Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 28 май 2016 01:12

Ще видиш. Аз подозирам, че още лятото ще му скроят шапката, ма ако е не е така, и както предполагам направи батъл състав, ти кво обещаваш? Ще се извиниш ли за тоя целия хейт? Аз не казвам, че ще ни направи шампиони и такива неща. Просто съм убеден, че ние ще изядем конкуренцията. В първенстовото обаче последната дума имат Гела и Боби, но както казах - ако не му спретнат един пуч още на лято, тоя ще направи отбор, който да влезе в битка за титлата реално, а не фиктивно, както беше в последните две години (и благодарение, на което не сме в група с Литекс и ЦСКА).

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 28 май 2016 01:35

metodito написа:Ще видиш. Аз подозирам, че още лятото ще му скроят шапката, ма ако е не е така, и както предполагам направи батъл състав, ти кво обещаваш? Ще се извиниш ли за тоя целия хейт? Аз не казвам, че ще ни направи шампиони и такива неща. Просто съм убеден, че ние ще изядем конкуренцията. В първенстовото обаче последната дума имат Гела и Боби, но както казах - ако не му спретнат един пуч още на лято, тоя ще направи отбор, който да влезе в битка за титлата реално, а не фиктивно, както беше в последните две години (и благодарение, на което не сме в група с Литекс и ЦСКА).

Ако ни направи шампиони, мога да призная, че съм сгрешил за чисто спортните му качества. Като човек, никога няма да го приема, защото от него нищо не става - на толкова години, едва ли тепърва ще се научи що е то морал.

И какво се опитваш да кажеш, за ЦСКА и Литекс? Че са ги изхвърлили, защото са били конкуренция на Лудогорец? Такава идея и чорбар не би родил. ЦСКА е точно там, където заслужава да бъде, и това няма нищо общо с това дали са били конкуренция за титлата или не. А Литекс точно днес много добре се видя защо са там. Само ти ли пропусна целта зад целия цирк с тях?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 май 2016 10:52

Бе на никой ли не му направи впечатление, че клубният сайт е с нова визия?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 май 2016 10:56

sin4ec написа:Бе на никой ли не му направи впечатление, че клубният сайт е с нова визия?

Коментирахме го вече :) На мен много ми харесва 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 май 2016 15:43

korteneca написа:
"Когато един треньор две години не е спечелил нищо, нормално е да бъде сменен. Искам да подчертая, че ако Левски тази година не вземе трофей, следващият, който ще си тръгне, ще бъда аз. Това го заявявам най-отговорно."
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/gonz ... vam-379949

8-)

Другата година ще каже, че не са го разбрали. Казал, че евентуално ще си помисли дали да напусне. Пък и то, треньорът ще е виновен, защо Гонзо да напуска.....

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 май 2016 22:37

Ясно ли е кога започвате подготовка за новия сезон? Обявено ли е официално и на коя дата?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 май 2016 22:42

шивача написа:Ясно ли е кога започвате подготовка за новия сезон? Обявено ли е официално и на коя дата?

Подготовката започва в Правец. Някъде към 14-15 юни....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 май 2016 22:48

modor написа:
шивача написа:Ясно ли е кога започвате подготовка за новия сезон? Обявено ли е официално и на коя дата?

Подготовката започва в Правец. Някъде към 14-15 юни....

Мерси много ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 май 2016 23:25

Изображение

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 29 май 2016 10:54

Можете ли да си представите как след 10 години изпълнителният директор Гонзо назначава за треньор Гаджев, защото е истински левскар и знае какво означава "Левски", а Тонев търси пари за козирка на новопостроения Сектор В, за да може да се оттели с достойнство от клуба :-D

Журналист най-някрая се сеща за обещанието на Гонзо за Люпко и Гонзо отговаря: Спечелихме титлата при юношите до 17 години, как да не сме спечелили трофей.

Върни се в “Левски”