Помощ от инженер/физик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Помощ от инженер/физик

Мнениеот Кашчей » 28 май 2016 20:41

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Той необяснимото в инцидента в НЙ не може да обясни, тръгнал да пита за войните и политиката им. Ако разнищи и последствията цена няма да има, ма надай се буля... :lol:

Необяснимото е необяснимо за тези, които не разбират нищо. Тук е пълно с експерти по небостъргачи, самолети, физика, политика и т.н., за които няма тайни в този свят и живот, те знаят всичко и са капацитети по всичко. Особено когато е да се плюе по САЩ, там са най капацитети. :mrgreen: :mrgreen:

Аз попитах нещо съвсем простичко - без да се правя на специалист по всичкология, като вас :mrgreen: :mrgreen: , защо им е на САЩ подобна тъпотия, като те са доказали, че не им трябва такова нещо, че да нападнат някого .... и получих комични отговори, разбира се. 8-)

За да разбичат няколко държави, дори и на янките им трябва някакво извинение пред света. Е, някои са нелогични и необясни, ама карай.

И кои са тия няколко държави ??!

Да разбирам ли и, че Путин поръча взривовете на блоковете в Русия, защото точно с извинението за тях започна втората чеченска война и с нея свали неудобната за Кремъл власт в Грозни ??! .... като ще си правим конспирации, и за Русия много лесно могат да се навържат логиките. :mrgreen:

Сещаш ли се с каква провокация се дава началото на нападението над Полша през 1939-а? На Хитлер дали му е била нужна, след Аншлуса и Мюнхен 1938-а?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 май 2016 20:47

fcb_bg написа:Държавите много добре ги знаеш. Инак какви бяха последствията за България от чеченската война на Путин, че толкоз ти дреме? Щото от войните на сащовци, ядем хурка от бая време.

Ми, знам само Афганистан, други не знам, припомни ми.

За Чечня - просто ти показвам, че много лесно се навързват конспирации. ;)

1. Путин нарежда да се взривят няколко блока и да се убият няколкостотин невинни руснаци
2. Путин хвърля вината върху "лошите" чеченци
3. Путин напада "лошите" чеченци и "освобождава" Чечня от тях, а на власт идват "добрите" чеченци, в лицето на послушкото Кадиров.

Виж колко е лесно .... па и звучи логично. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 28 май 2016 20:50

1982 написа:
fcb_bg написа:Държавите много добре ги знаеш. Инак какви бяха последствията за България от чеченската война на Путин, че толкоз ти дреме? Щото от войните на сащовци, ядем хурка от бая време.

Ми, знам само Афганистан, други не знам, припомни ми.

За Чечня - просто ти показвам, че много лесно се навързват конспирации. ;)

1. Путин нарежда да се взривят няколко блока и да се убият няколкостотин невинни руснаци
3. Путин напада "лошите" чеченци и "освобождава" Чечня от тях, а на власт идват "добрите" чеченци, в лицето на послушкото Кадиров.

Тва чесно ли го верваш?
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 май 2016 21:59

fcb_bg написа:... Щото от войните на сащовци, ядем хурка от бая време.

Вие - руснаците, със сигурност!... :lol: Покрай цената на петрола почти ви се срина тазгодишният федерален бюджет. Що се отнася до войните - дори ти би следвало да вдяваш, че след като износът на оръжие (наред с горивата) е основен източник на доходи за Русия, то ...войните са й необходими... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 май 2016 22:36

Captain Stottlemeyer написа:Вие - руснаците, със сигурност!... :lol: Покрай цената на петрола почти ви се срина тазгодишният федерален бюджет. Що се отнася до войните - дори ти би следвало да вдяваш, че след като износът на оръжие (наред с горивата) е основен източник на доходи за Русия, то ...войните са й необходими... 8-)

Че тя цената на петрола скочи точно около американските войни, декември месец 2001 петрола е бил по 18 долара за барел...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 май 2016 22:41

1982 написа:За Чечня - просто ти показвам, че много лесно се навързват конспирации. ;)

