Помощ от инженер/физик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Помощ от инженер/физик

Мнениеот 1982 » 28 май 2016 10:30

dromihait написа:От няколко години насам този форум се напълни с малоумници и откачалки. Дали пък идеята не е читавите хора да се откажат да пишат в него?
Anihilator (вкратце) и honda (подробно) обясниха защо е възможно случилото се. Разбира се, троловете не обръщат внимание - тяхната цел е съвсем друга. Не свършиха ли рублите, бе, другари? Или след като газовата връзка с Италия трябва все пак да мине през наша територия при наши условия, пак ви активизираха?

Виж, че пишещите потребители в този подфорум намаляха тотално, по-рано беше пълно с хора, сега останаха шепа плювачи-русофили, които серат по цял ден.

Русофили - разбирачи от всичко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 май 2016 10:32

1982 написа:
dromihait написа:От няколко години насам този форум се напълни с малоумници и откачалки. Дали пък идеята не е читавите хора да се откажат да пишат в него?
Anihilator (вкратце) и honda (подробно) обясниха защо е възможно случилото се. Разбира се, троловете не обръщат внимание - тяхната цел е съвсем друга. Не свършиха ли рублите, бе, другари? Или след като газовата връзка с Италия трябва все пак да мине през наша територия при наши условия, пак ви активизираха?

Виж, че пишещите потребители в този подфорум намаляха тотално, по-рано беше пълно с хора, сега останаха шепа плювачи-русофили, които серат по цял ден.

Русофили - разбирачи от всичко.

Мда.... и запращат вестници със скорост от 400 км/ч срещу стъклата на мирно стоящи си автомобили.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 май 2016 10:35

Ето го поредният ..... ти дори не си прочел дали автомобилът си е седял мирно, щото момчето никъде не го е писало това, но, като типичен русофил, си съчини "аргумент", приписа го на опонента и след това го бориш с болшевишки плам в очите. :lol: :lol: :lol:

Заеби, не ми отговоряй дори, няма смисъл. :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 май 2016 10:39

1982 написа:Ето го поредният ..... ти дори не си прочел дали автомобилът си е седял мирно, щото момчето никъде не го е уточнило това, но, като типичен русофил, си съчини "аргумент", приписа го на опонента и след това го бориш с болшевишки плам в очите. :lol: :lol: :lol:

Заеби, не ми отговоряй дори, няма смисъл. :lol:

Баце, ай да ни споделиш как вестникът и автомобилът са се движели в различни посоки, особено насрещни, при 400 км/ч вятър.
После можеш и да пробваш да провериш, дали е възможно нещо да оцелее при такъв вятър, за да се разпознае кое е вестник и кое стъкло, а за последно можеш и да провериш нейде из нета, дали някога е имало торнадо с такава мощ на вятъра!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 май 2016 11:09

Продължаваш да си съчиняваш и да приписваш лъжи .... кой ти каза, че са се движели в различна посока ??! Защо пак лъжеш ?!

Може да са се движели в една посока .... но автомобилът е много по-тежък и вятърът няма да го носи със същата скорост, с каквато ще носи вестника ...... да обяснявам ли натам или ще зацепиш най-сетне как може вестникът да се е забил ?! Въобще не е сложно ?!

А относно "невъзможната" скорост на вятъра ..... прочети тук, за EF5:

https://en.wikipedia.org/wiki/Enhanced_Fujita_scale

Виждаш ли ограничение за силата на вятъра :arrow: >322

Ето ти и по старата скала, до 2007-а:

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%BE

F5 420 – 512

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 28 май 2016 12:08

Виж какво, дали коментарите ми са адекватни, няма как да кажете вие, щото нито сте специалисти, нито нищо, просто поредните българи-лаладжии, тесни специалисти по всичко, на които всяка конспирация по света им е ясна и за тях няма нищо скрито-покрито.

Приятелю 1982, ние сме разумни и мислещи хора, които осъзнават, че в реалния свят е невъзможно 3 небостъргача да се паднат свободно, заради пожар, махмурлии ислямски фундамендалисти и аматьори пилоти да управляват неуправляеми мощни самолети, същите самолети да изчезнат безследно след като са се разбили. Това е теория на конспирацията, скалъпена от престъпници с чувство за хумор, които правят хора като теб за смях.

Така че не, ние не сме специалисти по всичко. Просто имаме малко мозък в главата, за да подложим на съмнение една теория на конспирацията, предложена от правителството на САЩ при Буш-младши. Толкоз.

Аз съм обикновен човек, и коментарите ми са точно такива - обикновени, не се правя, че разбирам от самолети, сгради, че съм професор по физика, строителен инжинер и т.н. За разлика от вас, тесни специалисти по всичко.

