ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 1:1 (5:3 pen.)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 1:1 (5:3 pe

Мнениеот Pichichi » 29 май 2016 10:52

Честита ви купа момчета, живи и здрави.

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 29 май 2016 10:55

" Реално " по добрия отбор вчера загуби ! Атлетико игра много по добре от Реал през повечето време от двубоя но липсата на шанс, лоша завършваща фаза и съдийски грешки им изядоха главите .
Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 29 май 2016 11:02

Единият е фен на доказано корумпиран отбор, другият споделя тази страст с Юнайтед и Барселона. Може пък да обиколи още малко из Европата ,та да си избере още два-три отбора, че тези са му малко вече. Как да не ги обичаш тези хейтъри.

Малко по-трудно се печели извън Италия и без съдийска помощ,а? :mrgreen:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 29 май 2016 11:02

daduradam написа:[offtopic]Не, пичага, хейт е да започнеш да ми говориш за Ливърпул във вашата тема.Хейт е да ме "гониш".Аргументите ми били неправилни :roll: Кой беше на ниво ? Роналдо, Бензема, Пепе, Васкес, Рамос, Данило , Марсело ( тоз над теб даже за пример го даде :lol: :lol: ).Последният днес в защита имаше 0% ефективност.Кой, кажи ? Махни двмата от мен + двамата с условностите.Дори и аргументите ми да са неправилни това не ги прави хейтърски, а.... неправилни.
Никой не ме бил питал ? Ние сега вече се питаме преди да вземем участие ли ? Теб някой пита ли те когато коментираш в нашия подфорум, или в този на Байерн ? А когато коментираше, че испанският футбол е над английския някой обяви ли го за хейт ? Няма лошо, де, щом така си решил - така си отговорил.Айде, лека ;)[/offtopic]

[offtopic]Ти не стига, че си нагъл, ами и се оправдаваш с моите мнения. Кога дойдох аз във форума на Ливърпул да ви казвам къде са сбъркали Брендън или Клоп? Ами мненията на ваши фенове, че ''грандът се забужда''? Щом ти можеш да нападаш, че ние превъзнасяме играчите (а ние дори не го правим), значи и аз имам повод да дойда и да похейтя. Ама не го правя, то няма и смисъл. И всъщност ти осъзнаваш ли каква допълнителна глупост си написал? Понеже вчера не са били на ниво Роналдо, Бензема, Пепе, Васкес, Рамос, Данило, Марсело (все носители на трофеят от ШЛ), значи не стават и за играчи и официално в отбора са само Бейл и Каземиро. Много умно, браво! И не, всеки има право да даде мнение, но на теб мнението ти съдържаше злоба и факти, които никой тук не е изтъквал, а ти се опита да ни предпишеш. Нито Зидан е бил сравняван с Гаурдиола, нито някой е написал, че Реал е непобедим и едва ли не сме най-заслужилите победите в историята на турнира. Пък за мненията ми, че испанският футбол е над английския си има причина + поставен аргумент. И сам можеш да се сетиш, че феновете ви са нагли и като има момент си е заслужено да ги контрирам.

Още веднъж ще ти го напиша. Преди да даваш оценки на футболисти и треньор, вземи си пусни на запис някой мач от сезона. И преди да ни предписваш думи, вземи разгледай странички назад преди коментара, да се увериш дали наистина някой е писал подобни неща.

Както и сам можеш да видиш, бая хейтърчета са се насъбрали, но на тях не им обръщам внимание, понеже са дошли единствено с целта да си покажат простотията. Ти от своя страна не си такъв или поне така мисля.[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 29 май 2016 11:09

...А друго да добавя за туморите. В момента тези тумори правят страната си номер едно в света. Докато развиващите останалите отбори бианконери, направиха така че тяхната страна да остане с една квота по-малко в евротурнирите.Кво да правиш, хуморески? :lol:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 29 май 2016 11:16

И също тези тумури не са започнали да доминират в страната си след разпределението на тв-правата, а ги има от много преди това.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 29 май 2016 11:18

Честито и от мен момци. ;)

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 29 май 2016 11:33

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 май 2016 11:36

Честито на феновете на Реал.
За мен заслужено спечелихте.
Победителите никой не ги съди. Да, гол от засада, но това не става за първи път във футбола. Имало е и ще има тепърва такива ситуации.
За малко да платите скъпо за прибързаните смени на Зидан. Говоря за изваждането на Бензема и Крос. Даже не знам защо ги замени, Кроос правеше добър мач.
Накрая всички са схванаха и очаквах заради това някой да изтърве дузпа, но Васкес прояви психическа стабилност, а другите класа.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 29 май 2016 12:00

Рамос вече е с два гола във финали на ШЛ, което го поставя редом до Роналдо, Меси и Раул и Ето'о.

Върни се в “Реал Мадрид”