Виж какво, дали коментарите ми са адекватни, няма как да кажете вие, щото нито сте специалисти, нито нищо, просто поредните българи-лаладжии, тесни специалисти по всичко, на които всяка конспирация по света им е ясна и за тях няма нищо скрито-покрито.
Приятелю 1982, ние сме разумни и мислещи хора, които осъзнават, че в реалния свят е невъзможно 3 небостъргача да се паднат свободно, заради пожар, махмурлии ислямски фундамендалисти и аматьори пилоти да управляват неуправляеми мощни самолети, същите самолети да изчезнат безследно след като са се разбили. Това е теория на конспирацията, скалъпена от престъпници с чувство за хумор, които правят хора като теб за смях.
Така че не, ние не сме специалисти по всичко. Просто имаме малко мозък в главата, за да подложим на съмнение една теория на конспирацията, предложена от правителството на САЩ при Буш-младши. Толкоз.
Аз съм обикновен човек, и коментарите ми са точно такива - обикновени, не се правя, че разбирам от самолети, сгради, че съм професор по физика, строителен инжинер и т.н. За разлика от вас, тесни специалисти по всичко.
Ми като не ти е ясно какво се пънеш в темата да ни обясняваш как било нормално самолет да изчезне в стоманен небостъргач, да се движи с 900 км/ч на морско ниво, а необстъргачите да рухнат фри дол от пожар. Аз като не разбира от нещо, поне си трая, за да не ставам за смях. Ти обаче като типичен шоп идващ и даваш мнения за неща, които въобще не си проучил и не са ти ясни. От горе на всичко и иронизираш/правиш нападки спрямо инакомислещите. Поведение на типичен селяндур. Без да се обиждаш, така си е.
А зад всичко това, на всеки му е ясно, че се крие злобата ви срещу САЩ. Целта по цял ден да ги плюете. Всеки ден в тоя форум има поне по 1 тема срещу тях и/или ЕС.
Нормално е да има злоба, ненавист и омраза, когато използват един фалшив флаг, за да водят войни и да избиват цивилни на хиляди километри извън дома им. Ти какво очакваше?