Е, то нямаше нужда да си трепе собствения народ, че да си търси повод.
Нали по това време в Чечня заклаха четирима британци, представители на някаква телекомуникационна компания Грейнджър телеком, мисля че беше, отвлякоха и представител на върховния комисариат на ООН по въпроса за бежанците и го държаха почти цяла година, а колко турци го изядоха един Господ знае...
А, ей го сладура:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ctrA8hQuMEI[/youtube]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 28 май 2016 22:45

vaskonti написа:
il4o_iliew написа:
vaskonti написа:
il4o_iliew написа:
ivan56 написа:Щото е нямало самолети, а 3D анимация :lol: :lol:

Ванка, намери ми на картинката самолет. Снимката е минути след разбиването на Боинга в Пентагона. Покажи ми къде е самолета. Да не се е изгубил в някоя черна дупка? Къде са доказателствата ванка за теорията на конспирацията, че Боинг се разбил в Пентагона?
[rimg]http://picbg.net/img.php?file=89efea8564121fe7.jpg[/rimg]

Тук къде е самолета - http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=196773&start=20#p7243177

https://www.youtube.com/watch?v=9VMydblvHx4
Ето го къде е. Има си и черна кутия.

Очевидно когато се снима вътре в самата сграда, отломките се виждат. А когато снимаш от 200 метра през пушека, какво очакваш да видиш?

Очаквам да видя щети по зелената полянка пред Пентагона. Най малко това очаквам. Нали не мислиш, че неопитен пилот ще успее така да маневрира Боинг от такива размери, че да нацели точно Пентагона-страничната стена без самолета да се провлачи по зелената морава отпред. Да не говорим, че щетите нанесени на сградата са абсолютно несъвместими с Боинг. Има една дупка три пъти по-малка в диаметър от напречния диаметър на самолета. Няма черна кутия, няма отломки, няма крила, няма нищо. Самолетът се е изпарил, като в Шенксвил.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 28 май 2016 22:48

vaskonti написа:Защо FEMA ще казва нещо, за което уж се знае, че е невъзможно? Ако има конспирация, няма ли да е включена и FEMA в нея? Или там са сериозни неподкупни професионалисти?
Какво казват от FEMA за срутването на сградите, каква е причината според тях?

Скоростта на самолетът можеш да я сметнеш сам. Елементарно. потърси в нета клипа от хеликоптера, сниман в реално време. 6 секунди преди сблъсъка там праят троен зуум ин с камера от хеликоптер. Просто раздели разстоянието от крайната точка на стоп кадъра до южната кула на времето от 6 секунди и сам ще видиш с каква скорост се е движил самолетът. Съвсем просто е. Не е нужно да разчиташ на ФЕМА, уикипедия или който и да е друг. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 май 2016 22:51

Някои хора цял живот си живеят в някакъв си техен измислен свят, съмняват се във всичко, пръскат ги самолети, харпове правят наводнения и бури, масони и илюминати управляват света, роштилд, евреи, дядо коледа и куп глупости.Но щом този начин на живот им харесва, нека си живеят така.На никого не пречат.Всеки сам разбира как да е нещастен.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 май 2016 22:53

il4o_iliew написа:
vaskonti написа:Защо FEMA ще казва нещо, за което уж се знае, че е невъзможно? Ако има конспирация, няма ли да е включена и FEMA в нея? Или там са сериозни неподкупни професионалисти?
Какво казват от FEMA за срутването на сградите, каква е причината според тях?

Скоростта на самолетът можеш да я сметнеш сам. Елементарно. потърси в нета клипа от хеликоптера, сниман в реално време. 6 секунди преди сблъсъка там праят троен зуум ин с камера от хеликоптер. Просто раздели разстоянието от крайната точка на стоп кадъра до южната кула на времето от 6 секунди и сам ще видиш с каква скорост се е движил самолетът. Съвсем просто е. Не е нужно да разчиташ на ФЕМА, уикипедия или който и да е друг. ;)

Е какво, последно възможна ли е такава скорост или не е възможна? От гледна точка на конспирацията не е възможна, но пък доста убедено цитираш авторитетна агенция, според която е. А интересното е, че си мислиш, че това е аргумент в твоя полза.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Свободна зона”