видях, че ти ни приемаш, ни предаваш .... в момента, в който сравни Б25 и Боинг 767, ми стана ясно, че е кауза пердута всичко.
-
- Контакти:
ivan56 написа:Илчо, аз на клиповете виждам самолети, ти ако виждаш нещо друго е значи "Houston, we've had a problem"
Бе то и аз като ходя на кино виждам как Хълк разбива небостъргачи, а железния човек с костюма си преодолява гравитацията. Оня ден гледах и Игра на тронове, там некви бели бродници има, една русокоса мацка, дето огън не я хваща, едни дракони. Всяка година по време на рождество христово разказват как с шейната дядо коледа идва от Лапландия да раздава подаръци, дърпан от елени и излиза от комина.

Все реални работи, бе Ванка. И по телевизията ги дават даже. Как да не са истински.