Ми като не ти е ясно какво се пънеш в темата да ни обясняваш как било нормално самолет да изчезне в стоманен небостъргач, да се движи с 900 км/ч на морско ниво, а необстъргачите да рухнат фри дол от пожар. Аз като не разбира от нещо, поне си трая, за да не ставам за смях. Ти обаче като типичен шоп идващ и даваш мнения за неща, които въобще не си проучил и не са ти ясни. От горе на всичко и иронизираш/правиш нападки спрямо инакомислещите. Поведение на типичен селяндур. Без да се обиждаш, така си е. ;)
А зад всичко това, на всеки му е ясно, че се крие злобата ви срещу САЩ. Целта по цял ден да ги плюете. Всеки ден в тоя форум има поне по 1 тема срещу тях и/или ЕС.

Нормално е да има злоба, ненавист и омраза, когато използват един фалшив флаг, за да водят войни и да избиват цивилни на хиляди километри извън дома им. Ти какво очакваше?
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 май 2016 12:26

Илчо, не желая да влизам пак в спор, вие сте заслепени от омраза, само ще ти кажа едно - дори самите проектанти на небостъргачи не знаят със сигурност какво би се случило при удар на голям самолет в тях, защото има толкова много възможности и условности, че е невъзможно да се предвидят всичките. Всичко, при проектирането на тези сгради, е само хипотези. А реалността често е непредвидима. Но вие явно разбирате повече от всекиго и сте напълно наясно с всичко.

Просто няма смисъл да се спори с вас.

п.п.: и, да, аз нямам мозък .... сигурно затова не пускам всеки ден анти-САЩ теми, както вашата групичка. Ако го правех, може би щях да имам мозък .... уви, аз съм прост и тъп, извинявам се за което.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 май 2016 12:32

Само още нещо ....

il4o_iliew написа:
А зад всичко това, на всеки му е ясно, че се крие злобата ви срещу САЩ. Целта по цял ден да ги плюете. Всеки ден в тоя форум има поне по 1 тема срещу тях и/или ЕС.

Нормално е да има злоба, ненавист и омраза, когато използват един фалшив флаг, за да водят войни и да избиват цивилни на хиляди километри извън дома им. Ти какво очакваше?

Човек, който мрази и злобее, няма как да е обективен, защото е заслепен от омразата си. Ти току-що призна, че всичките ти мнения са необективни и злонамерени. Честито. ;)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 28 май 2016 12:39

Илчо, не желая да влизам пак в спор, вие сте заслепени от омраза, само ще ти кажа едно - дори самите проектанти на небостъргачи не знаят със сигурност какво би се случило при удар на голям самолет в тях, защото има толкова много възможности и условности, че е невъзможно да се предвидят всичките. Всичко, при проектирането на тези сгради, е само хипотези. А реалността често е непредвидима. Но вие явно разбирате повече от всекиго и сте напълно наясно с всичко.

Добре, да приемем, че е възможно двете кули да паднат по начина, по който паднаха. Какво се случи с WTC7? Там нямаше сблъсък със самолет. Да оставим рухването на сградите настрана. Останалото? 900 км/ч самолет Боинг 767 на морско ниво? Потърси някой пилот, бре момче. Питай го, аджеба, самолет Боинг 767 на морско ниво може ли да развие 900 км/ч? Ако ги развие, управляем ли? Питай някой физик аджеба може ли керосин с температура на горене 1100 градуса на стопи стомана, чиято температура на топене е 1400 градуса. За колко време трябва да гори и да се поддържа такава температура, че да се стопи метала? Нека приемем, че все пак се стопи. После сградата свободно ли може да падне?

п.п.: и, да, аз нямам мозък .... сигурно затова не пускам всеки ден анти-САЩ теми, както вашата групичка. Ако го правех, може би щях да имам мозък .... уви, аз съм прост и тъп, извинявам се за което.

Тази тема е про-САЩ. Всяка тема, която изобличава престъпление от такъв мащаб, извършена от престъпниците, които управляват САЩ срещу американския народ, е полезна. Всъщност това е най-про САЩ темата, която някога съм отварял. Ако всички американци отварят такава тема и я обсъждат свободно, животът им ще се промени за добро. Техния, а също и на всички граждани на света. А престъпници като Буш, Чейни, Ръмсфелд и неоконите ще са там ,където им е мястото. В затвора. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 май 2016 12:50

По отношение на самолетите, температурата и сградите, вече го водихме този спор 2 пъти, не искам да влизам пак в него, защото е напълно безсмислено. Дори ти цитирах едни неща, но ти си имаш твоя истина, просто няма смисъл. ;)

А версията, че САЩ си бутнали небостъргачите, за да нападнат Афганистан, е повече от комична. САЩ са доказали, че не им трябва да си бутат емблематични за тях сгради, за да нападнат някого. Просто решават и го правят. Във Виетнам как отидоха, без да си бутат Емпайър Стейт Билдинг, например ??! (случката в Тонкинския залив не е на тяхна територия, а и тя е без жертви даже) .... преди първата война в Залива, да не би САЩ да си бутнаха Статуята на свободата ??! ... ами нахлуването в Ирак 2003-а ??!

А като говориш за престъпления, Русия/СССР е избила не по-малко невинни цивилни в Афганистан, Унгария, Чехословакия, Чечня, Грузия, Украйна и Сирия .... тях защо не ги мразиш, техните престъпления по-човечни ли са ??! :roll:

Върни се в “Свободна зона”